Kevättä kohti culottes-pöksyissä, eli kumpi puki paremmin?

Toimitus

Lämpömittareiden huidellessa kovaa vauhtia kohti keväisempiä asteita on aika kaivaa kaapista nilkat paljastavat keväthousut. Tänä keväänä nilkkoja vilautellaan entistä leveämmissä lahkeissa. Kevään trendikkäimmät vaajaamittaiset housut kantavat nimeä culottes ja ovat parhaimmillaan hillittyjen korkojen ja yksinkertaisen yläosan kanssa.

Malli Kendall Jenner saapui pääsiäiskirkkoon kokovalkoisessa asussa, jossa hän yhdisti trendikkäät culottes-housut valkoiseen navan paljastavaan kietaisupaitaan. Kultaiset remmikorkokengät toivat asuun ripauksen juhlaa. Huomaa myös Jennerin laukusta roikkuvat – Lilyssäkin huomiota saaneet – Fendin Karlito-koristeet.

Malli Gigi Hadid edusti Samsungin lanseeraustilaisuudessa sinivalkoisissa sävyissä. Suomen lipun siniset culottes-housut saivat kaverikseen keväisen raikkaan kauluspaidan. Vajaamittaisten housujen kanssa Hadid puki nudenväriset korkokengät.

Vaan kumpi puki kevään trendihousut paremmin, juhlava Kendall Jenner vai raikkaan keväinen Gigi Hadid?

Teksti: Laura Paananen, joka tunnustaa nyt isänmaallisia värejä ja liittyy Gigi Hadidin remmiin

Kuvat: All Over Press

Kommentit

Kendall Jennerin asukokonaisuus on kyllä täysi kymppi! Sopivan seksikäs ja hillityt värit. Jos alaosa on näinkin löysä, niin mieluummin jotain napakkaa ja paljastavaa ylös!

Suvi Nieminen
MissCharlotta

Ihnat kokonaisuudet kummallakin, valitetavasti jää nyt kyllä Kendal kakkoseksi. Nuo siniset housut valloiti mut täysin!

Kommentoi