Kerro meille lomaromanssistasi!

lomaromanssi.jpg

Vierailemassa-blogissa kerrotaan vähän pieleen menneestä lomaromanssista ja tilataan samaan syssyyn uusi. Hei ihanat kesäheilat, missä luuraatte?

Loxodon-blogin EMerituulin lomaromanssitarina on puolestaan aivan päinvastainen. 

”Lomaromanssin jälkeinen plääni oli että mä palaan Eurooppaan, Paul jää Afrikkaan ja toivottavasti tavataan taas joskus. Sitte olinki raskaana.”

Lomaromanssi johti vauvaan, parisuhteeseen ja miehen Suomeen-muuttoon. Lue koko tarina täältä.

Kesäloman, juhannuksen ja festarikauden kolkutellessa ovella haluaisimme tänään kuulla lilyläisten tarinoita lomaromansseista – ihanista, kamalista, lyhyiksi jääneistä ja pysyviksi muuttuneista.

Kerro meille lomaromanssistasi!

Tee se tämän postauksen kommenteissa tai omassa blogissasi.

Kuva: Näyttelijät Olivia Wilde ja Jason Sudekis pussailivat Havaijilla paparazzeista piittaamatta. Oi kesä, ranta ja nuori lempi! / Splash News / AOP  

Kommentit (3)
  1. Oman lomaromanssini, jos sitä sellaiseksi kolmen vuoden kypsyttelyllä voi kutsua, otin matkamuistoksi kotiin  Nepalista saakka 1,5 vuotta sitten – avioparin elämää eletty siitä saakka Suomessa ylä- ja alamäissä.

  2. Mulla oli lomaromanssi joskus kaksi vuotta sitten. Tai noh, en osaa sano mitä tämä meidän säätö oli! Tavattiin vappuaattona Jyväskylässä, jatkoja vietettiin pitkälle seuraavan päivän iltapäivään. Itse ajattelin ”tässä taas yksi yhden illan juttu”, mies kuitenkin ihastui ja pyysi puhelinnumeroani. Pidettiin harvakseltaan yhteyttä; mies vieraili mun luona toisella paikkakunnalla ja mä vierailin sen luona Jyväskylässä. Olihan se ihan kivaa vaihtelua, kun ei ollut mitään vakavaa, vain kepeää tapailua. Tätä harvakseltaan tapailua jatkui vapusta syksyyn; nyttemmin olen itse vakavassa parisuhteessa, mutta muistelen lämmöllä tuota kesää.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *