Kerro suosikkisi keskustelua herättäneistä jutuista, voita Trendin vuosikerta

xy.jpg

#trendivaanparanee – ja sen takia nyt on kysyttävää!

Trendi tunnetaan (muun muassa) jutuista, joissa käsitellään ajankohtaisia, meitä nuoria aikuisia naisia koskettavia yhteiskunnan, työelämän, ihmissuhteiden ja hyvinvoinnin ilmiöitä. Koska me Lilyn ja Trendin yhteistoimituksessa haluamme tehdä vieläkin parempaa lehteä, tahdomme kuulla, mistä lehden jutusta olet jutellut eniten kavereidesi kanssa kahvipöydässä ja lenkkipolulla.

Kerro, mikä Trendin juttu on jäänyt erityisesti mieleen, ärstyttänyt, ilahduttanut, lohduttanut tai vaikka yllättänyt. Voit voittaa Trendin vuosikerran.

Raivostuitko kenties Virpi Salmen viime kesänä Trendiin kirjoittamasta jutusta X + Y = <3, jossa ruodittiin kaksvitosten ja nelikymppisten sukupolven eroja? Tai tunnistitko itsesi tai ystäväsi jutusta, joka käsitteli hormoniehkäisyn lopettamista ja pillerien vastustamisen lisääntymistä? Heini Maksinaisen Ei-pilleri-jutun teemoista keskusteltiin myös Lilyssä moneen eri otteeseen.

 

2222.jpg

Niin muuten keskusteltiin myös pettämisestä, jolle Elina Tanskanen hahmotteli uusia sääntöjä tammikuun Trendin jutussa Vain sinun?.

Yleissivistystä (ja sen puutteen pelkäämistä) käsittelevässä Tiina Tuppuraisen kirjoittamassa jutussa Olet fiksumpi kuin luuletkaan puolestaan esiteltiin muun muassa kiinnostava pokkamiehen käsite – sana miehelle, joka ei ole asiantuntija mutta käyttäytyy kuin olisi sellainen ja menee siksi täydestä.

Osallistut Trendin vuosikerran arvontaan kertomalla viimeistään sunnuntaina 23.2. tämän jutun kommenteissa,

mikä Trendin juttu on jäänyt erityisesti mieleesi ja miksi.
 

Voit nimetä minkä tahansa lehdessä julkaistun jutun. Voittaja arvotaan helmikuun lopussa, ja hänelle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Jos et ole Lilyn rekisteröitynyt käyttäjä, jätä kommenttiin sählöpostiosoitteesi. Odotamme mielipidettäsi, siis kommenttiboksi laulamaan!
 

1.jpg

19 päivää, 19 tuntia,  55 minuuttia vieläkin parempaan Trendiin

#trendivaanparanee

Kommentit (23)
  1. Juuri tällä viikolla keskustelin ystävän kanssa ehkäisystä ja muistelin Trendin juttua Ei-pilleri. Eikä ollut ensimmäinen kerta, kun olen keskustellut aiheesta tuon artikkelin jäljiltä.

  2. Haluaa, ei halua , haluaa… oli suosikkijuttuni. Pidin sävystä, jolla juttu oli kirjoitettu.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *