Kenen blogin haluaisit esiteltävän Toimituksen blogissa?

Toimitus

Lily on täynnä hauskoja, kauniita, persoonallisia ja räiskyviä blogeja. Monet lilyläiset ovat kuitenkin huomauttaneet, että toisinaan tuoretta luettavaa on vaikeaa löytää – onhan Lilyssä yli kuusi tuhatta blogia.

Koska useat silmäparit toimivat vilkkaammin kuin yhdet, kysymme nyt teiltä:

Kenen blogin haluaisit esiteltävän Toimituksen blogissa?

Laadimme joulukuuksi Lilyyn joulukalenterin, jossa esittelemme joka päivä uuden, entuudestaan tuntemattoman blogin. Paljasta tuntematon lilyläinen, jolla on mielestäsi herkullinen blogi!

Kerro uudesta tuttavuudesta kommenttiboksissa: Mitä aihealuetta blogi käsittelee? Miksi kyseinen blogi on mielestäsi hauska? Mistä postauksesta olet saanut hyvät naurut, tai mikä blogissa kosketti sinua erityisesti?

Pistetään hyvä kiertämään: siis uusia blogeja kehiin!

 

Kommentit

Ano-antsa (Ei varmistettu)

Ettekö vain voisi tehdä sellaista aakkoslistaa blogeista? Minusta ne ainakin on tosi käteviä.

empuska

Sellainen on jo Suositellut blogit kohdassa. Tosin tervemenoa selailemaan, kun siellä on ne kaikki, lähemmäs 8000 blogia. :|

Katjaaa (Ei varmistettu)

Suosittelen Kristacharlotta blogia! Blogi on mielestäni todella loistava, mutta kaipaa paljon lisää lukijoita. :)

Piipo79

Mainosbannerissa voisi pyöriä myös muita kuin suositeltuja blogeja. Nyt kun käy tarkistamassa onko uutta luettavaa niin samat pyörivät bannerissa ja siten ainakin oma mielenkiinto lopahtanut, uusia blogeja hankala löytää. Voisiko olla joku banneri jossa olisi aikajärjestyksessä postaukset kuten ennen muinoin, vaikka erillinen banneri jos nuo suositellut halutaan pitää noin kun ovat?

Miiza

Samaa mieltä. Suositut blogit saa mielestäni turhan paljon "mainostilaa", kun on suositelluissa blogeissa ja blogien "uudet" postaukset näkyvät etusivulla tuntitolkulla. Tässä todella hyvät tuntemattomammat helmet hukkuu sinne sekaan, eikä sitä löydä oikeasti uutta luettavaa kauhean helpolla.

 

Mun mielestä esim Kaunis ja oma elämä -blogi ansaitsisi esittelyn, madd3 kirjoittaa tosi hyvin ja itse ainakin tykkään blogia lukea. :)

Myös Tervetuloa Suomeen -blogi ansaitsisi näkyvyyttä. Tämä blogi saa hyvälle tuulelle :)

AnitaN
Tervetuloa Suomeen

Iso kiitos siitä, että blogini tuli mieleesi ja viihdytti :) Häähaaveita-blogin parissa taas viihdyn, koska se on niin huolellisesti kirjoitettu ja tyylikäs.

Tämän lisäksi lukulistallani ainakin (näin äkkisältään mietittynä) Sunroom ja Lost in Saint Petersburg. Ensimmäisessä mainio kirjoitustyyli, toisessa asiantuntevia juttuja Pietarista.

TaruA
Vauvakuumeeton

Joo, kannatetaan! Uutta luettavaa on todella vaikeaa löytää, käytännössä itse löydän aina uusia vain klikkaamalla satunnaisesti, jos joku on kommentoinut jotain toisten blogeihin. Samanlainen moduli kun nyt on luetuimmat ja tykätyimmät ja viimeisimmät kommentit, voisi olla myös uusimmat tekstit.

Ja minusta, vaikkei enää mikään uusi blogi olekaan, ...ja vaikka vaeltaisin pimeässä... ansaitsisi tulla esitellyksi. AnLottanen kirjoittaa todella koskettavasti, hauskasti ja kipakastikin omasta elämästään ja arjen huomioista! http://www.lily.fi/blogit/ja-vaikka-vaeltaisin-pimeassa

vilou

Monta uutta kivaa blogia on tullut vastaan ihan hakemalla sanoilla joista itse on kiinnostunut. Hain nimellä metsä ja löysin ihanan blogin, 3h+kasvimaa. Elämänmakuinen ja näköinen blogi :)

Ja tosiaan, joskus voisi olla muitakin blogeja kuin nuo yhdet ja samat tuossa ylhäällä näytillä :)

riik
3h+kasvimaa

apua apua, punastuin. Kiitos!

vilou

Voi ole hyvä! :) Ansaitut kehut ;).

Miltsukka
Varpaillaan

Ehkä voisin suositella omaa blogiani http://www.lily.fi/blogit/varpaillaan

Se käsittelee tällä hetkellä odotusaikaa ja opiskelua. :) Olen aika tuntematon kirjoittelija, joten pieni blogin aukaisu ei olisi pahitteeksi.

Tämmösiä on jäänyt mieleen. Muuten kaikki seuraamani blogit taitavat olla suositeltuja blogeja. 

ei muistella pahalla

Mintulle Mies 2014

ei beigeä

Uutta luettavaa on tosiaan hieman harmillisenkin hankalaa löytää, ellei sitten lähde etsimällä etsimään..

 

Ainiin, tää vielä: Miss Nella Jives ! 

Nella
Nellancholia

Kiitti tästä! Ja kivaa, että oot löytäny mun höpinät. :)

saimah
Mintulle mies 2014

Ihanaa, kiitos Milena! :)

MinttuPuu (Ei varmistettu)

Törmäsin muutama viikko sitten Iltalehdessä juttuun, joka kertoi kuvataiteilija Sanni Sepän taiteellisesta hyväntekeväisyysprojektista. Blogi löytyy lilystä: www.lily.fi/blogit/shoutdogs tämä on niin hieno juttu, että ansaitsee suuren joukon lukijoita ja vaatteiden huutajia! RESPECT!

Deittiviidakossa

Suosittelen tietysti omaa blogiani, deittiviidakossa. Keskittyy lähinnä suhteisiin ja miesten metsästykseen, mutta myös muihin elämääni liittyviin asioihin :)

mariiia
Catching Rainbows

Oma blogini on saanut niin vähän näkyvyyttä, että sitä tietysti suosittelen: http://www.lily.fi/blogit/catching-rainbows . Blogi keskittyy omaan elämääni ja unelmien tavoitteluun, mutta joukkoon eksyy myös satunnaisesti reseptejä, sekä tulevaisuudessa paljon leffa-arvosteluja avokiltani. Kirjoitan myös kaksikielisesti, suomeksi ja englanniksi.

Oon samaa mieltä aiempien kommentoijien kanssa, että bannereissa voisi pyöriä joku "uusimmat tekstit". Oon kanssa kokenut että vaikea löytää uutta luettavaa, paitsi satunnaisesti jos klikkaa kommentteja. Ja esim. itsellä kun on vain muutama lukija niin kommentteja tulee todella harvoin. 

Kaikki aina puhuvat Lilyssä hyvästä verkostosta, oon yrittänyt kommentoida muutamiin blogeihin ja seurata blogeja ja verkostoitua, mutta tuntemattomana blogina se tuntuu haasteelliselta. Sinnikäästi kuitenkin jatkan yrittämistä. :) 

Miiza

Omalle blogille on joo todella vaikea saada näkyvyyttä täällä Lilyssä ja verkostoituminen on tuntemattomammalle hankalaa, ainakin näin oman kokemuksen mukaan. 

jatuva

Jep olen huomannut saman! Aloin pitämään blogia muutama kuukausi sitten ja olen seuraillut vähän noita kävijätilastoja. Vaikka lukijoiden määrä ei mulle olekaan "se juttu" vaan enemmänkin höpöttelyn ilosta kirjoittelen niin se hyöty suuresta lukijamäärästä tosiaan olisi että yhä useampi kommentoisi ja siten saataisiin kivaa keskustelua aikaiseksi. Samoin kun en varsinaisesti kirjoita omalla nimellä niin en ole myöskään blogiani pahemmin esim Facebookissa jaellut, joten ainoa kanava mistä jengi sinne sattumalta löytää on ne pienet hetket Lilyn etusivulla :) Tosin tilastojen perusteella on myös kiva nähdä että useat jotka sinne vahingossa löytää, palaavat myös takaisin seuraavissa postauksissa.

Jenni_Kuperkeikkaseikka

Kannatetaan jotain "uusimmat jutut" -tyyppistä kategoriaa, jossa voisi pienikin kirjoittaja saada hetkensä parrasvaloissa :D

What else is there?

Nuo kategoriat tuossa etusivulla sisältää jo tämän toiminnon, siinä näkyy aina uusimmat jokaisesta aihealueesta:)

Piipo79

Ei se toimi niin kuin aikoinaan jolloin kaikki näkyi aikajärjestyksessä. Nyt uusimmat bannerit tuovat suositellut esiin aina ensimmäisenä ja kaikki muut tulee esiin jos sattuu.

Jenni H.
Terävät hampaat.

Tottakai tulen pönkittämään omaa blogiegoani tänne.

Mutta olisi kyllä kiva saada jotain uutta listausta, koska olen kyllä aika surkea löytämään täältä itse jotain hauskaa, raikasta luettavaa.

HeidiNK
Elämänmeno

Mua suoraan sanottuna välillä kyllästyttää jo blogit, jotka ovat esillä joka paikassa ja pyörivät vielä bannerissa päivästä toiseen - vastareaktiona jätän ne jo lukematta, vaikka ihan kivoja blogeja ovatkin :) Mun suosikit Looking for Mr Darcy ja Mintulle mies 2014! Myös Yksin-blogi on kiinnostava.

Miiza

Aika luonnollinen reaktio minusta, kyllähän esim paljon lehtien lööpeissä pallistelevat julkkiksetkin alkavat ihmisiä ärsyttää ja kyllästyttää. Ehkä kaikki julkisuus ei olekaan hyvästä, ainakaan liiallinen julkisuus :D

saimah
Mintulle mies 2014

Heidi, ihanaa. Hyvä valinta! ;)

jatuva

Miami on hyvä ja teksteistä näkee että Mia tietää mistä puhuu, mutta sillä onkin jo teidän suositus. Peukku sille. Toinen hyvä, mutta vähemmän tunnettu on Taiteilijaelämää, siellä on aiheita joita vähän vähemmän näkee muissa blogeissa. Ja sitten tietenkin pakko liputtaa itseni puolesta, olisihan se nyt siistiä jos toimitus esittelisi Hashtag abuserin! En ole montaa kuukautta ehtinyt blogia pitämään mutta on kiva aina huomata kun jengi löytää sinne ja tykkää teksteistä :)

Aino_s (Ei varmistettu)

Hei! Minä annan ääneni sinulle! Kiva blogi ja hauskasti kirjoitettu. Kiva myös lukea vaihteeksi muutakin kuin pelkästään tuotteiden esittelyä mitä näkee monissa muissa blogeissa.

aannukka

Kultainen ja Tadaima ovat mun uutuussuosikkeja! Ne ovat visuaalisesti kauniita ja sisältävät kivoja juttuideoita. 

Ja kerta muutkin, niin minäkin: myös oma blogini on uusi ja tietty tosi suositeltava! ;-) Se on villi sekoitus musasuosituksia, pohdiskelevia tekstejä ja kaikkea siltä väliltä. 

Vierailija (Ei varmistettu)

vähän nuoremman blogi:

http://www.lily.fi/blogit/verbelibra

vilou

No kyllä määkin sitten mainostan mua, kun muutkin uskaltavat :)

http://www.lily.fi/blogit/semmoinen-tavallinen-elama

Tervetuloa kurkkimaan :)

Leimattomista blogeista ainakin nämä ovat mielenkiintoisia: ei muistella pahalla...Tervetuloa SuomeenTuhat ja yksi kirjaa ja Budjetilla!.

AnitaN
Tervetuloa Suomeen

Kiitoskiitoskiitos Ilana! Ja kuten yllä tulikin kommentoitua, suosittelen blogiasi muutaman muun lisäksi :) Ja tästä tulikin mieleeni: ääni myös Budjetilla -blogille!

What else is there?

 

Watch this space

Tämän bloggaajan otteesta kirjoittamiseen pidän :) aiheena pääasiallisesti sinkkuus. 

kapa (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/sininen-yo

Kainosti punastellen suosittelisin omaa päiväkirjaani. Blogissani asutaan Lontoossa, istutaan junassa, maalataan temperaväreillä, seurataan unelmia, herkutellaan suomenkielellä, ja inspiroidutaan kauniista kuvista.

JiiHoo

Minäkin suosittelen omaa blogiani. Kävijöitä on, mutta harmittaa, kun juurikaan ei kommentteja tai tykkäyksiä heru :/ Vaikka lähinnä itselleni pidän blogiani päiväkirjana ja terapiana, olisi kiva saada hyviä keskusteluja aikaan kommentoinneilla.

Pidin vuosia sitten toista blogia ja kommentteja tuli aina paljon. Sitä kautta myös tutustui uusiin ihmisiin ja sai ihania, uusia ystäviä elämään. Harmi ettei lilyn kautta ole samaa kokenut. Olisi kivaa, että me tuntemattomatkin blogit saataisiin välillä sitä "julkisuutta" samojen, suosittujen blogien sijasta. Ja en nyt halunnut dissata sanoillani suosittuja blogeja. He ovat suosionsa ansainneet! Välillä kuitenkin voisi pyöriä muitakin blogeja suosituksissa ja uusimmissa jutuissa. 

Tove Janssonin tytär

Olen huomannut saman, että enää ei uusia blogeja löydä kovin helposti. Itse kirjoitan blogia ihan siksi, että haluaisin keskustella tässä yhteisössä muiden kanssa. Olen ehkä hiukan kärsimätön, kun vasta aloitin uuden blogin (aihe/elämäntilanne radikaalisti muuttui), mutta välillä noteeraamattomuus ärsyttää niin paljon että mietin rikospaikalta poistumista lopullisesti. Voi kyllä olla et ne on vaan nää raskaushormonit, mutta emmä tänne oo pelkkää päiväkirjaa tullu pitää. Hima täynnä kauniskantisia vihkoja ja hyvin liukuvia tusseja sitä varten.

Musta on jotenkin hassua, että suurin osa mainostaa tässä vain omaa blogiaan. Ymmärrän kyllä sen, että etusivulla ei saa kovin paljoa "mainostilaa", kun suurimman osan vievät nuo suositellut blogit, ja että kaikista meistä olisi kiva saada enemmän lukijoita/kommentteja/sydämiä, mutta minusta tuntuu oudolta ajatus, että Lily olisi jotenkin velkaa kaikille (tuhansille) bloggaajille, että nämä saavat näkyvyyttä. Saahan sitä täällä joka tapauksessa enemmän kuin vaikka Bloggerissa.

 

Nella
Nellancholia

Hei! Mulla on ehdotus! JES! 

Löysin juuri sattumalta Räyhälän. Armotonta tylytystä elämän ankeista ja turhauttavista tosiasioista. Lily tarvii lisää humoristista kiukkua.

http://www.lily.fi/blogit/rayhala

Kommentoi