Kesäkuun Trendi esittäytyy: nyt riittää luettavaa

kans.jpg

 

Kesäkuun Trendi ilmestyy tänään. Ja koska kesällä on aikaa lukea ja nauttia, lehden sivuilta löytyy toinen toistaan kiinnostavampia juttuja. Tässä muutama suosikeistamme:

 

Kauneus: Karvaton kesä

Haluatko eroon säärikarvoista, kumpukarvoista – vai kenties nännikarvoista? Esittelemme täsmävinkit karvojen poistoon seitsemältä eri kehon alueelta. Tuloksena silkkinen iho ilman haavereita.

1_kesa.jpg

Sisustus: Punainen tupa (ilman perunamaata)

1950-luvun diner-tyylinen keittiö syntyy selkeällä visiolla ja muutamalla värillä. Tunnelmaa luovat värikkäät purkit, suorat linjat ja pitsiverhot. Yllätyksenä meille tuli se, että ihan K-raudasta voi ostaa näin tyylikästä shakkiruutumuovimattoa.

2_kesa.jpg

Muoti: Dramaattinen kesätyyli

Kukkamekko ei aina tarkoita hempeää tyttömäisyyttä. Tämä muotijuttu avaa uuden näkökulman kukkien käyttöön. Eikä tämä kukkatyyli kuihdu koskaan.

3_kesa.jpg

Terveys: Mölyt mahasta

Ai sinunkin vatsasi murisee ja sitä turvottaa aika ajoin? Näillä seitsemällä vinkillä saat vatsan toimimaan ja voit nauttia kesästä kivutta. Tiesitkö esimerkiksi, että juomalla kaksi litraa nesteitä päivässä, maha voi jo huomattavasti paremmin (ja että juomaveden kannattaa olla kehonlämpöistä (!))?

 

4_kesa.jpg

 

Joko olet selaillut kesäkuun Trendiä?

Anna palautetta: Mistä jutuista sait uutta ajateltavaa? Entä mitkä jutut eivät innostaneet?

 

Teksti: Julia, joka hihkui eilen lukiessaan kauneustuottajamme Jennan karvanpoistojuttua: ”Tämä on paras KARVAJUTTU, jonka olen koskaan lukenut! Ja minä olen elämäni aikana lukenut todella monta karvajuttua. God knows why.”

Kuvat: Kesäkuun Trendistä

 

Kommentit (7)
  1. Olimme juuri puhuneet ystäväni kanssa aamulenkillä vanhempieni 30-vuotis hääpäivästä ja siitä, miten erilainen suhtautuminen nykysukupolvella on avioliittoihin. Kotimatkalla kipaisin hakemassa uusimman Trendin ja aamukahvia siemaillessani naurahdin – Sinkkujen Sukupolvi-juttu tuli kuin tilauksesta.
    Kesäkuun numero oli muutenkin kaikinpuolin mielenkiintoinen ja erityismaininta sanottava Tomi Björckin jutusta: kuvat olivat mielettömiä! Onhan kyseessä komea mieskin, mutta nämä kuvat todella puhuttelivat!

  2. saaramaria-
    3.6.2014, 19:45

    En ole ehtinyt vielä sen tarkemmin lehteä lukemaan, mutta Hyllynä sinuun-jutusta innostuin! Oma blogini nimittäin käsittelee juurikin tätä samaa asiaa, eli yritystäni saada vaatekriisit hallintaan. Ihan loistavaa, että aiheeseen ovat heränneet lisäkseni muutkin! 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *