Kerro kiinnostavin kauneustrendi ja voita siihen tuotteet!

Toimitus

Väitän, että kulunut vuosi on ollut poikkeuksellisen kaunis.

Meikkihyllyihin on lastattu ihan oikeasti kiinnostavia uutuuksia. Suomeen on saapunut uusia jumalaisia kosmetiikkamerkkejä. Catwalk-tukat ovat näyttäneet poikkeuksellisen hyviltä. Näytösmalleilta on voinut kopioida sopivan kreisejä mutta täysin arkikäyttöisiä meikki-ideoita.

Kun mietin myöhemmin vuotta 2013, muistan ennen kaikkea:

  • 20-lukua henkivät sormikiharat, jotka The Great Gatsby - Kultahattu -leffa liimasi tukkafriikkien alitajuntaan.
  • Glitterin, isot herkulliset hileet silmäluomilla, kynsissä, jopa huulilla.
  • Pinkit Barbie-huulet yhdistettynä nakuun silmämeikkiin ja grunge-tukkaan, joka on väännetty otsalta etuheitolle.

Nyt on sinun vuorosi:

Mikä on mielestäsi vuoden kiinnostavin kauneustrendi?

Kerro kommentissa lempilookisi, koukuttavin meikkityyli tai himottavin hiusidea, vuonna 2013. Yhdelle vastaajalle lähetän täydelliset tuotteet juuri hänen lempilookiinsa.

Vastausaikaa on maanantaihin 14. lokakuuta kello 12 asti. Vastaamalla osallistut Trendin joulukuun kauneusjutun tekemiseen.

 

Tekstin ja kollaasin kokosi: Trendin ja Lilyn kauneustuottaja Jenna Kämäräinen, joka kokeili ainakin kahdeksaa Barbie-pinkkiä punaa, ennen kuin sai täysosuman

Kommentit

Mikaela S. (Ei varmistettu)

Siniset ja pinkit My little pony hiukset.

MariWLZ
The Good Vibes

Muhkeat ja hiaman sotkuiset nutturat ja eriväriset huulipunat.

Toimitus
Toimitus

Jes, kiitos Mari! Heitätkö vielä tarkennuksen: mikä punasävyä on susta eniten pop?

Terkuin: Jenna

MariWLZ
The Good Vibes

Kyllä se on kirkas barbipinkki mikä itselläkin näkyy usein huulilla :)

minniHiiri (Ei varmistettu)

Viimeisen vuoden olen ollut lyhyttukkaisena ensimmäistä kertaa elämässäni ja (osittain pakosta) olen ihan hurahtanut 20-luvum tyyliin. Millintarkat sormikiharat eivät ihan vielä onnistu, mutta pari lainetta saan painettua siististi etuhiuksiin. Lisäksi upea hiuskoru. Meikkiin kuuluu vahvat kulmakarvat, ja tummat luumu-huulet sekä utuiset silmät, joiden tummuutta ja voimakkuutta voi säätää tilaisuuden luoteen mukaan.

Aarremaa

CC-voide ja Color Mask hoitava sävyte

Jasmiina (Ei varmistettu)

Luonnollisuus ja luomukosmetiikka! Nykyään on mistä valita, eikä tarvitse hieroa keinotekoisia kemikaaleja päivittäin kasvoihin, hiuksiin ja vartaloon. Olen erittäin innoissani freshistä, maitotyttö-lookista, siitä että näyttää siltä että olisi meikitön ja todella natural, vaikka oikeasta apua olisikin saanut puteloista.

Marjorie (Ei varmistettu)

Olen ihastunut Ombre-tyyliin värjättyyn tukkaan, eli liukuvärjäys jossa tyvi on tummempi ja vaalenee latvaa kohden. Olen käsitellyt tukkaani rankalla kädellä ja nyt minulla on permanentin jäljiltä sieltä täältä kihartunut "aamupörrö" arkilookkina päivittäin. Meikiksi ripsiväri, paksuhko rajaus (musta, ruskea tai purppura) ja punainen huulipuna. Sexy and I know it ;)

HennaS (Ei varmistettu)

Vallaton kiharapilvi ja oranssinpunaisesta syvään tummanpunaiseen maalatut huulet.

Niania (Ei varmistettu)

Voimakkaan punaiset huulet (erityisesti viinin- ja luumunsävyiset) yhdistettynä kevyeen mustaan kissamaiseen rajaukseen ja ripsiväriin, huoliteltuihin kulmakarvoihin ja hentoon varjostukseen kasvoilla.
Pakko vielä huulipunista todeta, että rakastan tämän vuoden voimakkaita sävyjä! Huulipunavarasto tosin meinaa kasvaa liikaakin...

MinEna
Kasvukäyrillä

Luonnonllinen meikki lukuunottamatta punahuulia! Ihana look, love it! Helppo ja edustava, kotiäidin mieleen ;)

Näin: http://www.lily.fi/blogit/kasvukayrilla/flow-takana-saaristo-edessa

Toimitus
Toimitus

MinEna Kasvukäyrillä,

kiitos vastauksestasi! Teikällä kävi tuuri: voitat tuotteet juuri kuvaamaasi lookiin! Elikkä postista tulee luonnollista meikkipohjaa ja ihania punia. Laitatko kotiosoitteesi mailitse jenna.kamarainen(at)a-lehdet.fi, niin pistän palkinnon matkaan!

 

Terveisin: Jenna Trendistä

MinEna
Kasvukäyrillä

Oooh, jeeee! Mä en ikinä voita mitään :D Siis vau, kiitos!! Laitan meiliä :)

soleggiata

Helpot nutturat ja luonnolliset (mutta siistit) kulmat.

HelloAochi

Oi, nuo vintagehenkiset sormikiharat! Olen itse hyvinkin käkkäräpäinen, joten suoristaessani hiukset raudalla (joka tosin sanoi muutama kuukausi sitten poks) ne jäävät juuri tuollaisen trendikkään laineikkaaksi. Yhdistettynä vielä matta-huulipunaan, oi!

Marikin elämää

BB-voiteilla saama luonnollisen kaunis lopputulos kasvoilla

eppunen
Pienen pojan elämää

Elokuussa tätini luona lainasin joka ikinen päivä tätini superlonipaplareita ja sain todella nätit kiharat! Kotona se jäi, kun en löytänyt mistään kaupasta sopivia paplareita, ainoat superlonit mitkä löysin olivat valtavan suuret.

Tinni
Still Leben

Ehdottomasti ihanat lettikampaukset! Itsekin testailin kesällä:

http://www.lily.fi/blogit/still-leben/kesaletilla-haissa

DragonflyElisabeth (Ei varmistettu) http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Ehdottomasti eri sävyiset punaiset huulet ja kynnet! Hiuksissa vaaleat ekovärit.
Haluaisin kuitenkin kokeilla Glitterin, isot herkulliset hileet silmäluomilla, kynsissä, jopa huulilla.

xxx
E
http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

nansk

Kaikki vintage-henkinen iskee nyt täysillä - juurikin tuo 20-luku, ja siitä sitten hypätään tuonne 40-50-luvuille: kissarajaukset, punahuulet, täydelliset kulmat ja laineiset kiharat. Nam! Vielä olisi hakusessa joku aparaatti, millä saisi kunnon kiharat.

Tiinanen (Ei varmistettu)

Luonnonkosmetiikan "lopullinen" läpimurto. Ainakin itse olen huomannut, että lehdissä esitellään luonnonkosmetiikkaan ihan rintarinnan selektiivisen ja normi kosmetiikan kanssa, eikä niin että se on sellainen viherpiipertäjät vaihtoehto. Johtunee toki siitäkin, että luonnonkosmetiikka on saanut omat selektiiviset vaihtoehdot esim. Patyka.

Morsio
Mennään vaan!

Luonnonkosmetiikka ja seerumit! Parhaimmillaan nämä yhdistettynä esim. Patykan superhehkutetut kaunistajat.

helihe (Ei varmistettu)

Öljyt kasvojen hoidossa

Elämäntapahaaveilija

Nyt on pakko sanoa ettei tule edes mitään muula mieleen kuin jo sanomanne glitterit! Kimallusta päästä varpaisiin, harakka-aika on jo koittanut, voisin sanoa, että more is more - ainakin jos multa kysytään. Timantti ei tee koskaan pahaa, ja onhan se jo sormuksissakin nähty: mitä kimaltavampi, sitä parempi! Ehkä timantit poskipäille, hilevanat rajauksiksi, hiekkahileen kynsiin.. jaa överi?

Parempi överi kuin vajari, sanon minä!

Varmaankin tulen vähän jälkijunassa, mutta itselleni kiinnostavin trendi on tekstuurikynsilakat! Nämä taisi olla suurimmassa huudossa kesällä, mutta heräsin tähän trendiin vähän myöhässä, ja edelleenkin jaksan siis ihmetellä sitä, kuinka upea hiekkainen pinta on kynnellä :) Olen ylipäätään tänä syksynä herännyt kaikenlaiseen kynsien koristeluun, ja olen ollut huomaavinani, että on yhä tavallisempaa "harrastaa" kynsien laittoa, monet ovat opetelleet tekemään itse hienoja kynsiä, joita aikaisemmiin laitettiin vaan ammattilaisten toimesta.

lyckorus (Ei varmistettu)

Nyt syksyn tullen olen huomannut viininpunaisten huulten aiheuttavan erityisen paljon sydämentykytyksiä. Kaveriksi tummalle huulipunalle ehdottomasti luonnollinen meikkipohja vaikkapa cc-voiteella, ripsiin mustaa maskaraa ja kulmakarvoihin reilusti väriä. Hiukset vielä rennoille kiharoille ja tsädäm ihan täydellistä!

Mansikkamaa

Edesmenneen Caroline Bessette-Kennedyn tyyli oli tuolloin aikaansa edellä ja voisikin kutsua lookkia juuri tämän hetken hohdokkaaksi kauneusihanteeksi ja tämän syksyn kuumimmaksi lookiksi.

 Hehkuva iho, suht nude meikki, blondatut hiukset, ilman ikävää keltaista, tummahkot kulmat, tummat ripset, nude luomiväri, häivähdyksenomaisesti punatut posket ja upeasti punatut klassisen punaiset huulet ja kynnet.

 

Hänen ajatonta kauneuttaan ja lookkia haluaisin tavoitella itselleni, eli hehkuvaa ihoa, miten ja  millä se taiotaan? (Olen käyttänyt BB-voidetta, mutta juuri luin Madaran DD-voiteesta mitä ihmettä? Millä loihditaan hehkuva iho. Omani on jotenkin tunkkainen.)

Mustan räpsyvät ripset, kevyesti huolitellut tummahkot kulmakarvat, täydellisen punainen huulipuna ja kynsilakka. Ja edelleen etsin sitä täydellisen vaaleaa, huomaamatonta luomiväriä.

Millä saisin keltaisuuden pois hiuksistani? 

Ohessa kuva hänen ajattomasta klassisesta lookistaan, joka on mielestäni ajankohtainen juuri nyt.

 

Kyseinen lookki voisi olla aivan yhtä hyvin 1920-luvulta, jonka Great Gatsby leffa toi muodikkaasti vuodelle 2013. Hiukset olisivat leikattu lyhyeksi polkaksi. 

 http://www.google.fi/imgres?imgurl=http://2.bp.blogspot.com/-TINZnNLBaSI/TiL_o9wecqI/AAAAAAAAe1s/YqlUJaPHKu0/s400/10.%2Bcarolyn%2Bbessette%2Bkennedy%2Bjfk%2Bjr.jpg&imgrefurl=http://habituallychic.blogspot.com/2011/07/american-royalty.html&h=900&w=856&sz=163&tbnid=C3Z-1HZMSAVK6M:&tbnh=86&tbnw=82&zoom=1&usg=__oxt-r3szFpbslhZJzq3x2XjlVTQ=&docid=Ihm6bf5Q1lCxdM&sa=X&ei=cRVYUobxK8e34AT6xYDIBw&sqi=2&ved=0CJgBEP4dMAs

Hile (Ei varmistettu)

Bb- ja nude-meikkivoiteet. Olen kokeillut jo joitakin eri merkkejä, enkä usko palaavani paksuihin tai kovin peittäviin meikkivoiteisiin. Samoin olen koukussa seerumeihin & ihon sävyn tasoittajiin/heleyttäjiin. Kampausten rakentamiseen tarkoitetut hiustenväriset volyymilenksut ja -soljet ovat myös tulleet peilikaappiini jäädäkseen.

SARI H.
KOLIBRI

Banaaninuttura on kiinnostanut tosi paljon ja irtoripset.

Olen käynyt kampaamossa kysymässä banaaninutturan hintaa,

koska en itse osaa tehdä sitä.

Luonnollinen ja puhdas look luonnonkosmetiikalla. Vahvat huulet tai vaihtoehtoisesti luomet (shokkivärejä) toimii myös mahtavasti, luonnonkosmetiikalla tietenkin. On aivan mahtavaa, että ecosertifioituja tuetteita on alkanut saada jopa lähi prismasta ja niiden laatu on alkanut olla oikeasti normi kosmetiikan veroista ellei parempaakin.

Ostrich Feathers

Jean Paul Gaultierilla vilahti SS13-mallistossa hurmaava, päälaelle sidottu poninhännätär - täydellisen sileä, kiiltävä ja valloittava huisku mustalla, samettisella pompulalla. 

Jennyj L (Ei varmistettu)

Pinkit barbie-huulet ehdottomasti! kerrankin trendi joka näyttää hyvältä kalpealla eloveenatytöllä.

tarumariam (Ei varmistettu)

Polkkatukan joukkoleikkaaminen on ehdottomasti jäänyt tältä vuodelta parhaiten mieleen (à la Karlie Kloss, Emily Weiss, Leandra Medine ja mää). Siihen liittyy myös terveen ja kiiltävän, mutta silti runsaan tukan loihtiminen perisuomalaiseen hiuslaatuun - joka kyllä on jokavuotinen "trendi". Toinen ihana ilmiö: täydellisen paksut kulmakarvat.

Kaiken kaikkiaan tulen muistamaan vuoden 2013 luonnollista kauneutta korostavana. Lähipiirissäni oli käynnissä lukuisia oman hiusvärin takaisinkasvatusprojekteja, jätettiin pois turhat pidennykset ja muut keinotekoiset kaunistautumiset, etsittiin toimivinta ekodödöä, hiusöljyä ja kasvoseerumia sekä unelmoitiin yhdessä Patykan tuotteista (kiitos siitä, Jolien naiset). Painopiste ei niinkään ollut meikeissä, vaan kokonaisvaltaisemmassa kauneudenhoidossa.

Vaikka toki myös niitä kirkkaita huulipunia testailtiin varsinkin kesäaikaan. Lempipuna: kirkas pinkki.

Melinka (Ei varmistettu)

Valkoinen kynsilakka sekä viininpunaiset huulet luonnollisen pohja- ja silmämeikin kanssa tuuheiden ja tummien kulmien kera. Inspiraationa voi toimia esim. Burberry Prorsumin, Naeem Khanin ja Rag & Bonen (ne ihanat valkoiset kynnet) SS13-näytökset. Täydellinen look syksyyn!

beekoo (Ei varmistettu)

Itselle iski mattahuulet aivan täysillä. Iho luonnollisen vaalea ja mattahuulet tai sitten iho tasaisen vaalea, huolelliset varjostukset ja tummat mattahuulet. Sopii syksyynkin. Tässä artikkelissa upeita kuvia kummastakin: http://www.avatv.fi/minisaitit.shtml/kauneusvinkit/meikit/mattahuulet-ov...

Lisäksi muistan tästä vuodesta luksuekosarjat, joiden pakkaukset sopivat esteetikollekin; puhdistukseen ja hoitoon Patyka ja meikeissä kukkaismeikkisarja Zuii.

miaisam22 (Ei varmistettu)

Banaaninuttura on miun lemppari!

Laurella
Pilkku otsassa

Daa, vahvat kulmat ja tummat huulet. Aina fresh!!!!!!!

maarett (Ei varmistettu)

Suosikkeja tulee mieleen liuta, mutta ykkössuosikkeja ovat vahvat kulmat, luumunpunaiset huulet, luonnollisen punertavat hiukset ja lettikampaukset. Iloitsen myös siitä, että luonnonkosmetiikka on noussut varteenotettavaksi vaihtoehdoksi synteettisen kosmetiikan rinnalle. Enää ei tarvitse tyytyä kohtuulliseen luomutuotteeseen tai kotikutoiseen pakkaukseen.

Joliel (Ei varmistettu)

London Fashion Week/Jonathan Saundersin näytöksessä nähty ihana tuuhea polkkatukka ja tumman utuiseksi meikatut silmät. Muista trendeistä kiinnostaa myös burgundyt kynnet, sekä syksyiset tummanpunaiset huulipunat.

Toimitus
Toimitus

Vau, mikä läjä vastauksia!

Kiitos kaikille osallistumisesta. Osa kommenteista printataan joulukuun Trendin sivuille.

Mäihä kävi kommentoijalla MinEna Kasvukäyrä, joka fanittaa luonnollista meikkipohjaa ja ihania huulipunia. Postissa lähtee siis pari ihanaa pohjustustuotetta ja ihan huippuja huulipunasävyä.

MinEna Kasvukäyrä, laitatko siis kotiosoitteesi mailitse jenna.kamarainen(at)a-lehdet.fi, niin pistän palkinnon matkaan!

Nättiä viikkoa kaikille toivoo: Jenna Trendistä

ttu (Ei varmistettu)

Babydoll silmat ja YSL:n räpsyripset-tyylit sekä tuhkanvaaaleaakin vaaleammat lyhyet hiukset. ja sävyttävät hjiusnaamiot

viivi vornanen (Ei varmistettu)

kirkkaat huulipunat ja hiukset lettiponnarilla<3

Kommentoi