Keväiset pastellimekot: kumpi puki paremmin?

Toimitus

Kyllä se kevät sieltä taitaa sittenkin tulla! Varma merkki talven taittumisesta on kauppojen hyllyille ja katukuvaan ilmestyvät iloisen hempeät pastellisävyt. Keväinen väritrendi näkyy myös Hollywoodin punaisilla matoilla.

Eva Mendes edusti Vogue-silmälasimerkin tilaisuudessa Valentinon resort 2013 -kokoelman mekossa. Pitsiä ja pastelleja yhdistelevä asu on tyttömäisen raikas. Pastellit pukevat kauniisti Evan tummia piirteitä ja lainekampaus tekee kokonaisuudesta trendikkään.

Emmy Rossum saapui Mahtava Oz -elokuvan ensi-iltaan Oscar de la Rentan pre-fall 2013 -kokoelman mekossa. Emmyn asussa on nähtävissä paitsi pastellin sävyjä myös supertrendikästä metallin kiiltoa. Veden vihreät kengät toistavat hauskasti mekon värimaailmaa.

Kumpi puki kevätpastellit paremmin, perinteisen tyttömäinen Eva vai trendeillä leikittelevä Emmy?

Teksti: Laura Paananen, joka haluaa korostaa, että Ryan Goslingilla ei ollut osuutta asiaan, mutta joka antaa silti äänensä tänään kiiltävän korkokengän mitalla Emmylle

Kuvat: Vogue UK

Kommentit

Marili

EMMY todellakin, Evan mekko ei mielestäni ole kovinkaan kaunis varsinkaan väritykseltään, eikä minun mielestä sovi yhtään kantajalleen. Emmy taas näyttää ihanan raikkaalta ja trendikkäältä yhtäaikaa, ja mekon värimaailmakin on kaunis :)

What else is there?

Tykkään molemmista, kantajiensa näköiset mekot. :) 

Essi Juulia
kissa vieköön

Ehdottomasti Emmy. Mekko sopii kuin nakutettu, ja vedenvihreät kengät ovat aivan mahtava lisä! Eva taas näyttää kuin olisi laittanut ylleen jotain viisivuotiaan vaatekaapista.

vonpaldanius
Jenna 30+

Oli miten oli, noi mekot on ihan hirveitä! Samanlaisia oli ala-asteella.... Ei vaan oo mun tyyliä, ihan vain mun mielipide! :) En tuomitse jos joku  pitää, mutta ei kyllä ole ilo katsella.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.