Koko Hubara: ”Haluan olla ylipainoinen”

Toimitus

”En voi uskoa, että kirjoitan näin, mutta se tuntuu ihanalta. Minä tunnun minusta ihanalta. En halua laihduttaa. Haluan olla tällainen. Tai mieluiten vähän pulleampi, jotta saisin nämä kurvit optimaaliseen käyttöön, koska kukapa nyt olisi koskaan ikinä täydellisen tyytyväinen itseensä.---

En muista, että olisin ikinä nauttinut päivääkään ollessani laiha. Kyttäsin koko ajan ruokaa, pelkäsin lihomista, ja ääni sisällä kutsui minua koko ajan rumaksi ja tyhmäksi, vaikka kaikki ympärillä kehuivat, miten upea olen ja suoritin aamusta iltaan kaikkea mahdollista tärkeää. Nyt tuntuu aivan utopistisen kaukaiselta, miten saatoin asettaa paremman elämän tavoitteeksi jonkin vaatekoon tai reidenympärysmitan.---

Täytyy kuitenkin myöntää, että tänä aikana on ollut monia hetkiä, jolloin olen ajatellut, että kyllähän naisessa on oltava jokin vialla, jos se ei halua laihduttaa tai olla laiha.” Näin kirjoittaa Koko Hubara blogissaan Ruskeat tytöt.

Lue koko postaus tästä.

Oman kehon hyväksyminen ja itsensä rakastaminen on niin tärkeää ja Kokon kirjoitus niin hyvä, että haluamme jakaa sen mahdollisimman monille. Kyseinen blogikirjoitus on ilmeisesti ilmoitettu Facebookin ylläpidolle loukkaavana, vaikka sen sisältö on kaikkea muuta, sitä ei nimittäin pysty enää jakamaan Facebookissa. Suosittelemme siis jakamaan tätä toimituksen postausta ja linkkiä Kokon kirjoitukseen.

Kuva: Jussi Särkilahti

Mitä ajatuksia teksti herättää? Ehkä haluat kirjoittaa aiheesta blogissasi. Linkkaa juttusi kommenteissa, niin mahdollisimman moni löytää lukemaan sen.

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

Löysin tekstistä paljon yhtäläisyyksiä siihen, miten itse nykyään näen itseni, ja miten myöskin ennen maanisesti vain kyttäsin vaakaa ja jokainen suupala piti ensin ansaita polttamalla sen kalorit etukäteen. Olin silloin toki hoikempi, mutta en todellakaan onnellisempi. 

Minäkin haluan olla ylipainoinen; ihanan pehmeä, naisellinen ja runsas. 

Hyvä Koko! <3 

Toimitus
Toimitus

Ihana asenne Puuma! <3

yksiplusnolla
yksiplusnolla

Kirjotus on hyvä ja ehdottoman suositeltava kaikille, tuosta asenteesta omaan itseen olis opittavaa varmasti kaikilla. 

Mulla kiinnostaisi kuitenkin kuulla lisää tuosta, että kirjoitusta ei voi jakaa facessa. Miten tällaiselle mustalle listalle päätyy, päätyykö koko blogi vai "vain" kyseinen kirjoitus, kuinka monta ilmiantoa tarvitaan, eikö niitä ilmiantoja tarvi perustella mitenkään ja jos näin, niin miksi ihmeessä näin jne... Erityisesti kiinnostaa, koska tuossa kirjoituksessahan ei ole mitään minkä voisi tulkita ketään loukkaavaksi. Hämmentävää. 

Toimitus
Toimitus

Kiva kuulla, että pidit kirjoituksesta! Emme valitettavasti osaa avata enempää Facebookin bannikäytäntöjä tässä tapauksessa, lisää keskustelua aiheesta löytyy Ruskeat tytört -sivulla täällä: https://www.facebook.com/ruskeattytot

Rosanna/Naiseudesta (Ei varmistettu) http://naiseudesta.blogikoti.fi

Haha, kiitos vaan kysymästä Lilyn toimitus, vinkkaanpa aihetta sivuavan blogikirjoitukseni tähän, vaikken lilyläinen olekaan. Minun mielestäni jokainen nainen on jo nyt oikean näköinen ja kokoinen, piste.

http://naiseudesta.blogikoti.fi/liian-laski-vaateostoksille/

Toimitus
Toimitus

Tosi hyvä kirjoitus! Ehdottomasti saa linkata juttuja myös Lilyn ulkopuolelta :)

Pernilla (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/mamma-pippuri/

Ciao!

Täällä myös yksi tulokulma aiheen äärelle:
http://www.lily.fi/blogit/mamma-pippuri/valtavan-pepun-tarinoita

Pernilla :)

Kommentoi