Kiitos Puutalobaby

puutalobaby.kollaasi.lilykoko.jpgSyksy on muutosten aikaa, jotain päättyy ja uutta alkaa. Puutalobabyn Krista kertoi tänään blogissaan, että on päättänyt kokeilla siipiään omalla alustallaan ja muuttaa syksyn aikana pois Lilystä. Haikeina heilautamme hyvästit ja muistelemme kaikkia niitä syitä, miksi tykkäämme Puutalobabysta.

Huumori

”Puutalobabyn blogin on täpötäynnä legendaarisia postauksia. Mutta sen ensimmäisen, joka luin, muistan ikuisesti. Apua, meidän vauvalla on kakkaa silmässä -postaus teki vaikutuksen, sillä Kristaliina oli tuolloin tosi kurjassa elämäntilanteessa, mutta onnistui pitämään kristamaisen huumorin mukana jutuissaan. Kristaliina pystyy kirjoittamaan vaikeistakin aiheista, koska hänen tyylinsä on niin totaalisen mahtava.”

Julia, tuottaja

Laajasti lilyläinen

”Kristan Lily-elämä ei ole koskaan rajoittunut vain Puutalobabyyn, vaan hän on ollut alusta asti näkyvä keskustelija ja tsemppari koko yhteisössä. Toivottavasti tämä jatkuu, vaikka blogi muuttaa. Erityistä Kristan vanhemmuusblogissa on ollut myös se, että sitä on ilmoittanut lukevansa innokkaasti myös moni sellainen lilyläinen, jolla ei ole lapsia. Pidän tätä yhdenlaisena onnistumisena.”

Kati, toimituspäällikkö

Oma ääni

”Puutalobabyn kannustava ja tsemppaava, todella lilymäinen asenne teki heti vaikutuksen, kun bongasin että yhteisöömme oli perustettu tällainen blogi. Kristan rento meininki sai vakuuttuneeksi, että perhe-elämähän voi olla hauskaa, eikä kaiken tarvitse muuttua. Sitä voi yhä tehdä reppureissuja ja remontteja. Jaan monille raskaana oleville ystävälleni yhä linkkiä Kristan loistavaan äiti–suomi-sanakirjaan, joka mielestäni kiteyttää Puutalobabyn nerokkuuden ja hassuttelun.”

Anna, tuottaja

Keskustelut ja kommentit

”Lilyssä on aina keskusteltu paljon ja ihan kaikesta. Puutalobabyn tontilla käynnistyi alusta asti vilkas ajatustenvaihto, jota Krista on aina ohjannut upeasti. Kristan postaukset ovatkin harvoin olleet pelkkiä postauksia, vaan itse jutun ja mahtavan yhteisömme luoman keskustelun muodostamia vertaistuki- ja tietopläjäyskokonaisuuksia. Blogi + yhteisö = kultaa <3 Ja tätä olen varmaan hehkuttanut jo sadasti, mutta kerran vielä: naisella, jonka blogin seitsemännessä otsikossa on sana panotakku, on aina erityinen paikka sydämessäni.”

Jenni, päätoimittaja

 

Kiitos Puutalobaby ja perhe näistä vuosista! Nähdäänhän jatkossakin?

 

Kuten sanottua, ei loppuja ilman alkua… Jotain ihanaa ja täysin ennennäkemätöntä on tapahtumassa Lily-sivustolla pian. Pysy kuulolla!

Kommentit (23)
 1. Ihmetteleekö kukaan muu, miksi kaikki perhebloggaajat yhtäkkiä ”haluavat kokeilla siipiään omillaan”?

  1. Miten niin just perheblogaajat? Aika laajalti niitä nyt on lähtenyt omilleen.

   1. Vastasimme Empuska tuossa pidemmässä kommentissa, toivottavasti saat siitä vastauksen itsellesikin! 🙂

    1. Musta se on ihan luonnollistakin(?), jos yhteiset intressit ei kohtaa, lähinnä ihmettelin, että miten niin JUST perhebloggaajat, kun niitä on eri osa-alueilta lähtenyt kokeileen omia siipiään. 

     Sinänsä ymmärrän tällaisen toiminnan hiertävän, jos kokee bloggaajan itsessääm ottaneen vain kermat päältä yhteisöstä ja sitten tönöttävän omalle alustalleen saadessaan tarpeeksi liikennettä. Vähän kuin pitäisi bileet, ja kuokkisi kaikki tarjottavat muiden bileistä.

     (Kristiina nyt ei tosin tällaisia, kun ollut sen verta aktiivinen ylipäätänsä Lilyssä.)

     1. Hitsi, mä en näe tota juttua yhtään noin (että lähtijät keräilisivät vain kermat päältä täältä Lilystä ja suosion kasvettua sitten muuttavat omilleen). Musta tää lilyssä bloggailu on sellaista symbioosissa elämistä, jossa sekä bloggaaja että Lily hyötyvät ihan siitä blogin alusta ja ensimmäisestä postauksesta lähtien. Siksi en koe lainkaan, että suosion kartuttua olisi jotenkin velkaa Lilylle ja sitä pitäisi maksella jäämällä tänne.

      1. Symbioosi on enemmän kahden kauppaa, kun tässä nyt on aika selkeästi kolme osapuolta; Lily, bloggaajat ja lukijat. Se mua kiinnostaakin, että jos Lily kauppaa lehtiä/mainoksia lukijoille ja palveluntarjoajana he ovat symbioosissa bloggaajien kanssa, jotta bloggaajat saavat enemmän ihmisiä lukemaan sisältöä ja vaikuttamaan sen kanssa, eiks tässä ole pieni epäsuhta sinne lukijoihin päin, kun OTETAAN lukijoilta enemmän kuin annetaan? 

        

       1. Hömmm.. nyt mä en kyllä oikein saanut kiinni tuosta ajatuksesta. Millä tavalla lukijoilta otetaan enemmän kuin annetaan? Bloggaajat kai ei ainakaan ota mitään lukijoilta vaan tarjoavat sisältöä ja antautuvat keskusteluun.

        Lukijat tottakai on omana osanaan tätä kuviota, se tärkein palanen. Mut kyl musta lukijat nimenomaan saa. Noh, tietty täällä on mainoksia, mutta jollainhan hommat on rahoitettava (tosin musta täällä noi mainokset on välillä vähän turhankin suuria ja häiritseviä. Inhoon sellaisia vilkkuvia mainoksia jotka välkkyy silmäkulmassa – laitan monesti koneella selaimen silleen että ne ei näy, hähähääää. Ja nyt kun on näkyny välillä sellaisia mainoksia jotka imaisee sisäänsä mm. sen blogin oman bannerin niin alkaa olla jo vähän turhan häiritsevää. Ja yläpalkin banneria tulee välillä klikattua vahingossa kun on jo navigoimassa eteenpäin ja sit se mainos ilmestyy sinne kuin tyhjästä).

  2. Ja ihmetteleekö kukaan muu sitä, kun Toimitus ei vastaa mitään omaan blogiinsa tulleisiin (kritisoiviin tai spekuloiviin) kommentteihin ;)…

   1. Ihmettelimme mekin! Paljon anteeksipyyntöjä, että vastaus kommentteihin viipyi näin tuhottoman kauan inhimillisen mokan vuoksi. Ehdottomasti saa kritisoida ja spekuloidakin, vastaamme kyllä!

  3. Lily on iso tuhansien blogien yhteisö ja monet bloggaajat, kuten vaikkapa Puutalobaby, ovat olleet mukana vuosia. Blogien muuttaminen on ihan luonnollista liikehdintää tälla alalla – itse asiassa paluumuuttajiakin on sekä tullut Lilyyn että tulossa lähiaikoina. Kaikki muutot ovat tapahtuneet hyvässä hengessä eikä tilanteeseen liity draamaa. Uskomme vakaasti näkevämme Kristaliinaakin vielä kommenttien puolella vaikka hän haluaakin blogata omassa osoitteessa, samoin me olemme niin koukussa Puutalobabyyn, että ihan varmasti vierailemme lukemassa hänen juttujaan:) Bloggaajat ovat itse parhaita henkilöitä kertomaan syyt lähdölleen, Kristaliina on avannut hyvin selkeästi omia kantojaan blogissaan.

 2. Niisk, noita syitä on miljoona :,). Onneks blogi jatkaa edelleen :).

  Hitsi, tää varmaan kuulostaa ihan hassulta, mutta mainitsenpa nyt kuitenkin. Kun itsekin täällä Lilyssä pidän blogia ja siten tavallaan olen mukana tuottamassa sisältöä ja tätä portaalia (oikei, kyllä ihan naurettavan pienellä panoksella) niin mulle tuli tuosta tän jutun lopussa olevasta tiiseristä jotenkin hassu olo. Siis vähän samanlainen kuin jos oman työpaikan johto olis heittäny tuollaisen samanlaisen tiiserin ett hei, meidän työpaikalla tulee tapahtumaan jotain tosi ennennäkemätöntä lähiaikoina (kuinkahan moni ois innoissaan odottamassa sitä uutta juttua…). Siis vähän niinkuin ett kohdeltas ulkopuolisena vaikka tavallaan pitää itseään myös vähän niinku sisäpiiriläisenäkin. Äh, emmä tiä saiko tästä kiinni (ja mä nyt muutenkin kuulun niihin, jotka ei oikein tykkää tiisereistä)…

  1. Kiitos kun kerroit tuntemuksistasi Tindeka! Emme tulleet yhtään ajatelleeksi, että tiiserin voisi kokea tuollakin tavalla vähän inhana juttuna, otamme opiksemme vastaisuuden varalle. Olemme ehkä vaan niin innoissamme tulevista uusista jutuista, jotka ehdottomasti paljastetaan meille kaikille pian. Kiitos kun kommentoit ja bloggaat Lilyssä, terkkuja Murulle 🙂

   1. 🙂 välitän terkut Murulle :). Juu eihän sitä kaikkea tule ajatelleeksi ja toisaalta voi hyvin olla, että mä olin noine tuntemuksineni vähän outolintu ja muut ei koe lainkaan samoin :).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *