Kim Kardashianista merkittävän muotilehden kansikuvamalli

kim_k.jpg

Kim Kardashian on aikaisemmin loistanut poissaolollaan merkittävien muotilehtien kansikuvista. Women’s Wear Daily uutisoi, että asiaan tulee kuitenkin nyt muutos: Kardashian komeilee pian Carine Roitfeldin kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän CR Fashion Book  -muotiraamatun tuoreimman numeron kannessa.

Kim Kardashian hyppää kansikuvansa myötä muodin  raskaaseen sarjaan. Kannen ja lehden sivuilta löytyvän editorialin on nimittäin valokuvannut itse Karl Lagerfeld ja stailannut Givenchy-suunnittelija Riccardo Tisci. Kansikuvasta tekee erikoisen myös se, että nainen oli kuvaushetkelleä vielä raskaana. Kesäkuussa esikoisensa synnyttänyt Kardashian poseeraakin lehden sivuilla komean vauvamahansa kanssa.

Carine Roitfeld kertoo WWD:lle idean kansikuvaan tulleen Riccardo Tiscilta. Raskaana oleva Kardashian sopi lehden teemaan hyvin, sillä CR Fashion Bookin kolmas numero keskittyy toivon käsitteeseen. “Raskaus on asia jota rakastan. Siihen kiteytyvät rakkaus, toivo ja tulevaisuus”, Roitfeld kuvailee. Haasteelliset kuvausten järjestelystä teki kuitenkin se, että Los Angelesissa asuvan Kardashianin piti lentää raskautensa kahdeksannella kuulla Parisiisin.

Näyttäisi siltä, että Kim Kardashian tekee kaikkensa karistaakseen juorulehti-imagonsa. Asiaa lienee auttanut myös heilastelu muotipiireissä ahkeraan pyörivän Kanye Westin kanssa, jonka ystäväpiiristä löytyvät myös taustajoukot kansikuvan takaa.

CR Fashion Bookin kolmas numero ilmestyy 12.9. Kurkkaa myös oheisesta videosta, miltä Kardashianin kansikuvauksissa oikein näytti.

//www.youtube.com/embed/NF9V3qVgtKs?list=UUxRSWg2pvGzypezYmsIAhTw

 

Teksti: Laura Paananen, jonka mielestä videon paras hetki on kuitenkin se, kun Kimin äiti Kris vertailee hansikkaitaan Karl Lagerfeldin kanssa

Lähde: WWD

Kuva: Splash News

Kommentit (1)
  1. Vaikka itse en noista kuvista hirveesti tykkää, mun mielestä on kuitenkin hienoa, että Kimille on tämmöinen tilaisuus sattunut. Ärsyttää se kaikki haukkuminen; ihminenhän sekin vaan on.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *