Kimalla kilpaa joulukuusen kanssa tyylikkäästi

Toimitus

On taas se aika vuodesta, kun kaivamme esiin kaikkein kirkkaimmat paljetein ja metallin sävyin koristellut juhla-asut. Mutta kun lähtee joulukuusen kanssa kilpasille, on pieni vaara lipsahtaa kimaltavasta kamaltavaksi. Mallia loistaviin hippa-asuihin antavat punaisten mattojen tähdet.

Julianne Moore juhli Gotham Independent Film Awards -gaalassa Saint Laurentin kullanhohtoisessa paljettimekossa. Mekon viittamainen yläosa toi asuun volyymia ja kapea polveen asti ulottuva alaosa hillittyä eleganssia. Kultaiset remmikorkokengät loistivat yhdessä mekon kanssa.

Vinkki: Suosi paljettiasuissa hillittyjä metallisävyjä. Myös mattapaljetit henkivät hienostunutta tyylikkyyttä.

Amal Clooney saapui meikketaiteilija Charlotte Tilburyn joulujuhlaan Lanvinin hopeanhohtoisessa asukokonaisuudessa. Napamallisen hihattoman topin ja culottes-housujen yhdistelmä täydentyi metallisilla korkokengillä.

Vinkki: Metallin hohtoa voi helposti yhdistää myös klassiseen mustaan. Näin asu saa loistetta mutta pysyy samalla varman tyylikkäänä.


Teksti: Laura Paananen, joka aikoo maustaa kauden seuraaviin pikkujouluihinsa klassista pikkumustaa pienellä metallin hohteella
Kuvat: All Over Press

 

Kommentoi