Kendall Jenner nousi mallimaailman kovapalkkaisiin

kendall_jenner_michael_kors.jpg

Kendall Jenner esittelmässä mallitaitojaan Michael Korsin näytöksessä New Yorkin muotiviikoilla.

Jos vakipaikka Chanelin näytösmallina ei vielä ole nostanut Kendall Jenneria mallimaailman raskaaseen sarjaan, niin paikka Forbes-lehden parhaiten palkattujen mallien listalla sen taatusti tekee. Vastikään julkaistu artikkeli nimittäin kertoo Jennerin saavuttaneen sijan yhdeksän maailman parhaiten palkattujen mallien listauksessa, uutisoi Telegraph-lehti.

Vaikka Kendall Jennerin malliura onkin vasta aluillaan, on nuori nainen kerännyt kasaan jo mittavan omaisuuden mallin töillään. Forbes arvio, että Jenner on tienannut viimeisen vuoden aikana työllään noin neljän miljoonaa dollaria. Epäilemättä ison osan tienisteistä kattaa Jennerin nimekkäät mainossopimukset Balmainin, Givenchyn, Fendin sekä kosmetiikkafirma Estée Lauderin kanssa.

Ei liene kuitenkaan yllätys, että Forbes-lehden listauksen kärkipäätä pitelee jo yhdeksättä kertaa brasilialaismalli Gisele Bündchen. Näytöslavoilta jo jokin aika sitten vetäytynyt malli tienaa edelleen melkoiset summat rahakkailla mainosdiileillään, sillä Bündchenin viime vuoden ansiot nousivat huimaan 44 miljoonaan dollariin. Listan kakkospaikan jakavat sen sijaan Cara Delevingne ja Adriana Lima. Delevingnen tilipussissa näkyvät niin mallimaailman ansiot kuin viime vuosina kuvatut elokuvatkin, kun taas Liman pankkitiliä lihavoittaa pitkäaikainen Victoria’s Secret -sopimus.

Kymmenen eniten tienanneen malliin joukkoon mahtuvat lisäksi muiden muassa Miranda Kerr, Karlie Kloss, Lara Stone sekä malliveteraanit Kate Moss ja Caroline Murphy.

Teksti: Laura Paananen, joka pohtii kuinka suuri osa Kendall Jennerin ansioista tulee hänen tositelevisiourastaan

Lähde: Telegraph Fashion

Kuva: All Over Press

 

Kommentit (3)
 1. hei! 

  tämä on varmaan väärä paikka kysyä tätä, mutta kun en nyt parempaakaan keksinyt! eli olen aika uusi käyttäjä ja vielä ihan hukassa, miten tämä saitti toimii. mistäköhän löytyy tietoa blogeista, joita täällä löytyy? etusivulla näyttää pyörivän aikalailla samat tekstit ja blogit koko ajan, eikä ne oikein natsaa omien mieltymysten kanssa. teillä on varmaan joku lista blogeista jossain vai miten ne on tarkoitus löytää? 

  kiitti! 

  1. Hei ja tervetuloa Lilyn käyttäjäksi! Kaikki blogit löydät tästä linkistä painamalla. Etusivulle nousee kaikki uusimmat jutut järjestyksessä, ensimmäisinä suosittelemiemme blogien jutut, sitten ihan kaikkien Lilyn käyttäjien tekemiä juttuja. Uusimmat jutut on jaettu kategorioittain, eli kategoriaa painamalla löydät uusimmat jutut siitä aihepiiristä. Moni on todennut parhaaksi tavaksi löytää uutta kiinnostavaa luettavaa seikkailemalla mieltymysten mukaan 🙂 Myös luetuimpien juttujen listauksen, tykättyjen ja viimeksi kommentoitujen kautta löytää kiinnostavia blogeja. Yläoikealla navigaatiossa on myös haku, jos etsit jotain tiettyä blogia.

   1. hei kivaa kiitos, tuo linkki auttoi tosi paljon! 

    etusivun listauksessa on varmaan joku bugi, siellä on pyörinyt samat jutut eilisestä lähtien 🙂 en jaksa uskoa etteikö täällä kirjoittajia ja uusia juttuja olisi niin varmaan siellä on joku vika sitten. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *