Kerro paras keikkakemuksesi ja voita liput LCMDF:n keikalle

Toimitus

Tekisikö mieli irrotella kaverin kanssa? Vie hänet keikalle, me tarjoamme! Arvomme viisi kahden hengen lippupakettia LCMDF:n Suomen kiertueelle. Berliiniläistynyt helsinkiläinen bändi on kovassa nosteessa - seuraavaksi ehkä suuremmilla areenoilla.

Olet mukana arvonnassa kun kommentoit, mikä on ollut paras näkemäsi keikka.

Voittaja voi valita sopivan keikkapaikan: Helsingin, Oulun, Jyväskylän tai Tampereen.

Mental Health pt 1 -kiertue:

Ke 6.2.2013 Helsinki, Tavastia + Phantom, Wino4ever Dj's

To 7.2.2013 Oulu, Nuclear Nightclub

Pe 8.2.2013 Jyväskylä, Freetime

La 9.2.2013 Tampere, Valoa Festival

Olet mukana lippuarvonnassa vastaamalla tähän maanantaihin 4.2. klo 12 mennessä. Voittaja saa avec-lipun valitsemalleen LCMDF:n keikalle. (Muista kertoa, minkä kaupungin keikalle haluaisit liput!) Voittajille ilmoitetaan sähköpostitse viimeistään tiistaina 5.2. Arvonta on suoritettu. Onnea voittajille (kommenttikentässä)!

Jos et ole rekisteröitynyt Lilyyn, liitä mukaan sähköpostiosoitteesi. Rekisteröityminen on helppoa, nopeaa ja ilmaista, voit tehdä sen tästä

Mikä on paras näkemäsi keikka?

LCMDF - Paranoia from LCMDF on Vimeo.

Kommentit

Paras keikka jossa olen ollut on ollut Regina tavastilla noin vuosi sitten. Parhaan siitä teki seura ja se , että siihen liittyi myös paljon muuta.  Hotelli yöpyminen, aamiaiset, teatteri, shoppailu ja ravintolaillalliset. :)

Mikäli voitan haluaisin liput Tampereelle.

Vierailija (Ei varmistettu)

Paras oli viime kesän Flow, kokonaisuutena! mari.p.kosminen@gmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Parhaita keikkoja..hmm..tuorein on ehdottomasti Red Hot Chili Peppers Ratinalla, täydelliset jamit ja sai jäyhemmänkin jammailemaan. Iron &Wine paikkasi täydellisesti yllättävää artistiaukkoa Flowssa 2011. Placebo Provinssissa vuonna 2009, vauva tanssi masussa mukana. Niin ja Provinssissa myös - Justice. Mainitaan nyt vielä James Blunt, pääsin bäkkärille.

lillalyyli@gmail.com

Nani
Blogblog

Ikuisesti muistoissa parhaina keikkoina säilyy 2004-2006 kaikki Wiidakon keikat joilla kävin, fiilis oli ihan mieletön kun siellä villinä teininä pompin ja lauloin. :) Jos liput saisin, Helsinkiin ottaisin.

Amma
Why you little!!

Paras keikka keikkana oli Biffy Clyron eka näkemäni keikka Nosturissa Helsingissä tammikuussa 2010, mutta noin niinkun kokonaisuutena oli Biffyn keikka Seinäjoella, jossa päästiin treffaamaan bändin poikia. Nyt harmittaa ihan hulluna, etten pääse helmikuun keikalle, sillä liput meni ennenkuin varmistui että olisin sinne päässyt.

hedonya
Onnen neliöt

Paras on ollut ehdottomasti 30 seconds to marsin keikka provinssissa muutama vuosi sitten. Bändi esiintyi todella energisesti ja yleisön huomioon ottaen. Ihania olivat. Minä haluaisin liput Oulun keikalle.

Mondeeni (Ei varmistettu) http://mondeeni.blogspot.fi

Princen keikka toissakesänä Helsingissä! Siinä oli pitkän odotuksen lunastuksen makua ja Prince oli vaan niin käsittämättömän makea. Ottaisin liput Helsinkiin, jos voitan. mondeeni(at)gmail.com

mondeeni.blogspot.fi

Vierailija (Ei varmistettu)

Minkälaisia ikärajoja noilla keikoilla on? :)

so out of glamour

No totta kai LCMDF vuonna 2009 Provinssissa!!!!!  Ihan hullun hyvä meininki ja äää en osaa edes sanoin kuvailla kuin paras fiilis oli siellä tiivistunnelmaisessa teltassa! Oon siitä asti haaveillu et näkisin bändin uudestaan livenä mut eihän ne koskaan ole Suomessa, varmaan kuolen onnesta jos voitan! veera.mielonen@luukku.com

so out of glamour

ja lisään kommenttiini vielä että Helsingissä haluun keikkailla (aivot ei aina toimi kun innostuu liikaa :D)

Kanelibasilika

Viimeisin paras tammikuun alussa Pää Kii:n keikka feat "Tehiksen Otto" Tavastialla! (Helsinki olisi kaupunki, jos arpa suosii)

Toimitus
Toimitus

Kiitos osallistujille! Tällä kertaa onni suosi arvonnassa nimimerkkejä:

  • Nani                     
  • NinaMaria       
  • hedonya          
  • Mondeeni       
  • veerra       

Teille on lähetetty sähköpostia. Onnea ja kivaa keikkaa!       

Nani
Blogblog

Apua, en kestä! Nyt tulin kattomaan kuka liput sai ja oma nimi koreilee listalla! En oo saanut sähköpostia (lähetin tästä äsken teille viestiäkin, mut oon nyt niin innoissani ja paniikissa etten malta odottaa vastausta!), voitteko millään lähettää uudestaan sen?

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos paljon, mahtava juttu! <3
Nani

Kommentoi