Kendall Jennerista uusi Givenchy-kasvo

Toimitus

Viimeistään nyt tuli selväksi se, että Givenchy-suunnittelija Riccardo Tisci rakastaa Kardashianin perhettä. Kim Kardashianin viimeisimmän hääpuvun suunnittellut Tisci on nyt palkannut Kimin mallin uraa aloittelevan pikkusiskon Kendall Jennerin Givenchyn tuoreimmain mainoskampanjan tähdeksi, kertoo Telegraph-lehti.

Kendall Jenner teki läpimurron mallimarkkinoilla viime talvena New Yorkin ja Pariisin muotiviikoilla. Jenner hurmasi Riccardo Tiscin kävelemällä New Yorkin muotiviikoilla Marc Jacobsin syysnäytöksessä. Jennerin catwalk-debyytistä vaikuttunut Tisci lähetti mallille näytöksen jälkeen kiitokseksi kassillisen Givenchy-luomuksia ja kutsun muotitalon näytösmalliksi Pariisin muotiviikoille. Jatkoa seuraa, sillä Jenner poseeraa myös muotitalon tuoreessa syyskampanjassa.

Jenner tähdittää valokuvaajakaksikko Mert Alas ja Marcus Piggottin valokuvaamaa kampanjaa yhdessä Mariacarla Bosconon ja Julia Nobisin kanssa. Jenner lertoi uutisen tällä viikolla Instagram-tilillään ja kuvaili samalla tunnelmiaan “sairaan siisteiksi”.

Teksti: Laura Paananen, joka on melko varma, ettei tuore Givinchy-kamppis jää Kendall Jennerin ainoaksi, sillä  malli on hyvää pataa myös Karl Lagerfeldin kanssa

Lähde: Telegraph Fashion

Kuva: Kendall Jenner Instagram

 

Kommentoi