Kendall Jenneristä Estée Lauderin uusi mainoskasvo

kendall_esteelauder.jpg

Kardashianin sisarusklaaniin kuuluva Kendall Jenner teki lopullisen läpimurtonsa mallimaailmaan tämän syksyn muotiviikoilla. Nyt 19-vuotiaan Jennerin malliura otti jälleen ison harppauksen eteenpäin, kun kosmetiikkajätti Estée Lauder ilmoitti viime viikolla nimenneensä Jennerin uudeksi mainoskasvokseen, kertoo Fashionista.

Jenner poseeraa meikkifirman tulevissa printti- ja televisiomainoksissa yhdessä kokeneen Estée Lauder -malli Joan Smallsin kanssa. Jennerin mainosdiiliin kuuluu niin ikään voimakas näkyvyys meikkifirman sosiaalisen median kanavissa, joihin Jenner tuottaa myös itse sisältöä. Jennerin valinta kampanjan keulakuvaksi oli meikkifirmalta tarkkaan laskelmoitu valinta. Sosiaalisessa mediassa aktiivisen ja oman tosi-tv sarjansa kautta massiivisen fanikannan kerryttäneen Jennerin toivotaan nimittäin houkuttelevan Estée Lauderin pariin myös hieman nuorempaa asiakaskuntaa.

Siinä missä isosisko Kim Kardashian on viime aikoina ollut näyttävästi esillä hieman toisenlaisilla ansioilla, on Kendall Jenner kaikessa hiljaisuudessa napannut itselleen tuoreen meikkidiilinsä lisäksi myös editorialin Vogue-lehdestä. Muotiraamatun joulukuun numerossa poseeraava Jenner kertookin lehden haastattelussa, että satsaa nyt malliuraansa.

Haluan, että urastani tulee pitkä”, määrätietoinen Jenner toteaa.

Teksti: Laura Paananen, joka ei niinkään innostunut siitä Kim Kardashianin viimeisimmästä tempauksesta, mutta nostaa kyllä peukun Kendallin tuoreimmille mallimeriiteille

Lähde: Fashionista

Kuva: Estée Lauder Instagram

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *