Kissakuosi punaisella matolla eli kumpi puki paremmin?

mel_nicki.jpg

Tämän syksyn hittiprintti on leopardi. Eläinkuosien klassikko näkyy syksyn muodissa erityisesti takeissa mutta taipuu tarvittaessa myös juhlavampaan pukeutumiseen. Punaisilla matoilla onkin viime aikoina vilissyt toinen toistaan villimpiä kissakuosimekkoja.

Jo Spice Girls -aikoina eläinkuoseja rakastanut Melanie Brown saapui USAn Talent-ohjelman promootiojuhliin Guccin leopardimekossa. Television kykyjenetsintätuomarina tätä nykyä toimiva ex-spaissari yhdisti mekkoonsa sirot sandaletit ja näyttävät kultakorut.

Nicki Minaj näyttäytyi MTV Video Music Awards -gaalan punaisella matolla Saint Laurentin leopardimekossa. Nudet korkokengät pitivät asun hillityn vähäeleisenä, eikä mekon paljetein koristeltu kissakuosi kaivannut kaverikseen juuri muuta.

Kumpi sinusta puki leopardikuosinsa paremmin, nostalgisen tyylikäs Melanie vai viileän villi Nicki?

Teksti: Laura Paananen, joka valitsisi omaan kaappiinsa ehkä ennemmin Nicki Minajin Saint Laurentin. Tosin kymmenen senttiä pidemmällä helmalla, kiitos.

Kuvat: Splash News

 

Kommentit (5)
 1. Mäkin tulin huomauttamaan, että ei tuo kuosi kyllä ole leopardia nähnytkään. Mutta ei se toisaalta musta kyllä käärmekään ole. Oisko kirahvi? Ei ihan sekään. 

   

 2. Hmm.. eikös kuvissa ole edustettuna kuitenkin käärmekuosi?

  1. Hmm, voi olla, että olet oikeassa. Toisaalta eikö tuo nyt leopardistakin mene? Miksi nukuimme biologian tunnilla?

   1. Let us call it Snapard!

    1. Reilu meininki, arvostamme!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *