Kerro meille lomaromanssistasi!

Toimitus

Vierailemassa-blogissa kerrotaan vähän pieleen menneestä lomaromanssista ja tilataan samaan syssyyn uusi. Hei ihanat kesäheilat, missä luuraatte?

Loxodon-blogin EMerituulin lomaromanssitarina on puolestaan aivan päinvastainen. 

"Lomaromanssin jälkeinen plääni oli että mä palaan Eurooppaan, Paul jää Afrikkaan ja toivottavasti tavataan taas joskus. Sitte olinki raskaana."

Lomaromanssi johti vauvaan, parisuhteeseen ja miehen Suomeen-muuttoon. Lue koko tarina täältä.

Kesäloman, juhannuksen ja festarikauden kolkutellessa ovella haluaisimme tänään kuulla lilyläisten tarinoita lomaromansseista - ihanista, kamalista, lyhyiksi jääneistä ja pysyviksi muuttuneista.

Kerro meille lomaromanssistasi!

Tee se tämän postauksen kommenteissa tai omassa blogissasi.

Kuva: Näyttelijät Olivia Wilde ja Jason Sudekis pussailivat Havaijilla paparazzeista piittaamatta. Oi kesä, ranta ja nuori lempi! / Splash News / AOP  

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Tapasin kesämieheni kesällä 2004 silloisessa opiskelukaupungissani. Olin puolisen vuotta sitten eronnut pitkästä ja hankalasta seurustelusuhteesta, josta tein lähtöä vuoden verran, joten EN TODELLAKAAN etsinyt ketään. En edes suunnitellut kesäromanssia. Meillä oli iso kaveriporukka, jonka kanssa bailasimme joka viikonloppu ja siitä porukasta lähenin sitten yhden pojan kanssa. Pidimme vain hauskaa, ei suunniteltu mitään enempää eikä puhuttu tulevaisuudesta mitään.

Sitten tuli tieto, että poika pääsi opiskelemaan toiseen kaupunkiin. Jo ajatus siitä, että hän lähtisi pois, ahdisti enemmän kuin olin alkukesästä suunnitellut. Eihän tässä näin pitänyt käydä, meidän piti pitää hauskaa, ei muuta! Kun hän sitten muutti toiseen kaupunkiin, pidimme edelleen yhteyttä. Ikävä oli kovaa ja molemminpuolista. Näimme joka viikonloppu. Kun ensilumi satoi maahan, oli jo päivänselvää, että olemme toisillemme muutakin kuin huoleton kesäseikkailu.

Seuraavana kesänä menimme kihloihin ja syksyllä muutimme yhteen. Kolmisen vuotta sitten menimme naimisiin ja tyttäremme on nyt vähän päälle vuoden ikäinen. Tätä kesäromanssia on nyt kestänyt yhdeksän vuotta.

Se näköjään tulee kohdalle, kun vähiten odottaa: meistä kumpikaan ei ollut aikonutkaan etsiä elämäänsä ketään, vaan nauttia huolettomasta sinkkuelämästä. Mutta tässä sitä nyt ollaan: asuntovelkaisina ja perheellisenä, ihan samperin onnellisina :)

HenriikkaV (Ei varmistettu)

Mulla oli lomaromanssi joskus kaksi vuotta sitten. Tai noh, en osaa sano mitä tämä meidän säätö oli! Tavattiin vappuaattona Jyväskylässä, jatkoja vietettiin pitkälle seuraavan päivän iltapäivään. Itse ajattelin "tässä taas yksi yhden illan juttu", mies kuitenkin ihastui ja pyysi puhelinnumeroani. Pidettiin harvakseltaan yhteyttä; mies vieraili mun luona toisella paikkakunnalla ja mä vierailin sen luona Jyväskylässä. Olihan se ihan kivaa vaihtelua, kun ei ollut mitään vakavaa, vain kepeää tapailua. Tätä harvakseltaan tapailua jatkui vapusta syksyyn; nyttemmin olen itse vakavassa parisuhteessa, mutta muistelen lämmöllä tuota kesää.

Anni G
Live a Little

Oman lomaromanssini, jos sitä sellaiseksi kolmen vuoden kypsyttelyllä voi kutsua, otin matkamuistoksi kotiin  Nepalista saakka 1,5 vuotta sitten - avioparin elämää eletty siitä saakka Suomessa ylä- ja alamäissä.

Kommentoi