Kesäkuun Trendi esittäytyy: nyt riittää luettavaa

Toimitus

 

Kesäkuun Trendi ilmestyy tänään. Ja koska kesällä on aikaa lukea ja nauttia, lehden sivuilta löytyy toinen toistaan kiinnostavampia juttuja. Tässä muutama suosikeistamme:

 

Kauneus: Karvaton kesä

Haluatko eroon säärikarvoista, kumpukarvoista – vai kenties nännikarvoista? Esittelemme täsmävinkit karvojen poistoon seitsemältä eri kehon alueelta. Tuloksena silkkinen iho ilman haavereita.

Sisustus: Punainen tupa (ilman perunamaata)

1950-luvun diner-tyylinen keittiö syntyy selkeällä visiolla ja muutamalla värillä. Tunnelmaa luovat värikkäät purkit, suorat linjat ja pitsiverhot. Yllätyksenä meille tuli se, että ihan K-raudasta voi ostaa näin tyylikästä shakkiruutumuovimattoa.

Muoti: Dramaattinen kesätyyli

Kukkamekko ei aina tarkoita hempeää tyttömäisyyttä. Tämä muotijuttu avaa uuden näkökulman kukkien käyttöön. Eikä tämä kukkatyyli kuihdu koskaan.

Terveys: Mölyt mahasta

Ai sinunkin vatsasi murisee ja sitä turvottaa aika ajoin? Näillä seitsemällä vinkillä saat vatsan toimimaan ja voit nauttia kesästä kivutta. Tiesitkö esimerkiksi, että juomalla kaksi litraa nesteitä päivässä, maha voi jo huomattavasti paremmin (ja että juomaveden kannattaa olla kehonlämpöistä (!))?

 

 

Joko olet selaillut kesäkuun Trendiä?

Anna palautetta: Mistä jutuista sait uutta ajateltavaa? Entä mitkä jutut eivät innostaneet?

 

Teksti: Julia, joka hihkui eilen lukiessaan kauneustuottajamme Jennan karvanpoistojuttua: "Tämä on paras KARVAJUTTU, jonka olen koskaan lukenut! Ja minä olen elämäni aikana lukenut todella monta karvajuttua. God knows why."

Kuvat: Kesäkuun Trendistä

 

Kommentit

Vau mikä vauva!

"- -Ja minä olen elämäni aikana lukenut todella monta karvajuttua. God knows why."

Oisko siks, että jokainen naistenlehti, Trendi mukaanluettuna, puhkikuluttaa silkkisen ihon tarpeen ja karvojen kauhistuksen joka ikinen kevät? Ja kesä? Ja muodon vuoks vähän syksy ja talvikin.

Julia Thurén
Toimitus

Tämä on mun mielestä aika kinkkinen juttu, kunnon noidankehä.

Itse haluan pitää kesällä sääreni ja kainaloni karvattomina, ja ihan tosi mielelläni luen vinkkejä, miten homma hoituu mahdollisimman kivuttomasti ja vaivattomasti - ja tästä syystä tuo juttukin tehtiin. (Ja jos jutun lukee, niin huomaa, että homma on tehty sekä asiallisesti että kieli poskella.)

Toisaalta, syy siihen, miksi haluan olla silkkisääri, voi osalti olla juuri mediasta tulleen karvattomuustuuttauksen (eikä vain naistenlehtien!) syytä.

Jaaaa sitten taas toisaalta: pidän itseäni ihan ajattelevana ihmisenä, joka on esimerkiksi päättänyt, että mihinkään sokerointi-bisneksiin en aio lähteä, oli bikinimuoti mitä hyvänsä ja tuuttasi media mitä tahansa "vaatimuksia".

Mua ei myöskään häiritse muiden posliinit tai puskat, antaa kaikkien karvojen - tai karvankatkojien - kasvaa vapaasti. :D

tiia_

Selasin pikaisesti läpi. Plussaa tosi kauniista Jo joutui armas aika-editorialista ja vaatekaappijutusta, miinusta Södergranin Ihmeellisen meren pätkimisestä ja sekavasta rytmittämisestä. Minne kummalliset kalat jäivät? ;)

Edelleen mua vaivaa uudistuneen Trendin yleinen sillisalaattimaisuus. Esimerkkinä tästä sinkkuraportti, joka on niin sekavan näköinen, että tuskin jaksan sitä lukea... 

Voisiko joku hieman kurmuuttaa Tampereen pään postilaitosta kun se ei IKINÄ tuo lehteä silloin kun se ilmestyy :( Kurjaa kun uusin numero ehtii kauppojen hyllyillekin päivää ennen kuin saan sen itse. Typerä posti. Toisaalta, tässä kaupunginosassa ei kuulu myöskään radio tai puhelin eikä kännykässä ole kenttää että ehkä asun oman elämäni Bermudan kolmiossa...

Kansi näyttää hyvältä, jaksan odottaa :)

 

Aisha J
Aisha

Vielä kesäkuun numeron ostan kaupan hyllyltä, seuraava kolahtaakin jo sitten postiluukusta :)

saaramaria-

En ole ehtinyt vielä sen tarkemmin lehteä lukemaan, mutta Hyllynä sinuun-jutusta innostuin! Oma blogini nimittäin käsittelee juurikin tätä samaa asiaa, eli yritystäni saada vaatekriisit hallintaan. Ihan loistavaa, että aiheeseen ovat heränneet lisäkseni muutkin! :) 

Anniinas (Ei varmistettu)

Olimme juuri puhuneet ystäväni kanssa aamulenkillä vanhempieni 30-vuotis hääpäivästä ja siitä, miten erilainen suhtautuminen nykysukupolvella on avioliittoihin. Kotimatkalla kipaisin hakemassa uusimman Trendin ja aamukahvia siemaillessani naurahdin - Sinkkujen Sukupolvi-juttu tuli kuin tilauksesta.
Kesäkuun numero oli muutenkin kaikinpuolin mielenkiintoinen ja erityismaininta sanottava Tomi Björckin jutusta: kuvat olivat mielettömiä! Onhan kyseessä komea mieskin, mutta nämä kuvat todella puhuttelivat!

Kommentoi