Kiinnostavimmat tyypit Snapchatissa – seuraa heitä

snappikuva-1.jpgKuka on Snapchatissa hauska, ketä kannattaa seurata? Tässä suosikkimme kotimaisista ja ulkomaisista tyypeistä, jotka jakavat Snapchatissa päivittäistä tarinaansa MyStoryssa.

 

@pajupurovuo

Kauniita, hauskoja ja söpöjä snäppejä. Paju käyttää tekstejä ja emoji-kuvioita kekseliäästi, tästä snäppitilistä saa ideoita.

@kaisujouppi

Jos tosi-tv-sarja Iholla osui ja upposi, arkensa päiväkirjamaisesti avaava valokuvaaja Kaisu Jouppi on sinun juttusi. Kaisu kertoo elämästään samalla suoruudella kuin Muutama hetki -blogissaan: käy läpi freelancerin elämän epävarmuudet, yksinelävän äidin arjen ja parisuhteen kaipuun, kaiken lämpimällä huumorilla ja mahtavilla musavinkeillä höystettynä. MyStory päivittyy joka päivä.

@realevalongoria

Mikään ei ilahduta kuin kurkistus megatähtinäyttelijän arkeen. Eva Longoria näyttää snäpeissään ihan tavalliselta ihmiseltä: syö meikittä aamupalaa ja hengailee perheensä kanssa. Vastakohta esimerkiksi Snapchatissa huippusuosittuihin Kardashianin perheen kiiltokuvamaisiin edustajiin on valtava.

@outimami

BB-tähti Niko Saarinen on Snapchatin räävittömimpiä tyyppejä, ja sen vastapainoksi on mahtavaa seurata Nikon äidin elämää. Snäppejä tulee liki päivittäin, ja niissä outimami kokkaa, siivoaa, leipoo ja jumppaa.

@stigvirallinen

Suomen sympaattisin räppijäbä heittää kuivakkaa läpyskää ja kuvaa erityisesti kiertue-elämäänsä. Päivittää liki päivittäin.

@antti_tuisku

Valoisa ja mukavan oloinen poptähti nähdään lähes päivittäin. Antti vie takahuoneisiin, kiertueelle, kotiinsa rapsuttamaan koiraa. Tätä MyStorya haluat seurata, vaikka Antin musa ei kolahtaisikaan. Millaista on olla mies, joka myy Hartwall Areenan täyteen – ihanan jalat maassa!

@ladygaga

Lady Gaga päivittää harvoin ja vain lyhyitä maistiaisia elämästään, mutta silloin kun pääsee kurkkaamaan megatähden arkisia puuhia – onhan se hitsin hieno tunne.

@glossier

Kulttikosmetiikkamerkki Glossierin snäpissä pääsee seuraamaan perustaja Emily Weissin elämää ja matkailua. Juuri nyt Weiss on Japanissa ja snäpissä syödään sushia, käydään robotti-ravintolassa ja ihastellaan japanilaisia koiralehtiä.

@man_repeller

 Yhtä kreisiä menoa kuin Man Repeller  -sivustolla. Bloggaaja Leandra Medinen jutut erottuvat muiden ulkomaalaisten muotibloggareiden sisällöstä nokkeluudellaan ja vitsikkyydellään.

@tiiamarietta

Tiian blogi on aivan huippuhauska  ja niin on nainen snäpissäkin. Stand up -komiikkaa parhaimmillaan!

@saratickle

On kiinnostavaa kurkata megasuositun bloggarin elämään. Treeniä ja terveellistä elämää, päivän asu -kuvauksia, matkoja ja pressitilaisuuksia, mutta myös hassuja sattumuksia ja avautumista kameralle. Tickle your fancyn Saran snapchatin kautta näkee, millaisia bloggareiden päivät ovat. Blogihan löytyy täältä.

Ja tietysti meidän oma tilimme eli:

@trendimag

Trendin ja Lilyn snäpissä on päivittäistä sisältöä kulissien takaa, tapahtumia, kiinnostavia uutisia, irrottelua, glitterkenkiä, huumoria ja ihan vakaviakin juttuja. Näin tehdään suomen kiinnostavinta naisten verkkomediaa ja viisaiden naisten lehteä!

+ Haluamme suositella myös paria tiliä, jotka nyt tuntuvat hiljenneen, mutta tarjoavat aivan huikeaa viihdettä ja huumoria, ehkä pian saamme kokea iloisen yllätyksen ja heidän MyStorynsä päivittyy. @roopesalminen ja @anttiholma, voisitteko tehdä paluun Snapchatiin pliis!
 

Lue myös: 10 vinkkiä snäppäämiseen.Tästä jutusta löydät hyödyllisen opastusvideon, näin pääset Snapchatin käytössä alkuun

 

Oletko Snapchatissa? Vinkkaa nimimerkkisi kommenteissa.

 

 

Kommentit (12)
  1. Itsekin vihdoin ko.appin ladanneena ja varsin koukkuun jääneenä nämä menevät tsekkaukseen! Omat seikkailut maailmalla (paraikaa Koreassa) löytyvät nimimerkin fiia.mustonen takaa 🙂

  2. Kiitos vinkeistä, löysin pari mahtavaa seurattavaa. 🙂

     

    Mä löydyn tästä päivästä alkaen Snapchatista nimellä @katsotarkemmin .

    Siellä voi seurata puheviasta ja epävarmuudesta kärsivän tytön matkaa rohkeammaksi ja avoimemmaksi. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *