Kiitos, blogimaailman elämäntaitoguru Sara K

sarak.png

Sara K, yksi Lilyn ehdottomista suosikkibloggaajista, julkaisi viimeisen blogimerkintänsä tänään. Kauneutta, viisautta ja elämän ihmeitä ehti kertyä kolmen vuoden ja 704 postauksen verran. Kiitämme Saraa herkistä kuvista, syvällisistä pohdinnoista ja lukemattomista elämänohjeista. Jos meidän pitäisi tiivistää Saran blogin ajatuspolku muutamaan sitaattiin, se voisi mennä näin:

 

”Mutustelin äsken suklaata, istahdin sohvalle ja ryhdyin miettimään, miten aloittaisin blogini. Puolen minuutin jälkeen päätin, etten mieti, vaan käyn asioiden ytimeen: suklaa ja kauniit kengät – maailmassa on ehkä tärkeämpiäkin asioita muttei montaa.”

”Olen riittävän viisas tietääkseni, etten voi neuvoa ketään. Voin kertoa, mistä näkökulmasta minä katson asiaa, mutta vain te tiedätte omalla kohdallanne, mitä tehdä. Ja jos ette tiedä tässä hetkessä, tiedätte hyvin pian. Älkää siis hermoilko ja miettikö niin paljon, vaan menkää elämään elämäänne.”

”Myönteisen näkökulman etsiminen ei ole ongelmien tai realiteettien kieltämistä. Se on elämän elämistä ihan samalla tavalla kuin ongelmien ruotiminenkin.”

”Kun lakkaamme ruotimasta sitä, mitä emme tahdo, ja keskitymme siihen, mitä tahdomme, kaikki on yhtäkkiä hyvin selkeää.”

”Oleellisinta koko onnellisuuskeskustelussa on se, että olimmepa missä tahansa, meidän on mahdollista olla onnellisia nyt. Kokemuksemme elämästä syntyy ajattelemistamme ajatuksista.”

”Lopulta millään muulla ei ole väliä kuin rakkaudella. Sillä, miten kauniisti kohtelet itseäsi ja muita. Ennen tätä merkintää olen käsitellyt blogissani hyvää elämää 703 tavalla. — Ne lukuisat pohdinnat tarvittiin, jotta pystyn varmuudella sanomaan, että tämä on totta. Rakkaus ei pelkästään riitä, vaan se on kaikki. Se on elämää ja elämä, pähkinänkuoressa.”

 

Kaikki Saran tekstit löytyvät Sara K -blogista. Ja vaikka heilutamme blogille herkät heipat, Sara Karlssonin kädenjäljestä ja tinkimättömästä tyylitajusta saamme edelleen nauttia Trendissä.

Kiitos <3!

 

Kuvat: Sara K

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *