Klikkaa mua -ohjaajalta uusi sarja eroperheistä

exonnellisets-2899.jpg

Hurraa kotimaisen laatudraaman ystävät! Supersuosituista Klikkaa mua– ja Tahdon asia -tv-sarjoista ja 21 tapaa pilata avioliitto -elokuvasta tunnettu ohjaaja Johanna Vuoksenmaa kuvaa parhaillaan uutta komediallista draamasarjaa.

Huumorintäyteisen EX-ONNELLISET-draamasarjan luvataan olevan hengeltään sukua Klikkaa mua-sarjalle. Sarjassa seurataan viiden eri eroperheen elämää. Pääosissa nähdään muun muassa Miia Nuutila, Mikko Nousiainen, Jarkko Pajunen, Essi Hellén, Jonna Järnefelt ja Pertti Sveholm.

Ensi vuonna MTV:llä nähtävä draamasarja kertoo viidestä lapsiperheestä, joissa vanhemmat ovat juuri eronneet. Perheet muuttavat samaan kerrostaloon, joka on rakennettu nimenomaan eronneiden lapsiperheiden tarpeita ajatellen. Nuorimmat eroparit ovat alle kolmikymppisiä ja vanhimmat päälle viisikymppisiä. Kaikkia kuitenkin yhdestää se, että he haluavat tehdä uudesta elämäntilanteesta mahdollisimman tuskatonta sekä itselleen että lapsilleen. Vanhempien sovitut vuoroviikot ja sähköovilla varustellut asunnot tarjoavat humoristisen näyttämön kipeän aiheen käsittelyyn. Sarja lupaa tarjota katsojille terapiaa, uusia ratkaisumalleja ja ajattelemisen aihetta.

EX-ONNELLISET esitetään MTV:n kanavilla vuonna 2017.

Johanna Vuoksenmaalla on ollut hyppysissään taito pureutua ajankohtaisiin ilmiöihin lämpimästi, osuvasti ja hauskasti. Joten kyllä, odotuksemme ovat korkealla!

Psst! Tämän jutun lukeminen saattaa muuttaa elämäsi: ”Onnellisuus ei ole tavoittelemisen arvoista.”Maria Veitola: ”Kouriminen ei ole työtehtävä.”

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *