Kenelle kenkäsuunnittelija Christian Louboutin suunnitteli ensimmäiset kenkänsä?

christian_louboutin.jpg

Christian Louboutinin punapohjaiset kengät ovat vuosien saatossa tulleet kenkäfaneille tutuiksi. Vaan mistä ikonisen kenkäsuunnittelijan ura alkoi? Sen ja paljon muuta Louboutin paljasti tällä viikolla brittitelevisiossa esitetyssä dokumentissa, kertoo Telegraph-lehti.

Louboutinin uran sysäsi 1990-luvun alussa liikkeelle yksi valokuva. Vuonna 1992 prinsessa Diana vieraili Intiassa ja poseerasi kameroille Taj Mahalin temppelin edessä. Yksinäisen ja hieman surumielisen oloinen kuva inspiroi uraansa aloittelevaa Louboutinia siinä määrin, että mies päätti suunnitella prinsessalle kengät. Tavoitteena oli ilahduttaa jalkojaan tuijottavan prinsessan alakuloista mieltä.

Lopputuloksena syntyivät mokkaiset ja matalakantaiset avokkaat, joiden kärkiin oli kirjoitettu sana love”. Päätyivätkö kengät ikinä prinsessa Dianalle asti, sitä tarina ei kuitenkaan kerro, mutta yhtä kaikki, herra Louboutin on sittemmin ilahduttanut monen naisen mieltä suunnittelemillaan kengillä.

Dokumentissa Louboutin antaa myös oivallisen vinkin kaikille korkokenkiä käyttäville naisille. Kun seuraavan kerran kenkäostoksillasi mietit, onko unelmakengilläsi hyvä kävellä, tarkasta koron ja pohjan välinen mitta: mitä lähempänä koron kärki on maata koskettavasta pohjasta, sitä hankalampi on kengällä kävellä.

Lue lisää Christian Louboutinin paljastuksista täältä.

Teksti: Laura Paananen, joka taatusti hyödyntää Christian Louboutinin neuvoa seuraavilla korkokenkäostoksilla.

Lähde: Telegraph Fashion

Kuva: All Over Press

 

Kommentit (1)
  1. äidinkielen oppitunti
    15.8.2015, 07:50

    Kirjoititte ”mitä lähempänä koron kärki on maata koskettavasta pohjasta” mikä ei oman kielikorvani mukaan kuulosta yhtään hyvältä.
    Eli tarkoitatteko kenties ”mitä lähempänä koskettavaa pohjaa” vai onko kenties tullut kirjoitusvirheen lisäksi ajatusvirhe eli tarkoitus sanoa ”mitä kauempana maata koskettavasta pohjasta”?
    Tekevälle sattuu, halusin vain huomauttaa kun kuitenkin olette toimitus ja oletan teidän haluavan kirjoittaa hyvää suomea.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *