Ketkä vaikuttavat siihen, millaista arkemme tulevaisuudessa on? Vinkkaa meille tulevaisuuden tekijä!

Toimitus


Riippuu siitä, keneltä kysyy, mutta tulevaisuus joko jännittää, innostaa tai pelottaa. Siihen liittyy paljon vastaamattomia kysymyksiä: Miten me tulevaisuudessa asumme? Minne ja millä välineellä me matkustamme lomille? Millaista ruokaa syömme? Millaisiin vaatteisiin pukeudumme? Miten harrastamme liikuntaa ja mikä tulevaisuuden ykköslaji on? Miten kuuntelemme musiikkia tai katsomme televisiota – saati sitten, ketkä uudet tähdet meille esiintyvät?

Vaikka valtaosalle meistä vastaukset näihin kysymyksiin ovat epäselviä, joukossamme liikkuu läjäpäin ihmisiä, jotka miettivät näitä asioita, osa ihan työkseen. Nyt me haluamme löytää heidät!

Loppuvuodesta ilmestyvän Trendin teema on Tulevaisuus, ja kaipaamme jutunteossa juuri sinun apuasi.

Kerro meille, kuka on sinun alallasi uudistaja? Onko naapurisi, siskosi, serkkusi, paras kaverisi tai vaikka puolisosi tyyppi, joka tekee työkseen jotain, mikä tulee vaikuttamaan meidän kaikkien arkeen? Tai kuka tekee sitä mielenkiintoista tulevaisuuteen vaikuttavaa uutta tutkimusta, työtä tai projektia, jota ei missään nimessä voi jättää Tulevaisuus-numerosta pois? Entä kuka on se tyyppi, jonka faneja ovat nyt vasta sinä ja kaverisi, mutta haluaisit, että hänestä tykkäisivät kaikki?

Kirjoita vinkkisi kommenttikenttään tai lähetä se meilitse osoitteeseen laura.kangasluoma@a-lehdet.fi, toimitussihteerimme odottaa innolla viestejänne!

 

 

Kuva: A-lehtien kuvapalvelu

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Rajatuotanto osk tampere

Kommentoi