Kiinnostavimmat tyypit Snapchatissa - seuraa heitä

Toimitus

Kuka on Snapchatissa hauska, ketä kannattaa seurata? Tässä suosikkimme kotimaisista ja ulkomaisista tyypeistä, jotka jakavat Snapchatissa päivittäistä tarinaansa MyStoryssa.

 

@pajupurovuo

Kauniita, hauskoja ja söpöjä snäppejä. Paju käyttää tekstejä ja emoji-kuvioita kekseliäästi, tästä snäppitilistä saa ideoita.


@kaisujouppi

Jos tosi-tv-sarja Iholla osui ja upposi, arkensa päiväkirjamaisesti avaava valokuvaaja Kaisu Jouppi on sinun juttusi. Kaisu kertoo elämästään samalla suoruudella kuin Muutama hetki -blogissaan: käy läpi freelancerin elämän epävarmuudet, yksinelävän äidin arjen ja parisuhteen kaipuun, kaiken lämpimällä huumorilla ja mahtavilla musavinkeillä höystettynä. MyStory päivittyy joka päivä.


@realevalongoria

Mikään ei ilahduta kuin kurkistus megatähtinäyttelijän arkeen. Eva Longoria näyttää snäpeissään ihan tavalliselta ihmiseltä: syö meikittä aamupalaa ja hengailee perheensä kanssa. Vastakohta esimerkiksi Snapchatissa huippusuosittuihin Kardashianin perheen kiiltokuvamaisiin edustajiin on valtava.


@outimami

BB-tähti Niko Saarinen on Snapchatin räävittömimpiä tyyppejä, ja sen vastapainoksi on mahtavaa seurata Nikon äidin elämää. Snäppejä tulee liki päivittäin, ja niissä outimami kokkaa, siivoaa, leipoo ja jumppaa.


@stigvirallinen

Suomen sympaattisin räppijäbä heittää kuivakkaa läpyskää ja kuvaa erityisesti kiertue-elämäänsä. Päivittää liki päivittäin.


@antti_tuisku

Valoisa ja mukavan oloinen poptähti nähdään lähes päivittäin. Antti vie takahuoneisiin, kiertueelle, kotiinsa rapsuttamaan koiraa. Tätä MyStorya haluat seurata, vaikka Antin musa ei kolahtaisikaan. Millaista on olla mies, joka myy Hartwall Areenan täyteen – ihanan jalat maassa!


@ladygaga

Lady Gaga päivittää harvoin ja vain lyhyitä maistiaisia elämästään, mutta silloin kun pääsee kurkkaamaan megatähden arkisia puuhia – onhan se hitsin hieno tunne.


@glossier

Kulttikosmetiikkamerkki Glossierin snäpissä pääsee seuraamaan perustaja Emily Weissin elämää ja matkailua. Juuri nyt Weiss on Japanissa ja snäpissä syödään sushia, käydään robotti-ravintolassa ja ihastellaan japanilaisia koiralehtiä.


@man_repeller

 Yhtä kreisiä menoa kuin Man Repeller  -sivustolla. Bloggaaja Leandra Medinen jutut erottuvat muiden ulkomaalaisten muotibloggareiden sisällöstä nokkeluudellaan ja vitsikkyydellään.


@tiiamarietta

Tiian blogi on aivan huippuhauska – ja niin on nainen snäpissäkin. Stand up -komiikkaa parhaimmillaan!


@saratickle

On kiinnostavaa kurkata megasuositun bloggarin elämään. Treeniä ja terveellistä elämää, päivän asu -kuvauksia, matkoja ja pressitilaisuuksia, mutta myös hassuja sattumuksia ja avautumista kameralle. Tickle your fancyn Saran snapchatin kautta näkee, millaisia bloggareiden päivät ovat. Blogihan löytyy täältä.


Ja tietysti meidän oma tilimme eli:

@trendimag

Trendin ja Lilyn snäpissä on päivittäistä sisältöä kulissien takaa, tapahtumia, kiinnostavia uutisia, irrottelua, glitterkenkiä, huumoria ja ihan vakaviakin juttuja. Näin tehdään suomen kiinnostavinta naisten verkkomediaa ja viisaiden naisten lehteä!


+ Haluamme suositella myös paria tiliä, jotka nyt tuntuvat hiljenneen, mutta tarjoavat aivan huikeaa viihdettä ja huumoria, ehkä pian saamme kokea iloisen yllätyksen ja heidän MyStorynsä päivittyy. @roopesalminen ja @anttiholma, voisitteko tehdä paluun Snapchatiin pliis!
 

Lue myös: 10 vinkkiä snäppäämiseen.
Tästä jutusta löydät hyödyllisen opastusvideon, näin pääset Snapchatin käytössä alkuun

 

Oletko Snapchatissa? Vinkkaa nimimerkkisi kommenteissa.

 

 

Kommentit

tanjatanja
Ei Beigeä

Vihdoin joku kertoo vinkkejä ketä seurata! Onneksi Niko Saarinen on ollu niin aktiivinen että on riittäny katsottavaa jo pelkästään siinäki. 

Toimitus
Toimitus

Mahtavaa, että listasta oli iloa!

Krista, Tjäreborg (Ei varmistettu) http://www.tjareborg.fi

Nyt pääsee kurkistamaan myös matkatoimiston arkeen seuraamalla @tjareborg-tiliä Snapchatissa :) Luvassa niin toimistokuulumisia, huikeita matkoja kuin kilpailujakin!

Saranda
Tyhjä ajatus

Hei kiitti listasta, musta tuntuu et julkkisten tilejä on vaikeempi saada selville niin tää oli hyvä!:) Ja teitäkin pitää nyt seurata!:) Meitsi on siellä ihan sarandadedolli nimellä.

Lauratau
Lapsenkengissä

Nainen Snapchat-ohjevideon takana eli minä eli snäpissä Lauratau84 (joo, LOL), jonka snäpissä seurataan erästä elämäämullistavaa projektia! :) ;)

vj_andrei (Ei varmistettu) http://www.snappaajat.fi

Onko Lilyn toimitus kuullut snappaajat.fi:stä? Se on kuin puhelinluettelo snappaajista.
Allekirjoittanut (vjandrei) tehnyt sen sitä varten et löytäisi hyvä seurattavia ja saa lisää seuraajia.
Käykää ihmeessä tutustumassa. Sivusto on vielä Beta vaiheessa, mutta sitä kehitetään kokoajan paremmaksi.

Toimitus
Toimitus

Aivan mhtavaa, kiitos vinkistä!

Höh (Ei varmistettu)

Pitääkö Nikosta edelleen käyttää tuota BB-nimikettä, ei ketään enää kiinnosta BB (moni ei enää edes muista), turhaan leimaa vain valloittavaa tyyppiä. Eikä hänen snäppi ole räävitön, vaan viihdyttävä ja aito. Tästä käy ilmi, ettei jutun kirjoittaja ole edes seurannut Nikoa tai ymmärrä hänen huumoria.

Toimitus
Toimitus

Voi ei, nyt on tullut väärinymmärrys: me rakastetaan Nikoa! :) Käytimme BB-nimikettä muistuttamaan ihmisiä, kenestä on kyse, sillä kaikille Niko ei ole vielä tuttu muista yhteyksistä. BB:n kautta Niko kuitenkin suurelle osalle kansaa tuli tutuksi, vaikka on sittemmin tehnytkin vaikka mitä muuta mahtavaa telkkarinkin puolella.

Ja toinen väärinymmärrys: meistä räävitön on positiivinen määritelmä! Me ajateltiin, että se kuvaa osuvasti sitä, miten aito, suora ja vilpitön Niko on: hän sanoo snäpeissään mielipiteensä ihan kaikesta suoraan ja sensuroimatta ja se on erittäin viihdyttävää ja nimenomaan hauskaa. :)

uunikorni (Ei varmistettu) Http://joviaali.tumblr.com

Kiitti näistä! Mun oma snap sisältää vegeruokaa, gifei, feministisaarnoja ja teknoluolakokemuksia: @uunikorni

Kiti

Kiitos vinkeistä, löysin pari mahtavaa seurattavaa. :)

 

Mä löydyn tästä päivästä alkaen Snapchatista nimellä @katsotarkemmin .

Siellä voi seurata puheviasta ja epävarmuudesta kärsivän tytön matkaa rohkeammaksi ja avoimemmaksi. 

Fiia (Ei varmistettu)

Itsekin vihdoin ko.appin ladanneena ja varsin koukkuun jääneenä nämä menevät tsekkaukseen! Omat seikkailut maailmalla (paraikaa Koreassa) löytyvät nimimerkin fiia.mustonen takaa :-)

Kommentoi