Katsaus Lilyn asuviikkoon - hyvin me vedettiin!

Toimitus

Saammeko esitellä, raitanaiset:

Luru ja Eeva luottivat raitapaitaan. Hyvältä näyttää, tytöt!

 

Lilyn asukuvaviikko päättyi, ja toimituksessa taputetaan käsiä. KIITOS, kaikki osallistuneet, jotka jaoitte asunne ja inspiroitte muita. Teitä - siis meitä - oli monta! Superilahdus.

Tässä koosteessa voimme valitettavasti linkata vain muutaman tyyliniekan asukuviin. Jos haluat nähdä kaikki viikon aikana haasteeseen tägätyt asukuvat, paina esimerkiksi tämän postauksen lopussa harmaalla olevaa avainsanaa #teetrendia. Tuoreimmat tägätyt lyötyvät myös täältä (skrollaa tovi sivua alas).

 

Tunnetko jo nämä ihanat:

1. Ostrich Feathers

Meillä on uusi tyyliblogi-ihastus. Jos pidät dramaattisesta tyylistä ja kauniista kuvista, sinäkin ihastut Ostrich Feathersiin.
 

2. tiinapetriikka

Tyttömäinen, huoliteltu ja leikkisä. Toimitus <3 tiinapetriikka!

 

3. Elämäni palasia

Viime viikolla oli vielä kesää jäljellä, todistaa Elämäni palasia -blogin Vivi. Tämä tyyli toimii syksylläkin, ainakin lämminverisillä.

 

+ 3 x lempiasioita:
 

Sunday Blondien Hanna K tunnusti rakkautensa Pariisille ja näytti mallia korvaraudan käytöstä (vas.). The day that finally comes -blogin Jeba esitteli täydellisimmin istuvat farkkunsa. Skarpissa ja rennossa jakussa poseeraava Mindeka postasi asun joka päivä. Arvostamme!
 

Lisää asuja löydät siis Tee Trendiä -sivulta ja painamalla #teetrendia-tagia tämän postauksen lopussa.

 

Mikäs olisi seuraava hyvä teemaviikko? Ehdotuksia otetaan vastaan.

 

PS. Lisää loistavia asuja lokakuun Trendissä, joka ilmestyy 1.10.!

Kommentoi