Kerro vuoden paras elokuva, voita hyvää katsottavaa

Toimitus

Onnea Nora, Johanna H ja Kaikuja kanjonissa - olette onnettaren suosikit. Lähettäkää kotiosoitteenne osoitteeseen kati.toivanen(a)a-lehdet.fi, ja paketti löytää luoksenne. Kiitos kaikille hyvistä elokuvavinkeistä!

Koska olisi tyhmää antaa lahjoja vain jouluna, Lily ja Bio Rex Distribution jakavat paketteja sanotaanko nyt vaikka uuden vuoden kunniaksi.

Kerro, mikä on paras tänä vuonna katsomasi elokuva. Kaikkien vastaajien kesken arvomme elokuvapaketin, jossa ovat huiput Kosto-, Puu- ja Kangastuksia-dvd:t.

Jos et ole Lilyn rekisteröitynyt käyttäjä, jätä vastaukseen sähköpostiosoitteesi, jotta saamme yhteyden sinuun, jos voitat.

 

 

Kommentit

Luminosa

Vastaan, että Midnight in Paris, koska se yllätti minut todella positiivisesti ja pelasti silloisen päiväni.

roxie

Crazy. Stupid. Love! Ehdottomasti, muita en edes muista. :D Näyttelijät on kaikki kymppivalintoja, tarina on ihan loistava (yllätti jopa minut, joka yleensä arvaa puolet elokuvan kulusta etukäteen) ja hekumallisia kohtauksia täynnä koko elävä filmi! Ja Jacob eli Ryan Gosling <3 Muita perusteluja ei sitte enää tarvikkaan. :D

Paulan Sivu

Kotirauha http://www.finnkino.fi/Event/298673/ Toi on hyvä leffa

Mafalda

Lars von Trierin Melancholia, ilman muuta. Viiltävän surullinen, viiltävän kaunis ja kuvastaa upealla tavalla henkilöidensä kautta länsimaisen ihmisen mahdollisia suhtautumistapoja vääjäämättömään ympäristökatastrofiin.
 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ehdottomasti Tree of Life. Tiedän, moni vihasi sitä, mutta en vain voi mitään herkälle puolelleni, johon se vetosi äärimmäisyyksiin asti.

jenni.junkala@gmail.com

Bridget
Polkadots and ponytails

Susanne Bierin Häiden jälkeen sekä Pernilla Augustin Sovinto. Molempien kohdalla ei voinut muuta kuin haukkoa henkeä ja pyyhkiä kyyneleitä. Elin molemmissa niin mukana, että leffojen loputtua jäin vaan tuijottamaan eteeni ja haukkomaan henkeäni. Olin pitkään molempien maailmoissa ja mietin tapahtumia. Kyyneleet meinasivat tulla silloinkin.

Nora
Noran world

 Harry Potter ja Kuoleman Varjelukset Osa 2. Niin paljon parempi kuin ykkös-osa. Päätti hienon saagan. Ja ainut, joka on jäänyt mieleen tänä vuonna teatterrin tulleista. Muitakin leffoja tänä vuonna on tullut katsottua, mutta taitavat olla vanhempaa vuosikertaa. Millenium tirlogian ensimmäinen Hollywood-versio kyllä kiinnostaisi.

Liisaelina (Ei varmistettu)

Puhdas faniääni Klovnille (kyllä nolottaa).

Mamma
Mamman Sähkövatkain

Bridesmaids leffa yllätti, oli todella hauska. Ehkä en ihan kaikille suosittele, mutta jos on joskus tykännyt "äijäkomedioista" joissa vähän karskimpaa huumoria, niin tämä on se mikä pitää katsoa :) Nauroin koko ajan.

Drive. Se jäi parhaiten mieleen, ja tykkäsin todella paljon Ryan Goslingin roolisuorituksesta.

<3 (Ei varmistettu)

Kolme viisasta miestä.

emilia_182@hotmail.com

Drive ehdottomasti tämä oli todella mainiosti kuvattu ja juonikin mukaansa tempaava.

Sevain

Melancholia suosittelen lämpimästi muillekin :)

Drive. Ihan mahtava elokuva!

Inception. Ehdottomasti. Mahtipontinen elokuva ja upeita näyttelijäsuorituksia!

No You Girls Never Know

Drive. Jännitys toimii alusta loppuun. Visuaalisesti myös vuoden vangitsevimpia elokuvia.

Ihana elämä

Parhaaksi leffaksi minä äänestän The King's speech. Sovinto tulisi tiukasti kakkoseksi. Täytyy tsekata tuo Drive kun monet on siitä innoissaan. 

Kaikuja Kanjonissa

Piiat-elokuva oli aivan huippu! Olin niin pettynyt moneen muuhun tänä vuonna ilmestyneeseen hehkutettuun leffaan, että kun menin katsomaan Piiat ilman mitään sen suurempia ennakko-oletuksia ja odotuksia, olin ihan ällikällä lyöty! Tosi hyvin oli adaptoitu kyseisestä kirjasta ja rohkeasti tehty oman näköinen. (toisin kuin esim Sinä Päivänä joka oli aikamoinen pettymys samoin kuin kirjakin)

Mun on pakko mainita muutama, koska en osaa valita niistä parasta ne oli kaikki niin erilaisia. Biutiful oli koskettava, Melancholia oli mun mielestä tosi kaivattu ihmissuhdeleffa. Yhtä olen odottanut myös kovasti näkeväni, mutta en ole vielä saanut aikaseksi One day Anne Hathawayn kanssa. Ah!

JohannaH (Ei varmistettu)

Tänäkin vuonna on tullut taas superhyviä leffoja ja vastaankin, että kaks ekaa, jotka tuli mieleen, oli kauan odotettu Sofia Coppolan uus leffa Somewhere ja sitten Inarritun Biutiful! Noi kaks tyyppiä ei petä koskaan!

johanna_huuskonen@luukku.com

istartedthis

Biutiful

MonaCarita

Yksi vuoden parhaimmista leffoista on The girl with the dragon tattoo. Toinen mieleenjäänyt leffa on Tartunta.

anni409 (Ei varmistettu)

Harry Potter ja Kuoleman Varjelukset Osa 2 on minunkin valintani, mielestäni yllättävän hyvin onnistuttu tuomaan kirjan tarina esille.

anni409 (ät) hotmail. com

Mahdoton Nainen

Black Swan iski kuin tonnin leka ja leffateatterista poistuessani olo oli kuin vuoristoradan jälkeen. Annan siis ääneni herra Aronofskylle.

Muhveli
Ota minusta puolet

Kyllä Hysteria taitaa viedä voiton... :D

Mieletöntä naisenergiaa ja ihania pukuja, paljon hömppää ja romantiikkaa, kevyttä katsottavaa. Sopi fiilikseen!

Toimitus
Toimitus

Onnea Nora, Johanna H ja Kaikuja kanjonissa - olette onnettaren suosikit. Lähettäkää kotiosoitteenne osoitteeseen kati.toivanen(a)a-lehdet.fi, ja paketti löytää luoksenne. Kiitos kaikille hyvistä elokuvavinkeistä!

-merrrvi- (Ei varmistettu)

Black Swan. Niin traaginen, niin kaunis, niin lumoava. Natalie Portman ja Mila Kunis niin sopivia rooleihinsa.

gwynon (ät) gmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Never Let Me Go. Vaikka itkinkin lähes koko elokuvan ajan... Hyviä olivat myös Midnight in Paris ja Black Swan.

satu-koo(a)hotmail.com

Johami (Ei varmistettu)

Kuninkaan puhe

Vierailija (Ei varmistettu)

Kosto- ehdottomasti Kosto. Moniulotteinen, tärkeä elokuva.

Vierailijm (Ei varmistettu)

Ehdottomasti Black Swan niin kaunis ja traaginen.marita.romppanen(at)luukku.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Aki Kaurismäen Le Havre antoi toivoa ja hyvää mieltä ainakin pariksi viikoksi katsomisesta eteenpäin!

Black swan.. mitäpä sitä sen kummemmin selittelemään:) vanhalle ballerinalle upposi, hieno tulkinta skitsofreniasta, eikä edes osannut yhtään arvata mitä on meneillään.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.