Kieltokylttejä ja äitivartalo – eli viikon luetuimpia juttuja Lilyssä

lily_taivas.png

Tällä viikolla olemme oppineet Lilystä muun muassa seuraavat viisaudet.

Mutsifarkut voittavat poikaystäväfarkut

Kiitos muodin jumalille mutsifarkuista! Ne ovat sata kertaa armollisemmat kuin niiden sukulaisvaatekappale poikaystäväfarkut. Ensinnäkin: äitifarkkuihin ei liity heteronormatiivista oletusta siitä, että farkkujen käyttäjällä olisi poikaystävä.  Toisekseen: äitifarkkuihin ei liity epärealistista oletusta siitä, että farkkujen pitäisi lököttää lantiolta. On nimittäin itsetunnolle melkoinen koetus vetäistä jalkaan oikeat poikaystävältä nyysityt farkut ja tajuta, että vetskari ei to-del-la-kaan mene kiinni. Pupulandian Jenni sen todistaa, että mutsikroppainen nainen on todellinen hot mama.

Kauneusvirheet ovat päässäsi, eivät vartalossasi

Kuulutko niihin, jotka näkevät peilissä liikaa selluliittia ja liian vähän tukkaa? Kauneusvirheisiin auttaa yksi konsti: katso vähemmän peiliin ja enemmän ympärillesi. Suurin osa niin sanotuista ulkonäkövirheistä on pikkuseikkoja, joita kukaan muu ei huomaa, mutta tunnetusti se, mihin keskittyy, kasvaa. Kun siirtää huomionsa peilikuvasta ympärillä oleviin ihaniin ihmisiin, ei muista stressata reisien paksuutta. Niin kävi Cougar Womanillekin: rakastettuna edes alasti grillaaminen ei tunnu missään.

Smoothie voi olla kaloripommi – ja hyvä niin

”Syötkö sinä lounaaksi pelkkää salaattia?” äitini kauhistelee. Kuusikymppinen äitini edustaa sukupolvea, jonka mielestä ruoka ei ole ruokaa, jos sen kanssa ei tarjoilla kastiketta ja keitettyjä perunoita. Ei auta, vaikka selittäisin, että salaattini ovat kunnon tavaraa: niissä on kvinoaa, papuja, avokadoa, munia, juustoa ja pähkinöitä.

Tickle you fancy -blogin Sara joutui selittelemään samantyyppisiä asioita, kun hän julkaisi ruokapäiväkirjansa. Lukijat kauhistuivat: Lounaaksi smoothie! Millä sinä elät tyttörukka! Paitsi että Saran smoothiessa on munaa, avokadoa ja herneproteiinia – ja ison pastalautasellisen verran kaloreita.

Elämä ja uiminen on vaarallista

Istuminen kielletty. Kellukkeet kielletty. Hyppääminen kielletty.

Sutta pakoon -bloggaajat päättivät lähteä uimaan. No, siitähän ei tullut mitään. (Paitsi aivan huikea ääneen naurattava blogipostaus.) Uimahalli oli suorastaan vuorattu kielto- ja ohjekylteillä. Tottahan se on, että eläminen on vaarallista. Lopuksi saattaa vaikka kuolla.

Trendin toimitussihteeri Heini, joka veisi uimahalliin vielä yhden kyltin: järjenkäyttö sallittu.

Kommentit (1)
  1. Ihanaa, että edes täällä toimituksessa juttumme on aiheuttanut enemmän naurua kuin tyrmistystä! 

    Syvästi kiitollisina, Sutta Pakoon -tiimi, Anni & Terttu

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *