Kattava lista naisten huonoista ominaisuuksista

Viime sunnuntaina Helsingin Sanomissa käsiteltiin kahdellakin palstalla naisten epäilyttäviä ominaisuuksia. Anna-Sofia Berner kirjoitti JVG:n Imagessa ilmaisemasta näkemyksestä, että nyky-waiffit ovat samanlaisia pirttihirmuja kuin muinaisten Pekka ja Pätkä -elokuvien Justiina.

Kysy Siskolta -palstalla taas mieskysyjä halusi tietää, miksi keski-ikäiset naiset eivät jaksa kuunnella kenenkään juttuja, ja kaiken lisäksi puhuvat itse lakkaamatta ja vain itsestään.

 

Niin, kaikkihan me opimme jo varhaiskasvatuksessa, että naiset on rakennettu kolmesta palikasta: on se ja ne, ja sitten ovat kaikkia naisia yhdistävät, ärsyttävät naisten luonteenpiirteet.

Koska Hesari käsitteli niitä niukasti ja hajanaisesti, on syytä laatia kattavampi lista. Tiedoksi ja varoitukseksi.

Hormonit. Kun nainen on suuttunut taikka vihainen, kyse on aina hormoneista. Mitään oikeaa syytä ei ole koskaan näköpiirissä, ainakaan mies ei sitä näe, ja mies jos kuka on syntyjään tarkkanäköinen havainnoitsija. Hormonit aiheuttavat negatiivisia asioita vain naisissa, sillä miesten hormonit ovat sillä lailla enemmän biologis-maskuliinisia, ja tekevät heistä aikamoisia luonnon sonneja.

Kuukautiset. Jos nainen on esimerkiksi mukana tekemässä poliittista päätöstä EU:n rikkidirektiivistä, sillä on joko PMS, menkat päällä tai vaihdevuodet.

Nalkuttaminen. Kun nainen sanoo: ”Nostatko ne likaiset astiat tiskipöydälle”, kyseessä on nalkutus.

Marttyyriys. Kun nainen ei sano mitään, ja nostaa itse likaiset astiat tiskipöydälle, kyseessä on marttyyriys.

Juoruilu. Kun naiset puhuvat ystäviensä kanssa ihmissuhteista, ne juoruilevat. Mutta, iik, apua, kun miehet puhuvat saunailloissa naisista, awww, en kestä, ne on niin sulkkuja herkkixii <3

Saunasta puheenolleen. Naiset ovat aika paskoja saunojia.

Kateellisuus. 80 prosenttia naisten luonteesta on kateutta, joten naisten harrastama sarkasmi, kriittisyys, ironia ja muut tällaiset hömpötykset liittyvät vain siihen, että ollaan kateellisia toiselle naiselle, joka on kauniimpi ja jolla on isommat tissit tai rikkaampi mies, yleensä molemmat. Sittenhän on myös tämä peniskateus, kateus omille tyttärilleen, koska ne ovat nuorempia ja kateus koiraa kohtaan, koska sen luonnetta pidetään hienompana ja uskollisempana.

Tunteet. Naiset ovat täysin tunteidensa vietävissä. Paitsi silloin kun ne toimivat, hyh hyh, laskelmoivasti. Ja ai niin, silloin kun niitä vievät hormonit. Ja tunteet, they are bad.

Väärät parinvalintakriteerit. Nainen on parinvalinnassaan usein aivan kujalla. Naisella on aivan liikaa kaikenlaisia järjettömiä kriteereitä siitä, kuinka miehen pitäisi olla mukava, jutella ja käydä töissä ja suihkussa. Miehet sen sijaan haluavat rationaalisesti vain, että nainen on hyvännäköinen ja sillä on isot tissit.

Katkeruus. Mikäli keski-ikäinen tai sen ylittänyt nainen esittää yhteiskunnallisia mielipiteitä tai toimii yhteiskunnallisena vaikuttajana, se johtuu siitä, että se ei ole saanut miestä ja on katkera. Miehiin, noihin positiivisuuden teflonpannuihin, ei katkeruus tartu.

Hömppä. Naiset ovat pääasiassa kiinnostuneita hömpästä eivätkä mistään asiallisista asioista, kuten pienoisrautateiden rakentamisesta aikuisena, vinyylilevyjen keräilystä taikka tulenlieskateippien liimailusta autoihin.

Näitä ominaisuuksia on vielä niin paljon, että niitä voisi luetella internetin täyteen. Ja onhan niitä toki lueteltukin. Miehet, varokaa, naiset, hävetkää!

Ja lopuksi viihdyttävä musiikkinumero:

 

Kommentit (22)
 1. Hauska kirjoitus! Nauroin ääneen pariin kertaan. Työkaverit katsoivat oudosti….

  Mutta, jos vakavasti puhutaan, niin miehenä minua ihmetyttää aina välillä naisten ylianalysointi. Tuli mieleen, kun eilen tuli tuo ”Jätä se”-leffa. Siinähän kärjistetään aika paljon kyseistä ”ominaisuutta”, mutta tuo kyseisen asian hyvin myös esille.

  http://www.tickld.com/x/the-difference-between-men-and-women

   

  1. Mää en tiiä onko se opittu ominaisuus vai joku sisäänrakennettu juttu (esim. jossain vaiheessa evoluutiota helpottanut parinvalintaa tms.), mutta mua ärsyttää ihan sikana se ominaisuus ittessäni ja muissa naisissa. Miks muka täytyy löytää kaikki omia mielipiteitä tukevat jutut ja jättää loput huomiotta. Öööh.

  2. Mä kyllä ymmärtäisin, että se on enemmän tavasta tuoda se esille. Jotkut kehtaavat käydä läpi asioita ihan kasvotusten, jotkut sitten internetin ihmemaailmassa. Miehet ainakin todistavat tämän jälkimmäisen olemassaolon, harrasteyhteisöt jotenkin äärimmäisen hyvä esimerkki näistä.

 2. perusjuttuja
  22.5.2014, 14:27

  Ei miehet puhu saunailloissa naisista.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *