Keskustelu jatkuu: Kaatuisiko sinun suhteesi pettämiseen?

photo1.jpg

”Uusromantikot ajattelevat, että suhteessa toista pitää rakastaa enemmän kuin mitään. Ja jos rakastaa, päähän ei voi mahtua mitään pettämiseen viittaavaa. Syrjähyppy tarkoittaa rakkauden haalenemista.

Niinpä sinä pari-kolmekymppinen saatat suhtautua uskottomuuteen takakireämmin kuin vaikkapa 1960-luvulla villiä ja vapaata nuoruutta eläneet vanhempasi.”

Tunnistatko itsesi kuvauksesta? Oletko niitä, jotka toteavat ykskantaan, asiaa sen kummemmin pohtimatta, että ”jos petät minua, tulee ero”?

Keskustelimme taannoin toimituksen blogissa siitä, kuinka kohtalokas asia pettäminen parisuhteelle on. Viime viikolla ilmestyneessä tammikuun Trendissä on juttu, jonka tuo keskustelu innoitti – suurkiitos kaikille ajatuksiaan avanneille!

Lehden Vain sinun? -nimisessä jutussa toimittaja Elina Tanskanen tarjoaa (ainakin uusromantikoille) uusia näkökulmia pettämiseen. Voiko pettämisestä seurata jotain hyvää? Jutussa on, tietysti, myös lilyläisten kommentit aiheeseen.

Pettämistä omassa blogissaan jatkuvasti käsittelevä Cougar Woman on lukenut Trendin jutun. Keskustelu aiheesta jatkuu hänen postauksessaan Uskollinen uskottomuudessa?. Se on henkilökohtainen puheenvuoro ja yksi näkökulma siihen, miksi nainen pettää.

Suosittelemme.pikku_tt.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *