Kevätpiristys: Aamun flirtti

hanna02.gif

En ole aamuihminen, en sitten ollenkaan. Liian aikaisin herääminen sattuu sieluun ja tekee minut huonotuuliseksi. Siten en ole myöskään aamupalaihminen: koska nukun aina niin pitkään kuin mahdollista, syömiselle ei jää aikaa.

Viime aikoina jotain on kuitenkin tapahtunut. Harrastan koripalloa, ja treenit ovat kevään mittaan koventuneet. Siksi erityisesti treeni-iltojen jälkeisinä aamuina olen herännyt nälkäisenä ennen kellonsoittoa. Herättyäni olen keittänyt kahvia ja syönyt kunnon aamupalan, ja o-ou, maailmani järisee! Olen todennut sen, minkä kaikki muut ennen minua ovat tuntuneet tietävän: aamupala voi tosiaan olla päivän tärkein ateria. Olen leppoisammalla tuulella jo aamusta ja jaksan koko päivän iltaan saakka paljon paremmin. Aamupala myös rytmittää ihan huomaamatta loppupäivän syömiseni fiksummin: nälkä tulee aika lailla neljän tunnin välein.

Pieni aamupalahetki tuntuu arvokkaalta. Pysähdyn syödessäni puoleksi tunniksi ja saatan lukea samalla lehteä tai kirjaa tai katsoa illalla kesken jäänyttä sarjaa. Tai joskus olen vain hiljaa ja ajattelen elämää ja ryystän suosikkiani avokado-appelsiinismoothieta. Olen saanut elämääni puoli tuntia lisää laatuaikaa, joka tuntuu olevan minulle enemmän tarpeen juurikin aamulla kuin illalla. Olen myös paljon reilumpi työkaveri, kun saavun aamulla hyvin heränneenä toimistolle. Aiemmin olen saattanut kyetä vitsailuun vasta ensimmäisen kahvikupillisen jälkeen. Entisestä iltavirkusta on tullut aamuflirtti.

Kevätpiristykseni siis on… syö aamupalaa (ja flirttaile).

Hanna, AD

Kuva: Sanna Lehto

Viikon haaste: Jaa oma kevätpiristyksesi blogissasi, lue täältä lisää ja osallistu!

Toimitus kertoo tällä viikolla kevään kunniaksi omia piristyskeinojaan. Luvassa on muodonmuutoksia, tyylivinkkejä ja muuta, pysy kuulolla!

kevatpiristys_1.jpg

Kommentit (4)
 1. Ai hertsileijaa että meinasin saada slaagin kun tuo kuva iski silmää! Ajattelin että mikähän liskojen yö taas jäänyt päälle… 😀 

  …Siis ei kuvassa tietenkään mitään vikaa ole, se silmänisku pisti vaan yllättämään… 

  (Kai muutkin näkee ton? :D)

   1. Mä niin odotin just tätä kommenttia! 😀 

    1. Sää jo meidät tunnet. Pus!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *