Kokeile jotain uutta tällä viikolla: kolme helppoa ja (lähes) ilmaista tärppiä

leivos.jpg

1. TESTAA UUTTA RUOKAA Tai kuten tässä tapauksessa, leivosta. Pikkuseikkoja-blogin Eiksjoo tilasi kahvilassa luottoherkkunsa sitruuna-marenkileivoksen sijasta mustaherukka-marenkileivoksen. Ne on ne pienet erot, jotka pitävät makuaistin terävänä. Edullisempi versio uusien makujen kokeilusta on tietenkin kokata jotain uutta ihan itse. Ja se ilmainen? Kilauttaa kaverille.  

   

jakaus.jpg

2. VAIHDA JAKAUKSEN PAIKKAA Pupulandian Jenni tempaisi päähänsä reippaan keskijakauksen kolmekymppisten kunniaksi. Jo muutaman sentin siirrolla on iso vaikutus kokonaislookiin eli testaa ajan kanssa, mikä kohta imartelee juuri sinun kasvojasi. Helpointa jakauksen vaihto on kosteilla hiuksilla. Kun löydät sen oikean paikan, saat jakauksen pysymään paikoillaan kun pidät pipoa kosteiden hiusten päällä suihkun jälkeen. Anna kuivua, suihki lakkaa päälle ja toista rituaali kunnes jakaus alkaa hakeutua oikeaan paikkaan kuin itsestään.

 

asetelma.jpg

3. MUUTA JÄRJESTYSTÄ KOTONA Pikkutyttönä huoneen järjestyksen vaihtaminen oli mitä suurinta hupia, mutta yhtä raikastava vaikutus sillä on näin aikuisenakin. Pyöräytä huonekalut uuteen järjestykseen, siirrä vaikka matto toisesta huoneesta toiseen tai kokeile miltä keittiön lamppu näyttäisikin olohuoneessa. Uudessa paikassa vanhatkin tavarat näyttävät, no, uudelta. Coco Sweet Dreams ja Visual Diary ovat mestareita sisustuskierrättämisessä neljän seinän sisällä. Jos huonekalujen siirtely on tukalaa tai mahdotonta, rymsteeraa Visual Diaryn Saaran tapaan ja tee pientavaroistasi uusia asetelmia ja vaihda sohvan sijaan vaikka taulun paikkaa.

Teksti: muotituottaja Noora, jolle maistuisi oikeastaan mikä tahansa leivos juuri nyt. Tai kakku. Mutta ehkä kaikkein mieluiten kuitenkin mansikkabebe.

Kuvat blogeista.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *