Ketä naista arvostat?

shotnetti-3_844_0002-copy-2.jpgHyvää naistenpäivää ystävät! Ketä naista sinä arvostat? Äitiä, ystävää, julkkista, poliitikkoa… Kerro, kenelle antaisit virtuaalisen ruusun.

Toimutuksessa mainittiin muun muassa seuraavat henkilöt:

Vanha kunnon rautarouva

Joku voi sanoa että voimalauseet ovat lussuja latteuksia, mutta on tilanteita, joissa mikään ei toimi paremmin kuin napakka ja innostava lausahdus. Voimalauseiden kuningattaria on useita – suosikkini tuntuvat jostain syystä olevan poliitikkoja. Yksi on Margaret Thatcher, asennemuija hyvässä ja pahassa, ristiriitaisia tunteita herättävä nainen, jonka suusta on päässyt kaikenlaista. Häneltä ovat kuitenkin peräisin esimerkiksi nämä kuolemattomat ja ajatuksia herättävät statementit:

  • ”En ollut onnekas. Ansaitsin sen.”
  • ”Ennen haluttiin TEHDÄ jotain. Nyt halutaan vain OLLA jotain.”
  • ”Jos haluat että sinusta lähinnä tykätään, et tule saavuttamaan mitään.”

Jenni

Rohkea ja avoin

Arvostan ihmisiä, jotka uskaltavat olla rohkeasti omia itsejään, fiksuja, höpsöjä ja lähestyttäviä. Kuinka onnelliseksi tulenkaan, että saan lukea esimerkiksi Visual Diaryn Saaran juttuja, joissa suuret oivallukset kytevät arkipäiväisissä asioissa ja vaikkapa Missä olet Lauran? tämänpäiväisen tekstin kiireestä ja onnellisuuden tavoittelusta.

Anna

Sana hallussa

’Kirjailija Monika Fagerholm. Kolmesta syystä: Diiva (1998), Amerikkalainen tyttö (2004) ja Säihkenäyttämö (2009).

Noora

Karismaattinen ja hurmaava

Arvostan näyttelijä Seela Sellaa. Olen onnekseni urani aikana päässyt haastattelemaan häntä ja läsnäolevampaa ihmistä on harvassa. Seelaa tekisi samaan aikaan mieli katsoa kaukaa, jotta saa ihailla hänen ympärillään leijailevaa taianomaista auraa, ja toisaalta mennä lähelle, sillä hänen kanssaan on mahtava jutella – lämpimän ja ilkikurisen huumorin määrä hurmaa. Arvostan ihmisiä, jotka eivät suhtaudu elämään ryppyotsaisesti ja Seela Sella on niitä tyyppejä. Huiman karismaattinen ilmestys.

Laura

Kuva: Jonas Lundqvist

Kerro meille kaikille, ketä naista sinä arvostat. jos kirjoitit jotain muuta naistenpäivään liittyen, linkkaa siihen kommenttiosiossa!

Kommentit (19)
  1. Arvostan äitiäni, siskojani, parhaimpia ystäviäni, naapurin mummoja jotka jaksavat aina jäädä juttelemaan ja kyselemään kuulumisia ja jokaista blogini lukijaa mutta myös muita Lilyn bloggaajia <3

    Räyhälä kiteytti hyvin sen että kaikkia on arvostettava kunnes on oikeasti aihetta nuuhun, hyvin sanottu! 🙂

  2. Mä haluaisin antaa ruusuja oikeastaan kaikille naisille, jotka olen ikinä tavannut. Tässä postauksessa mainittu muutamia.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *