Kevätkaduilla denimissä, eli kumpi puki paremmin

denim.jpg

Denim on yksi tämän kevään trendikkäimmistä materiaaleista. Farkkua näkyy kaikissa indigon sävyissä, ja vaihtoehtoja löytyy aina paidoista hameisiin – eikä ole tavatonta bongata kevätkaduilta vanhaan kunnon farkkuhaalariakaan. Mallia denimin käytöstä näyttävät viihdemaailmasta tutut tyyli-ikonit.

Kate Bosworth näyttäytyi Los Angelesissa J.W. Andersonin Topshopille suunnittelemassa farkkupaidassa, jonka juju oli erivärisessä takakappaleessa. Kate yhdisti väljälinjaisen paitansa rennosti tennareihin ja kukkakirjailtuun minihameeseen. Käärityt hihat kuuluvat rentoon farkkupaitalookiin.

Rihanna shoppaili Rodeo Drivella kuin Julia Roberts Pretty Womanissa konsanaan. Tupladenimillä liikkeelle lähtenyt Rihanna koristeli rennon revityn asunsa Chanelin rintaneuloilla ja viimeisteli kokonaisuuden trendikkäällä lippalakilla. Nudet korkokengät korostivat asun naisellisuutta.

Vaan kumpi tähtösistä puki deniminsä paremmin, rennon asiallinen Kate vai rempseän naisellinen Rihanna?

Teksti: Laura Paananen, jonka visuaalista silmää hivelee tällä kerralla enemmän Katen yksinkertaisen täydellinen farkkuasu

Kuvat: Splash News

 

Kommentit (7)
  1. Tuosta ei nyt tullut suomenkielistä sivulausetta ollenkaan, mutta jospa viesti kuitenkin välittyi. 😀

  2. Kate näyttää suloiselta tuossa kauluspaidassa, Topshop on muutenkin suosikkeja ja mutta ihanasti laskeutuva paita ja rakastan tuota kaulusta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *