Koe New Yorkin muotiviikot Nina Garcian silmin

nina_garcia.jpg

Miltä muotiviikot näyttävät kiireisen muotitoimittajan silmin? Pian se selviää, sillä Women’s Wear Daily kertoo Muodin huipulle -ohjelman tuomarina toimivan Nina Garcian tallentavan muotiviikkokokemuksensa Google-lasien avulla.

Marie Claire -lehden muotivastaavana työskentelevä Garcia aikoo kulkea tulevat New Yorkin muotiviikot Google-lasit päässään. Be Nina -nimisen projektin tarkoituksena on jakaa muotitoimittajan kokemus Marie Claire -lehden lukijoille ja Nina Garcian faneille. Garcia postailee livetunnelmia muotiviikoilta niin lehden nettisivuille, Twitteriin kuin Instagramiinkin. Muotinäytösten lisäksi Nina aikoo tallentaa myös muotiviikkojen yleistä tunnelmaa, joten luvassa on runsaasti katumuotia ja ensi kevään catwalk-trendejä.

Google-lasien käyttöönotto ei ole kuitenkaan sujunut Ninalta ongelmitta. Harjoittelukohteina ovatkin toimineet toimittajan Muodin huipulle -kollegat, joita Nina on ahkeraan kuvaillut. Laseja ohjaillaan äänikomennoilla, joten enää Ninan ei tarvitse olla näytöksissä liimattuna älypuhelimeensa.

New Yorkin muotiviikot järjestetään 5.–12. syyskuuta, joten silloin kannattaa seurata Nina Garcian somekanavia.

Teksti: Laura Paananen, joka on aika innoissaan tästä uutisesta ja aikoo ehdottomasti tarkastaa miltä meno New Yorkissa näyttää

Lähde: WWD

Kuva: Splash News

Kommentit (3)
  1. Kiitos filmistä! Oli mielekiintoinen.

  2. Mitkä google-lasit? Muuten ihan kiva, että kommentoi siellä.

    1. http://www.youtube.com/watch?v=v1uyQZNg2vE

      mahtava idea!! olis kyllä makeeta omistaa google-rillit, mutta tuskin niille on paljoa käyttöä 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *