Kevään hittiasu "meusut" löytyy jo vaatekaapistasi

Toimitus

Tähän asuun törmää nyt joka paikassa. Parasta aikaa käynnissä olevilla muotiviikoilla sen on voinut bongata niin catwalkeilta kuin katukuvasta. Meryl Streep pukeutui asuun Oscar-juhlissa, Emma Watsonin päällä asu on nähty useassa gaalassa. 

Kyseessä on drousers-asu, eli mekon alle puetut housut, dress ja trousers. Kutsukaamme tätä suomeksi meusuiksi, mekko ja housut. Asu kaipaa nimittäin omaa nimeä suomeksi, sillä veikkaan, että tässä on yksi vuoden 2017 hittiasu.

Parasta meusut-trendissä? Siihen tarvittavat vaatteet löytyvät luultavasti jo kaapistasi.
 

Tässä kolme tapaa pukea meusut:

1. Farkkujen kanssa

Helppo tapa ottaa meusut-trendi haltuun on pukea mekon alle farkut. Täydellinen yhdistelmä on retrohenkiset mutsifarkut yhdistettynä pitkään kukkamekkoon. Lopputulos on rennon grunge-henkinen. Bonuksena vaatekaappisi sisältö kasvaa, kun saat kesämekon ympärivuotiseen käyttöön. Pue lyhythihaisen mekon alle villapoolo ja pärjäät pakkasellakin.

 

2. Leggingsit tekevät paluun

Juuri kun opimme, ettei leggingsejä pitäisi käyttää jumppasalin ulkopuolella, trikoot tekevät paluun. Syy on Célinen Phoebe Philon, joka marssitti merkin viime syksyn näytöksessä catwalkille mustiin leggingseihin ja väljiin mekkoihin pukeutuneita malleja. Mustat fleece-vuoriset leggingsit ovat oiva valinta mekon tai pitkän tunikan alle talvikuukausina. Myös kapeat mustat housut tai pillifarkut toimivat. Kun kelit lämpenevät, anna leggingsien loistaa ja pue niiden kanssa nilkat paljastavat ballerinatossut. Trés chic!

Leggingsit eivät siis enää ole muotiväen mustalla listalla, mutta tämä tyylisääntö on vielä voimassa: leggingsit eivät ole housut. (Ainakaan vielä).

 

3. Väljät linjat

Leveät housut ja liehuva mekko ovat täydellinen pari, etenkin kun yhdistät asuun ryhtiä tuovat korkokengät. Tämäkin meusut-asu toimii erinomaisesti talvella, sillä väljien vaatteiden alle mahtuu useita villakerroksia. Kyllä, talvellakin on mahdollista näyttää elegantilta ja pysyä lämpimänä!
 

 


Kuvat: Ellery, Marimekko, All Over Press
 

LUE MYÖS: Kevään 2017 tärkeimmät muotitrendit ovat tässä
 
 

Kommentit

Suttastiina

Makuja on monia, mutta tsiisus, minusta ihan hirveen näköisiä nämä kuvaesimerkit :)

PS: Merylin puku oli kyllä kaunis

CougarWoman
CougarWoman

Mulla on meusut joka kerta, kun menen kylmällä kelillä aamukahvin kanssa ulos kessuttelemaan. 

Tosin veikkaan, että yhdistelmä yöpaita - kollarit - toppatakki - crocksit ei saisi hirveästi fashion pointseja. (Toi alimmainen kuva on toisaalta kyllä aika lähellä :D) 

Taidanpa kuitenkin rohkeasti kokeilla tätä toukokuussa, jonka vietän islaminuskoisessa maassa - tälleen saan nimittäin kivasti pakattua mukaan myös mekkoja/hameita, jotka eivät yllä nilkkoihin asti! :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

:DD Mielikuva!

Toimitus
Toimitus
Eikun oiken trendikkäältähän toi kuulostaa, toppatakki ja Crocsitkin on muotia: http://www.lily.fi/blogit/toimitus/apua-crocsit-ovat-muotia-ja-ehka-sinunkin-jalassasi-ensi-kesana :D
CougarWoman
CougarWoman

Jaaahans, täytyykin taas nostaa aidan korkeutta kun näköjään noi fashion-paparazzit käy mua vieläkin salakuvaamassa uusien trendien toivossa. xD

Toimitus
Toimitus
Hahaaa :D Senkin muotimuusa!
Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla koti- tai mökkivaatteet voi olla tuollaista sekamelskaa! :D Mut joo, en yleensäkään ratsasta trendien harjalla. :)

Toimitus
Toimitus
Kyllä, 2000-luvun alun jälkeen olen vannonut, etten ikinä pukisi hametta housujen päälle, mutta nyt se alkaa taas näyttää kiinnostavalta :) Musta on ihan virkistävää huomata, ettei koskaan voi sanoa ei koskaan - ehkä ne lumipestyt farkutkin tekee pian paluun :D -Mia
evepaa

Kotivaatteista tuli trendiä! Kylmillä ilmoilla tulee puettua päälle jotain yhtä outoa ja nyt se onkin trendikästä.

Toimitus
Toimitus
Niin, eikö oo ihanaa, mukavat ja oudot vaatteet on muodissa :) -Mia
evepaa

On! Loistavaa huomata olevansa yhtäkkiä muodikas kotona/kotiseudulla!

iidis
Varpain jaloin

Upeeta, mun luotto asu on viimeinkin muotia :) Käytän kesämekkojani farkkujen kanssa talvella aina kun kaipaan pientä piristystä ja pikkumustan olen sujuvasti yhdistänyt mustiin pillihousuihin. Ja nyt kun kiharatkin on taas muotia, niin olen kerrankin aallon harjalla. Tykkään!

Mia K.
Voi taivas

Toiseksi viimeinen kuva on aivan huippu-makee!! 

Ei huano ☆

Kommentoi