Kerro parhaat tuliaisvinkkisi!

Toimitus

Paperikaupan tyttö vinkkasi, että Tallinnaan ei kannata lähteä pelkästään niille perinteisille viinanhakureissuille: käsityöihminen löytää kaupungista nimittäin myös edullisia lankoja.

Kerro sinäkin paras – tai yllättävin – tuliaisvinkkisi.

Mitä mistäkin lomakohteesta kannattaa hamstrata? Mistä löytää ihanimpia alusvaatteita, edullisinta kosmetiikkaa tai hinta-laatusuhteeltaan hyvää skumppaa?

 

Kyselee Maija, joka Kööpenhaminassa kiertää aina sisustusputiikit ja Amsterdamissa kenkäkaupat. Ja on ikionnellinen, jos Tukholman-reissu osuu samaan aikaan kuin Acnen alennusmyynnit.

Kuva: Paperikaupan tyttö. Lue blogia täältä.

Kommentit

SARI H.
KOLIBRI

Lontoossa Harroldsilla on kivoja suklaarasioita.

Olen ostanut sieltä myös pienen kiinanpalatsikoira koriste-esineen.

Katie
Aika kypsä äidiksi

Mun vanhemmat ravaa alvariinsa Viipurissa ja tuo sieltä aina upeita pellavaliinoja ja -lakanoita sekä hyvää venäläistä suklaata (melkein yhtä hyvää kuin Brunbergin konvehdit, mutta hintaa murto-osa).

Kotikaupungistani Lontoosta mä hamstraisin erikoisteelaatuja, valikoima on paljon isompi ja edullisempi kuin Suomessa. Ja etnistä ruokaa, jos siihen on kiinnostusta. Ja halpoja pokkareita, Suomessa kirjat on järjettömän kalliita.

Minimii

Viiniä. 

Tsekatkaa munkin blogi matkastani maailman ympäri! http://minimiimaailmalla.blogspot.com

Eeru
Packing peanuts

Edullisimmat hiusvärit, kynsilakat, shampoot ja muun muassa kasvojen kuorinta-aineet löysin juuri vähän aikaa sitten Saksasta. Olin ihan ihmeissäni kun samat  (Garnierin) hiusvärit joista täällä saa pulittaa 12-15€ maksoivat tuolla halvimmillaan 2,70€!!! Samoin käyttämäni Avènen naamarasva irtosi 16€ hintaan sen 28€ sijaan. Iso oli ilo pienistä säästöistä.

Kommentoi