Kirja kertoo, kuinka Johnny Depp muutti Kate Mossin elämän

katemoss.jpg

Kate Moss on vähäsanainen muoti-ikoni, joka puhuu harvoin elämästään. Huippumalli tekeen kuitenkin poikkeuksen uuden Vanity Fairin haastattelussa, jossa Moss avautuu uransa käännekohdista, mallielämän nurjasta puolesta sekä suhteestaan hurmurinäyttelijä Johhny Deppiin.

Kate Moss aloitti mallinuransa hyvin nuorena. Ujon tytön rohkeutta koeteltiin, kun kuvauksissa piti ensimmäisen kerran riisua paita. Valokuvaaja käski Mossin joko riisuuntumaan tai lähtemään kotiin. Moss riisui, ja lopputuloksena syntyi The Face -lehdessä julkaistu legendaarinen editorial, joka käänsi mallin uran nousuun.

Suuren yleisön tietoisuuteen Moss nousi vuonna 1992, kun hän poseerasi Calvin Kleinin farkkumainoksessa yhdessä Mark Walhbergin kanssa. Moss paljastaa, että poseeraaminen lihaksikkaan seksisymbolin kanssa pelotti häntä, eikä mainosten lihaskimppua palvova rooli tuntunut lainkaan luontevalta. Kampanja ajoi mallin masennuksen partaalle.

Haastattelussa Moss myöntää avoimesti Johnny Deppin olleen ensimmäinen ihminen, joka todella välitti ja piti hänestä huolta. Moss muistelee aikaa lämmöllä, sillä Depp osasi myös antaa neuvoja ja tukea. Malli suri pariskunnan eroa vuosia ja kuvailee tilannetta painajaismaiseksi.

Vaikka Moss kertoo haastattelussa avoimesti hermoromahduksistaan ja mallivuosien kurjista ajoista, yllättävin paljastus on kuitenkin se, että hän pelkää kameraa.

Lohduttavia uutisia kaikille meille tavallisille pönöttäjille: Myös Kate Moss ajautuu paniikin partaalle, kun joutuu kuvattavaksi omana itsenään eikä mallina.

Lisää Katen kertomuksia voi lukea pian julkaistavasta Kate: The Kate Moss Book -kirjasta.

Teksti: Laura Paananen, joka ei ainoastaan haikaile Katen & Johnnyn perää, sillä vähintään yhtä ihania olivat myös Winona & Johnny sekä Brad & Gwyneth
Lähde: Vanity Fair
Kuva: Splash News

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *