Kenen blogin haluaisit esiteltävän Toimituksen blogissa?

Lily.JPG

Lily on täynnä hauskoja, kauniita, persoonallisia ja räiskyviä blogeja. Monet lilyläiset ovat kuitenkin huomauttaneet, että toisinaan tuoretta luettavaa on vaikeaa löytää – onhan Lilyssä yli kuusi tuhatta blogia.

Koska useat silmäparit toimivat vilkkaammin kuin yhdet, kysymme nyt teiltä:

Kenen blogin haluaisit esiteltävän Toimituksen blogissa?

Laadimme joulukuuksi Lilyyn joulukalenterin, jossa esittelemme joka päivä uuden, entuudestaan tuntemattoman blogin. Paljasta tuntematon lilyläinen, jolla on mielestäsi herkullinen blogi!

Kerro uudesta tuttavuudesta kommenttiboksissa: Mitä aihealuetta blogi käsittelee? Miksi kyseinen blogi on mielestäsi hauska? Mistä postauksesta olet saanut hyvät naurut, tai mikä blogissa kosketti sinua erityisesti?

Pistetään hyvä kiertämään: siis uusia blogeja kehiin!

 

Kommentit (40)
  1. Hei! Mulla on ehdotus! JES! 

    Löysin juuri sattumalta Räyhälän. Armotonta tylytystä elämän ankeista ja turhauttavista tosiasioista. Lily tarvii lisää humoristista kiukkua.

    http://www.lily.fi/blogit/rayhala

  2. Musta on jotenkin hassua, että suurin osa mainostaa tässä vain omaa blogiaan. Ymmärrän kyllä sen, että etusivulla ei saa kovin paljoa ”mainostilaa”, kun suurimman osan vievät nuo suositellut blogit, ja että kaikista meistä olisi kiva saada enemmän lukijoita/kommentteja/sydämiä, mutta minusta tuntuu oudolta ajatus, että Lily olisi jotenkin velkaa kaikille (tuhansille) bloggaajille, että nämä saavat näkyvyyttä. Saahan sitä täällä joka tapauksessa enemmän kuin vaikka Bloggerissa.

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *