Kendall ja Kylie Jenner yhteistyöhön Topshopin kanssa

kendall_kylie_jenner.jpg

Nyt se on viimein virallista: muotimaailma ei vain saa tarpeekseen tosi-tv:stä alun perin suosioon nousseista Kardashianeista. Heitä on voinut viime aikoina bongailla niin lehtien kansista, mainoskampanjoista kuin muotinäytöksistäkin. Nyt sisarusklaanin nuorimmat, Jennerin siskokset eli Kendall ja Kylie Jenner, ovat ottaneet jälleen uuden harppauksen muotiurallaan ja ryhtyneet yhteistyöhön Topshopin kanssa, kertoo Fashionista.

Epämääräisenä huhuna tällä viikolla levinnyt tieto kertoi Kendall ja Kylie Jennerin suunnittelevan omaa yhteistyökokoelmaansa brittiläisen ketjuliikejätin Topshopin kanssa. Huhu on sittemmin osoittautunut ainakin osittain todeksi, sillä Topshop vahvisti Fashionistalle suunnittelevansa parhaillaan yhteistyötä siskosten kanssa. Syntyykö yhteistyön tuloksena vaatemallisto vai kenties jotain muuta, sitä ketjuliike ei vielä paljastanut. Mahdollinen yhteistyömallisto ei olisi sisaruksille ensimmäinen laatuaan, sillä he ovat suunnitteleet aiemmin omia kokoelmiaan muiden muassa Madden Girl -kenkämerkille ja  PacSun-ketjulle.

Mikäli Jennerin siskokset lopulta pääsisivät suunnittelemaan omaa Topshop-kokoelmaansa, liittyisivät he samalla erittäin tarkoin valittuun seuraan. Topshop on nimittäin pitänyt aikaisemmissa yhteistyökokoelmissaan huomattavan korkeaa profiilia ja työskennellyt vain Kate Mossin, Kate Bosworthin ja Beyoncén kaltaisten huippunimien kanssa.

Teksti: Laura Paananen, joka kuitenkin ehkä odottaa enemmän myöhemmin tänä vuonna julkistettavaa Topshopin ja Beyoncén yhteistyönä syntynyttä sporttikokoelmaa

Lähde: Fashionista

Kuva: All Over Press

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *