Keskiviikon bonusarvonta: Voita Uggit

Toimitus

Hou hou hou! Koska olemme joulutunnelmissa ja lumi on jo peittänyt kukat laaksosessa (tosin ei toimituksen ikkunan takana Helsingin Kulosaaressa), pannaan pystyyn keskiviikon yllätysarvonta.

Voit voittaa parin Uggin klassikkomallin kenkiä, joissa on lampaankarvavuori. Palkinnon arvo on 299 €. Arvonta on toteutettu yhteistyössä UGG Pop Up storen kanssa. Liike löytyy osoitteesta: Shoes Like Candyn (UGG Pop Up), Pohjoisesplanadi 35, 00100 Helsinki.

Osallistuaksesi arvontaan kerro meille:

Mikä on henkilökohtainen pakkasrajasi, eli kuinka kylmällä säällä laitat pitkät kalsarit housujen alle?

Vastaa viimeistään sunnuntaina 15.12. kello 23.59. Jos et ole Lilyn rekisteröitynyt käyttäjä, jätä vastaukseen sähköpostiosoitteesi.

 

EDIT 16.12.: Voittaja on arvottu ja hänelle on ilmoitettu. Onnea Annennee!

 

Kommentit

Sehirvi
Langanlaiha

Käytän aina hametta - 40 den sukat riittävät -35 asteeseen asti.

Farkkujen kanssa pitkiksiä käytän -20 asteen paukahdettua rikki, mutta ulkoillessa tuuli- tai toppahousujen kanssa pitkikset sujahtaa jalkaan -10 asteesta alaspäin.. :)

nansk

Hah! Paksut sukkikset riittävät ohuiden farkkujen alla korkeintaan miinus kahteenkymppiin, minkä jälkeen otetaan käyttöön järeämmät aseet eli fleecesukkikset tai -leggingsit. Ihan pelkillä farkuilla ei mennä kuin ehkä plus viiteen asti!

Vierailija (Ei varmistettu)

Nenänpääni ja varpaani eivät tykkää yhtään kylmästä. Sanoisin siis, että -3 on jo paha! Muu kroppa kestäisi kyllä pahempaakin pakkasta, koska minä olen aina se kuka valittelee kuumaa (ei siis mikään kesän lapsi). Vanhat EMUni jäivät eläkkeelle viime talvena, joten UGGit varmasti pitäisivät varpaat iloisina.

Luru
Changes

Villasukkikset ehkä n. -10 asteessa, järeämpiä aseita ehkä -20. :) Sukkikset farkkujen alla on kyllä ehkä ärsyttävimpiä asioita maailmassa, yyyyhh...

Jenni H.
Terävät hampaat.

Lasketaanko, jos legginsien alle oli pakko laittaa ohuet sukkikset? Lasketaan varmasti.

EILEN. Hyi. -10 astetta oli yllättävän hyytävä. Ja nyt sukkahousut valuu legginsien sisällä. Tuntuu pahalta.

 

Toimitus
Toimitus

Lasketaan!

Vierailija (Ei varmistettu)

Nenänpääni ja varpaani eivät tykkää yhtään kylmästä. Sanoisin siis, että -3 on jo paha! Muu kroppa kestäisi kyllä pahempaakin pakkasta, koska minä olen aina se kuka valittelee kuumaa (ei siis mikään kesän lapsi). Vanhat EMUni jäivät eläkkeelle viime talvena, joten UGGit varmasti pitäisivät varpaat iloisina.

Aarremaa

Taitaa olla -1, parempi katsoa kuin katua ja saada talven kestävä nuha. Ainiin mullahan on ainanen nuha ;) 

Farkkujen alle viitsin pukea jotain (sukkikset) vasta kun mennään about -15 asteen yli, näin ainakin aikaisemmin, saas nähä oonko tullut tässä(kin) asiassa vanhemmaksi ja viisaammaksi (?) ja lasken rajaa mukavuudenhaluissani tänä talvena.... 

SiniSu (Ei varmistettu)

-15 tienoilla vasta :) pohjoinen on karaissut sen verran :)

No kunnon kalsongit laitetaan, kun pakkanen lähentelee -25 astetta. Sitä ennen voi jotain ohkaista sukkahousua laittaa tai mennä ilman. Avantouinti ja talvipyöräily on karaissut sopivasti eikä kylmä tule niin helposti. :)

MyyMyy (Ei varmistettu)

Olen tosi huono laittamaan pitkikset päälle, riippuu varmaan myös kauan joudun pakkasessa värjöttelemään. Mutta -15 asteen päälle kun mennään niin laitan kuitenkin varmasti jos olen ulkoilemassa. Mutta välttis joka kauppareissulle ei välttis tule laitettua. Mutta vastaan sen -15 astetta.

Pariakrobatiaa
Pariakrobatiaa

Kipupakkasrajana on ehdottomasti -15 astetta. Kun mittari aamulla on kivunnut sinne asti, sitä tietää, että kävely työpaikalle ja päiväkotiin tulee olemaan epämiellyttävä taival.

Amal
Kuplassa

Farkkujen alle lämmikettä sujahtaa jo siinä -5 asteen jälkeen. Vihaan kylmää, minkäs teet :) Ulkoiluvaatteissa kerrastoa on varmasti jo nollan kieppeillä.

Koenkin ongelmalliseksi yhtälöksi istuvat farkut ja talven. Jos ja kun on kesäksi istuvat niin eihän niihin talvella mahdu kunnon kalsarit alle. Olenkin ratkaisut asiaa omistamalla erikseen muutamat "pakkasfarkut", joihin siis mahtuu lämmikettä sopivasti alle, ilman että tuntee itsensä liian tiukkaan ahdetuksi makkaraksi.

annaandandyathome
A&A at HoMe

En käytä pitkiksiä juuri koskaan ! Mutta saapikkaat pitää olla lämpimät ja pitkävartiset ja takki tarvii olla yli pepun !

RT (Ei varmistettu)

Voi kuule! Mie se käytän aluslegginssejä tai puikkareita (=puuvillaiset välihousut) jo lämpötilan laskiessa vähänkin nollan tuntumaan ja alemmas!

Vaihtelee vuosittain. Joskus sortuu kerran laittamaan sukkikset farkkujen alle -5 asteessa ja niitä ei sitten otetakaan enää pois ennen kevättä. Joskus taas onnistuu välttämään kalsarit ennen -15 astetta ihan kevyesti. 

Tulee käytettyä aika paljolti legginssejä, joten liekö sopivaa sanoa, että käytän pitkiä kalsareita ympäri vuoden? Kahdet samanmoiset vetäsen päällekkäin jossain viidentoista - kahdenkymmenen pakkasasteen tietämillä. Oikeen kylmällä kelillä koiran kanssa ulkoillessa siihen päälle voi heittää vielä vaikkapa jumpinin :) 

Minttuiitu (Ei varmistettu)

-15 on varmaan pitkisraja :) ainahan se vähän tukalalta tuntuu ekaa kertaa tunkea ne farkkujen alle..

TiinaMariN.

Laitan 20 denierin sukkahousut farkkujen alle -15 asteessa. Tämä riittää kun takki on paksu ja pitkä. Ikinä en käytä trikoisia legginsejä- en alla saati päällä. Olen neuroottinen, mutta ei vaan pysty.

Kao Kao

-15 tai -20 alkaa olla rajana. Raja riippuu vähän siitä mihin olen menossa eli tuleeko kohteessa sitten liian kuuma pitkisten/leggareiden kanssa..

Varmaan -5 kieppeillä. Riippuu päivän ohjelmasta;)

Contessa (Ei varmistettu)

-1 astetta on jo minulle tarpeeksi kylmää. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä palelevaisemmaksi ja mukavauudenhaluisemmaksi muutun.

Merja13 (Ei varmistettu)

-10 astetta suurin piirtein.

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Minulla on sama. Silkkipitkikset (loistava vaate!) lähtee jokapäiväiseen käyttöön lämpötilan laskiessa +5 asteeseen. -10 vaatii jo kahdet.

Maria Hakkala
The Variety Show

Alkuviikosta meni rikki ensimmäinen raja, eli laitoin ohuet (20den) sukkahousut farkkujen alle kun lähdin kaupungille. Nyt kun asun keskustassa, ei ole niin hirveän usein tarvetta talvellakaan jättilämpimään pukeutumiseen. :)

Hannara (Ei varmistettu)

Kun lämpötila lähenee miinus viittä, minä vedän kalsarit jalkaan, jopa nollan tietämissä tuulisellä säällä. Mikään ei ole kamalampaa kuin palella odottaessa aamulla ennen heräämistä junaa...

Melinksa (Ei varmistettu)

Jos pidempään tietää joutuvansa ulkona värjöttelemään, -15 asteessa aletaan pohtia sukkisten pukemista housujen alle. Vihaan sitä tunnetta, mutta pakko on joskus periaatteistaankin luopua!

jermia
Itärajapakolainen

Jos olen menossa ulkoilemaan, niin pakkasraja on aika matala. Riippuen päällyshousuista laitan keskimäärin pitkät kalsarit jalkaan heti, kun sitä pakkasta vain on. Töissäni joudun seisoskelemaan paljon ulkona säässä kuin säässä, joten lämmin pukeutuminen on tärkeää. Mikäli olen menossa esim. kauppaan autolla, en laita välihousuja ennen kuin mittari näyttää -15.

poppana (Ei varmistettu)

Pitkikset vasta -20 asteessa, ohuet sukkikset sujahtaa alle huomattavasti aiemmin.
alteregoni@luukku.com

.Tiia

Jos pakkasta on -10 astetta, niin silloin puen sukkikset housujen alle. Jos taas paukkupakkaset iskevät ja lämpötila laskee jopa -30 asteeseen, niin silloin saatan vetää vielä kevyttoppahousut farkkujen päälle, oli nolon näköistä tai ei :).

kutriina (Ei varmistettu)

Hihii, olipa hauskasti esitetty kysymys. Täällä pitkät kalsarit nimittäin laitetaan jalkaan, kun mittari painuu alle kymmenen PLUSASTEEN! :)

saija.schultz@gmail.com

Daphnion (Ei varmistettu) http://daphnion.blogspot.fi/

Ulkoiluhousujen alle pitkikset pääsevät jo nollassa, farkkujen kanssa pärjää hyvin -10 ilman sukkiksia.

Pitkän takin ja pitkävartisten talvikenkien käyttäjänä en käytä koskaan pitkiksiä. Pelkät farkut jalassa siis menen vaikka olisi 20 astetta pakkasta. Näin myös silloin kun ulkoilen lapsen kanssa.

Mä en tosin olekaan mikään kovin herkästi paleleva. Paksumpaan takkiin vaihdoin ihan vasta kun täällä etelä-Suomessakin laski lämpöasteet miinuksille niin että myös päivällä oli pakkasta.

Paulan Sivu

Vaikka on 30 astetta pakkasta. Niin en laita välihousuja jalakaan. Jostain syystä en vaan tykkää että on varkkujen alla välkkärit. Näinse vaan mennee. Mutta kyllä mulle Kilpailun palkinto kelepaa. Kyllä niille käyttöö löytyy.

Silkkitassu

Nollassa. Ehkä joskus vähän aikaisemminkin... 

Charkku
Charlotan silmin

Pakko myöntää ettei sellaista oikeastaan ole.. Vaikka olen mukavuudenhaluinen, niin täyteen ahdetut farkut alla olevien villahousujen kanssa on liian epämukavaa voittaakseen lämmön tunteen :o Toisaalta, jos olen luovuttanut ja aion pukea lämpimät lököhousut muutenkin, tungen kyllä alle vielä legginsitkin..

Merjma (Ei varmistettu)

Kyllä laitan heti ohuemmat sukkikset kun mittari näyttää 0...mutta oikein pakkasella riittää himppasen paksummat esim. 60 den sukkikset,pitkä untuvatakki ja hyvät kengät eli uggit...:)

eppunen
Pienen pojan elämää

Lokakuussa ei tainnut olla edes pakkasta... Sieltä asti on kalsarit olleet osana varustusta.

Minä olen monta

Poikaystäväni laittoi "veijot" eli pitkät kalsarit jalkaan jo viime kuussa, mielestäni nimitys oli alkuun todella hölmö mutta nykyään käytän itsekkin veijoja. Samalla tavoin hän lanseerasi elämääni käsitteen "possut", eli possuhousut - aka kotihousut.

Omat veijot vedän jalkaan todennäköisesti siinä -15 asteen paikkeilla. 

hele (Ei varmistettu)

ulkoillessa jo sana talvi riittää,mutta työmatkoilla potkurilla 20 jos laitan pitkän takin matkalle .:)

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

Kyllä -20 astetta on aika pureva ilma ilman välikerroksia. Tosin olen yleensä just se tonokki joka lähtee siperiapakkasilla ulos ilman sukkiksia, pipoa ja hanskoja, koska ne on aina kaikki hukassa. What is my life?

Elleh (Ei varmistettu)

Kyllä muutama pakkasaste riittää jo minulle, että pitää laittaa jotain lämmikettä. Tosin riippuu paljon tilanteesta ja ajasta kuinka kauan aikaa ulkoilmassa on tarkoitus viettää.

Mörri (Ei varmistettu)

Villikset heti housujen alle kun lähentyy -1 astetta

Xaxa (Ei varmistettu)

En ikinä jos töihin, en kykene tunkemaan pitkiksiä housujen alle! Mutta toppahousujen alle laitan lenkille jo noin -5 asteessa.

Emmi-Maria (Ei varmistettu)

Kouluun saatan mennä kovimmillakin pakkasilla ilman sukkahousuja, mutta koiralenkille tai ratsastamaan laitan heti pitkätkalsarit kun mittari menee miinukselle :)

mikihara

Jos hengitys höyryää, se on ekstrasukkisten paikka. Hyvät sukkahousut muutenkin <3

Nariska (Ei varmistettu)

Määhän oon sen vertaa vilukissa että mulla lähtee kalsarit jalkaan heti ku ilmat alkaa läheneen nollaa,eli jo syksyllä. Ja ne kans pysyy jalassa pitkälle kevääseen:) siks mää tarvinki myös yber lämpimät talvikengätki:)

Farkkujen alle en tykkää tunkea sukkahousuja, mutta väljempien housujen alle laitan heti kun tulee yli 10 pakkasastetta.

Pages

Kommentoi