Kerro suosikkisi keskustelua herättäneistä jutuista, voita Trendin vuosikerta

Toimitus

#trendivaanparanee - ja sen takia nyt on kysyttävää!

Trendi tunnetaan (muun muassa) jutuista, joissa käsitellään ajankohtaisia, meitä nuoria aikuisia naisia koskettavia yhteiskunnan, työelämän, ihmissuhteiden ja hyvinvoinnin ilmiöitä. Koska me Lilyn ja Trendin yhteistoimituksessa haluamme tehdä vieläkin parempaa lehteä, tahdomme kuulla, mistä lehden jutusta olet jutellut eniten kavereidesi kanssa kahvipöydässä ja lenkkipolulla.

Kerro, mikä Trendin juttu on jäänyt erityisesti mieleen, ärstyttänyt, ilahduttanut, lohduttanut tai vaikka yllättänyt. Voit voittaa Trendin vuosikerran.

Raivostuitko kenties Virpi Salmen viime kesänä Trendiin kirjoittamasta jutusta X + Y = <3, jossa ruodittiin kaksvitosten ja nelikymppisten sukupolven eroja? Tai tunnistitko itsesi tai ystäväsi jutusta, joka käsitteli hormoniehkäisyn lopettamista ja pillerien vastustamisen lisääntymistä? Heini Maksinaisen Ei-pilleri-jutun teemoista keskusteltiin myös Lilyssä moneen eri otteeseen.

 

Niin muuten keskusteltiin myös pettämisestä, jolle Elina Tanskanen hahmotteli uusia sääntöjä tammikuun Trendin jutussa Vain sinun?.

Yleissivistystä (ja sen puutteen pelkäämistä) käsittelevässä Tiina Tuppuraisen kirjoittamassa jutussa Olet fiksumpi kuin luuletkaan puolestaan esiteltiin muun muassa kiinnostava pokkamiehen käsite - sana miehelle, joka ei ole asiantuntija mutta käyttäytyy kuin olisi sellainen ja menee siksi täydestä.

Osallistut Trendin vuosikerran arvontaan kertomalla viimeistään sunnuntaina 23.2. tämän jutun kommenteissa,

mikä Trendin juttu on jäänyt erityisesti mieleesi ja miksi.
 

Voit nimetä minkä tahansa lehdessä julkaistun jutun. Voittaja arvotaan helmikuun lopussa, ja hänelle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Jos et ole Lilyn rekisteröitynyt käyttäjä, jätä kommenttiin sählöpostiosoitteesi. Odotamme mielipidettäsi, siis kommenttiboksi laulamaan!
 

19 päivää, 19 tuntia,  55 minuuttia vieläkin parempaan Trendiin

#trendivaanparanee

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

Mulle kyllä tuo pettämisjuttu (jostain kumman syystä) osui ja upposi aika hyvin - ääni sille siis! 

Tua (Ei varmistettu)

Pettämisestä kertonut juttu Vain sinun herätti minussa, kuin varmasti monessa muussakin, paljon ajatuksia. Vaikka juttu oli itsessäänkin mielenkiintoinen, vielä enemmän keskustelua nostatti siihen viitannut Cougar womanin blogipostaus. Tämä kirjoituksien yhteissetti laittoi miettimään omiakin arvoja ja mielipiteitä tästä asiasta.

Olga (Ei varmistettu)

Ei-pilleri -juttu osui juuri sopivaan aikaan, sillä julkaisuhetkellä pohdin itsekin ehkäisyasioita ja tunsin välillä olevani aivan hukassa. Juttu antoi uusia näkökulmia ja pontta vanhoille argumenteilleni - e-pillerit ovat minullekin ei-pillerit.

Maam

Ei-pilleri -juttu jäi mieleen, vieläkin tulee punnittua oikeaa ehkäisymentelmää.

Trendin osaava journalismi ja avarakatseisuus ovat hienoja asioita kautta linjan, jatkakaa samaan malliin. Itselleni kolahti eniten tuo pettämisjuttu, hyvä, että asioita kyseenalaistetaan. t. Souris

Alice
My blueberry dream

X+Y <3 juttu kyllä kolahti, osaksi siksi, että tunsin kuuluvani aivan siihen välille, en kumpaakaan, vaan välille! Vapaus navigoida innosti ja toisaalta osasin luokitella monet monet ystäväni juuri Y sukupolveen. Hassua, kuinka näkökulmat ja aatemaailmat oikeasti menevät sukupolvittain niin tiukkaan, vaikka meitä kahden polven välissä navigoiviakin on. Mahtava lehti! Vuosikerta olisi onni, koska ei ole tällä hetkellä varaa siihen muuten. 

.Tiia

Ei-pilleri -juttu on jäänyt kyllä näin äkkiseltään ajateltuna kaikkein parhaiten mieleen. Johtuuko kenties siitä, että itsekin olen alkanut pohtimaan noita asioita tarkemmin..

Toimitus
Toimitus

Huippua, että jatkat keskustelua!

santtu20 (Ei varmistettu)

Ei-pilleri on legendaarinen artikkeli, jossa ruodittiin kyllä mielestäni hormoniehkäisy lyttyyn, en tykännyt!!Ainoat oikeat- ovat minulle puolestaan hormonaaliset e-pillerit!:)

anniinam (Ei varmistettu)

Toi pettämisjuttu kyllä jäi mietityttämään minua ja ystäviäni. Lehti tarjoaa muutenkin kiinnostavia aiheita ja raikkaita näkökulmia.
samiet@utu.fi

bubbit. (Ei varmistettu)

Mulle on jäänyt erityisen hyvin mieleen tuo juttu sukupolvien eroavaisuuksista, se oli todella mielenkiintoinen! :)

lindak (Ei varmistettu)

Aborttia käsittelevä juttu tuntui jollain tapaa uudelta. En muista kirjoittajaa tai ajankohtaa mutta pidin kovasti!

lmkoskin a gmail.com

Toimitus
Toimitus

Hiljainen valinta -jutun kirjoitti toimittaja Oona Juutinen, ja se julkaistiin elokuun 2013 Trendissä.

riikka1234 (Ei varmistettu)

Minulta myös ääni tuolle e-pillerijutulle, antoi paljon ajateltavaa! :)

Katjuskainen (Ei varmistettu)

Mieleeni jäi juttu suomalaisesta modernista köyhyydestä, "Nälkämaan laulu", joka oli syyskuun lehdessä. Tärkeä ja kantaaottava aihe ja on hyvä lukea ihmisten kertomuksia oikeasta elämästä. Näihin on useassa kohtaa helppo samaistua, vaikkei tilanteeni ihan tällainen olekaan. Lähipiiristä löytyy kuitenkin samankaltaista elämää ja aiheesta on puhuttu paljon ystävien ja perheen parissa. Kiitos ja toivon lisää yhtä syvällisiä juttuja!
katjamako(at)hotmail.com

nasu86

Haluaa, ei halua , haluaa.. on ollut yksi itselle mieleen jäävin juttu. olen aina itse halunnut lapsia, oli mielenkiintoista lukea myös ihmisistä ja syistä jos ei halua lapsia. nyt minulla onkin 3kk ikäinen poika <3 olen lukenut trendiä muutenkin koko aikuisikäni ja se on edelleen lempilehteni.

marjum
Minä, Marjukka

Nälkämaan laulu kosketti, mainittakoon vaikka se. Lehti on maineeltaan parikymppisten lehti, mutta sisällöltään kyllä kolmekymppis-uskottava;)

mais322 (Ei varmistettu)

Ei-pilleristä upposi minulle.

bisousroosa
bisous

mieleen on jäänyt erityisesti roosa murron kirjoittama artikkeli pelosta :-)

Olen tykännyt monista, mutta ainakin homoseksuaalisuudesta kertova juttu "Toinen puoli" on jäänyt mieleen. Muistaakseni siihen alatekstiin oli kirjoitettu ajatus siitä että homokeskustelu on siinä pisteessä etteivät homot tunnista siitä itseään. Vuotta en kyllä muista.

(ja voi että kun toivoisin että voitan tämän... kuukausi on mennyt ilman luukusta kolahtavaa Trendiä. ajattelin että pärjään jonkin aikaa pelkän Lilyn voimalla mutta en taida sittenkään pärjätä...)

Jolie Laide

 Olet fiksumpi kuin luuletkaan-juttu oli loistava! Aina välillä tunnen häpeää muka-huonosta yleissivistyksen tasostani, mutta juttu herätteli ajattelemaan asiaa eri tavalla. Huomasin muun muassa, että ongelmani ei niinkään ole sivistyksen taso, vaan erittäin huono muisti :D Ja vakasti puhuen oli mahtavaa lukea fiksujen naisten ajatuksia siitä kuinka sivistys ei ole vain yleistiedoilla "pätemistä" vaan voi olla myös ns. sydämen sivistystä.

PS: Ihanaa ystävänpäivää kaikille! 

Anonyymi7 (Ei varmistettu)

Haluaa, ei halua , haluaa... oli suosikkijuttuni. Pidin sävystä, jolla juttu oli kirjoitettu.

Mangusti (Ei varmistettu)

Juuri tällä viikolla keskustelin ystävän kanssa ehkäisystä ja muistelin Trendin juttua Ei-pilleri. Eikä ollut ensimmäinen kerta, kun olen keskustellut aiheesta tuon artikkelin jäljiltä.

Kommentoi