Kiitos Suvi sur le vif ja Ite puin!

suvi-surlevif.jpgVuoden vaihtuessa sanomme suuret kiitokset kahdelle blogille, joiden huippujuttuja olemme saaneet lukea Lilyssä jo vuosia. Kiitos herkullisista resepteistäsi ja upeista kuvistasi Suvi sur le vif. Kiitos päivien pelastamisesta huumorillasi Ite puin.

Nämä jutut ovat olleet meistä erityisen hyviä.

Ite puin

  1. Juomapeli meidän makuumme eli sellainen jossa huikka on taattu, saammeko esitellä: Jutta ja puolen vuoden superdieetit -juomapeli ”Superjännittävä loppupunnistus, painoahan ei juuri ohjelman aikana seurata, joten tulos on tosiaan kaikille täysi yllätys.”
  2. ”Timo Taikuri. Syy, miksi 80-luvun lapset eivät voi ymmärtää nykyhipsterien ironiaviiksiä. Tai rusetteja. Tai lakkeja. Tai henkseleitä. Hetkinen… Timo Taikurihan ON nykyhipsteri.” Eli Syitä miksi 80-luvun lapset eivät ole normaaleja: Lapsuusajan tv
  3. Tunnistatko lilyläisten perustyypeistä itsesi? Me kyllä. Vähän punastellen.

tiiti.jpg

 

Suvi sur le vif

  1. Suvin aamupalavinkeillä saa ihania ideoita ja ripauksen luksusta pöytään. Testaa vaikka vuohenjuustotoastit hillolla. Mmm!
  2. Koukuttavan hyvät vietnamilaiset kesärullat ovat raikas ja kevyt herkku.
  3. Tämä on ehkä paras porkkanamuffinssiohje koko maailmassa.

Kiitos Lily-vuosista naiset, törmätään jatkossakin blogien kommenttiosioissa!

Kommentit (2)
  1. Kiitokset takaisin kaikille mahtaville Lilytyypeille! Täällä on ollut hauskaa, todella ärsyttävää, hämmentävää, superhienoa ja kaikkea siltä väliltä, useasti jopa yhden ja saman päivän aikana 😀

    1. Ehkä paras kiteytys Lilystä! 😀 Parasta alkavaa vuotta ja onnea uudelle blogille!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *