Koko Hubara: ”Haluan olla ylipainoinen”

kokohubara_byjussisarkilahti.jpg”En voi uskoa, että kirjoitan näin, mutta se tuntuu ihanalta. Minä tunnun minusta ihanalta. En halua laihduttaa. Haluan olla tällainen. Tai mieluiten vähän pulleampi, jotta saisin nämä kurvit optimaaliseen käyttöön, koska kukapa nyt olisi koskaan ikinä täydellisen tyytyväinen itseensä.—

En muista, että olisin ikinä nauttinut päivääkään ollessani laiha. Kyttäsin koko ajan ruokaa, pelkäsin lihomista, ja ääni sisällä kutsui minua koko ajan rumaksi ja tyhmäksi, vaikka kaikki ympärillä kehuivat, miten upea olen ja suoritin aamusta iltaan kaikkea mahdollista tärkeää. Nyt tuntuu aivan utopistisen kaukaiselta, miten saatoin asettaa paremman elämän tavoitteeksi jonkin vaatekoon tai reidenympärysmitan.—

Täytyy kuitenkin myöntää, että tänä aikana on ollut monia hetkiä, jolloin olen ajatellut, että kyllähän naisessa on oltava jokin vialla, jos se ei halua laihduttaa tai olla laiha.” Näin kirjoittaa Koko Hubara blogissaan Ruskeat tytöt.

Lue koko postaus tästä.

Oman kehon hyväksyminen ja itsensä rakastaminen on niin tärkeää ja Kokon kirjoitus niin hyvä, että haluamme jakaa sen mahdollisimman monille. Kyseinen blogikirjoitus on ilmeisesti ilmoitettu Facebookin ylläpidolle loukkaavana, vaikka sen sisältö on kaikkea muuta, sitä ei nimittäin pysty enää jakamaan Facebookissa. Suosittelemme siis jakamaan tätä toimituksen postausta ja linkkiä Kokon kirjoitukseen.

Kuva: Jussi Särkilahti

Mitä ajatuksia teksti herättää? Ehkä haluat kirjoittaa aiheesta blogissasi. Linkkaa juttusi kommenteissa, niin mahdollisimman moni löytää lukemaan sen.

Kommentit (7)
 1. Ciao!

  Täällä myös yksi tulokulma aiheen äärelle:
  http://www.lily.fi/blogit/mamma-pippuri/valtavan-pepun-tarinoita

  Pernilla 🙂

 2. Rosanna/Naiseudesta
  11.4.2016, 13:25

  Haha, kiitos vaan kysymästä Lilyn toimitus, vinkkaanpa aihetta sivuavan blogikirjoitukseni tähän, vaikken lilyläinen olekaan. Minun mielestäni jokainen nainen on jo nyt oikean näköinen ja kokoinen, piste.

  http://naiseudesta.blogikoti.fi/liian-laski-vaateostoksille/

  1. Tosi hyvä kirjoitus! Ehdottomasti saa linkata juttuja myös Lilyn ulkopuolelta 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *