Kokonaisvaltainen opas täydelliseen hyvään oloon

virpi.jpg

Kuten hyvin tiedät, elämäsi ei ole läheskään täydellisen hyvää. Ajattelet liian usein epäpositiivisia ajatuksia, syöt keitettyä suklaata, harrastat urautunutta, orgasmikeskeistä seksiä ja sydänchakrasi on tukossa kuin puucee elokuussa. Mutta ei hätää. Kesä on juuri oikea aika stressata itselleen täydellinen elämäntapamuutos. Näillä neuvoilla se onnistuu.
 

HARJOITA SYVÄSIELUORGASMEJA. On niin surullisen suoraviivaista, että nykyihmisten seksi tähtää klitoris- tai siitinorgasmiin. Litsis, lätsis, lyhyt poksis. Sehän ei ole seksin tarkoitus ollenkaan, vaan seksin tarkoituksena on värisyttää universumin taivaankannelta ja tulouttaa meistä kunkin kassaan maailmankaikkeuden kultajyväsiä.

Oikeanlaisen orgasmin voi saavuttaa vain pitkäpiimäisellä harjoittelulla. Niin kutsutussa syväsieluorgasmissa hierotte kumppaninne kanssa sielujanne yhteen täydellisen keskittyneenä nelisen tuntia päivässä. Pippeliin ei saa koskea! Sielujen hieronnassa on tärkeää, ettei tukkaa ole pesty ainakaan viikkoon ja vähintään kaksi yllänne olevista vaatekappaleista on batiikkivärjättyjä.

Kun lopulta et kestä etkä jaksa enää, se on justiinsa se syväsieluorgasmi!
 

HOIDA HENKISTÄ SUOLISTOASI. Yllättävän monet ihmiset kulkevat päiviensä läpi ajautumatta jatkuvasti ja täysivaltaisesti kulloisenkin pienen tunteensa valtaan. Tunnekielteinen yhteiskuntamme aiheuttaa henkiseen suolistoomme pahan tunnetukoksen. Henkinen suolisto on kehittämäni termi, josta aion pian julkaista e-kirjan sekä henkisen suoliston hoitoon tarkoitetun maitohappobakteerin, joka ei ole maitohappobakteeria nähnytkään.

Henkistä suolistoasi hoidat tarjoamalla sille henkistä kuitua eli omia tunteitasi. Henkinen suolisto ei tykkää henkisestä gluteenista eli järjestä. Kun henkinen suolisto toimii upeasti, se valmistaa tunteistasi timantinkaltaisen pötkön, jonka voit ylpeästi pusertaa esiin vlogissassasi. Tuo oli siis henkinen metafora ja tähän kuva auringonlaskusta.
 

VAIENNA NEGATIIVISUUSRUMMUTUS. Negatiivisten asioiden ajattelu ja negatiivisista asioista puhuminen rumentaa sinua ja aiheuttaa naamaasi ryppyjä. (Tosin samaan aikaan rypyt ovat ihana elämänmerkki, jota naisten on syytä juhlistaa tanssien alasti 20 vuotta nuorempien miesten kanssa.)

Joka kerta kun mieleesi tulee negatiivinen ajatus, ajattele kaunista, puista arkkua, jonka sisään suljet negatiivisen ajatuksen ja sen jälkeen hautaat arkun maahan. Kun toistat tämän kaksisataa kertaa päivässä, et ehdi enää ajatella negatiivisia ajatuksia.
 

TARTU AINA UUTEEN ALKUUN. On hieman vanhanaikainen ja hidas ajatus, että jokainen aamu on uusi alku, kun oikeasti jokainen hetki on uusi alku. Voit aloittaa kaiken uusiksi nyt. Ja nyt. Ja nyt. Ja taas. On jälleen uusi hetki.
 

MUISTA, ETTÄ SINÄ OLET MAAILMANKAIKKEUS. Ennen vanhaan käytettiin negatiivisessa (hus, pois!) sävyssä sanontaa maailman napa, kun haluttiin esittää, että joku tuijotti vain omaan napaansa. Ah, kuinka me voimmekaan nyt lempeästi nauraa 00-luvun ihmisen ignoranssille, sillä kaikki me nykyään tiedämme, että minä, yksilönä, todellakin olen kaiken keskipiste, jonka ympärille yhteiskunta pannaan pyörimään.
 

TIEDÄ, ETTÄ KAIKKI TIETO ON SINUSSA. No daa, olenhan universumi! Siksi kaikki mielipiteeni lääketeollisuudesta, kemikaaleista, ruuan lisäaineista ja siitä, että julkiset vessat ovat täynnä meidän perheelle sopimattomia örkkibakteereita, ovat aivan yhtä arvokkaita kuin niin sanottujen päivystävien dosenttien mielipiteet.
 

NOUDATA HYVÄN OLON RUOKAVALIOTA. Ruokavalio – se jutska, joka tehtävä on antaa sinusta mahdollisimman hyvä kuva maailmalle. Syömisessä tärkeintä on, että Insta-seuraajasi ajattelevat, kuinka täydellinen ihminen oletkaan. Mutta hei, älä pingota, aivan yhtä tärkeää on rentous, joten kirjoita blogiisi, kuinka voi valmistaa raaasta kukkakaalista annoksen, joka on aivan kuin kebab ranskalaisilla.
 

VIETÄ AIKAASI KAUNIISSA YMPÄRISTÖSSÄ. Jos arjessasi ei ole mitään kaunista kuvattavaa, et voi hyvin. Yritä järjestää jostakin edes pähkinäkulho. (Huom! EI maa- eikä suolapähkinöitä!)
 

AISTI ENKELEILTÄ. En halua nyt juuttua tähän enkeli-termiin, vaan jokainen voi kutsua ympärillään leijuvia energioita ihan millä vain uskonnottomallakin termillä, vaikkapa pierunhajuksi.
 

OTA MIETELMÄT ELÄMÄNOHJEEKSESI. Vaikka kaikki me elämme uskomattoman hektistä elämää virittäessämme omaa hyvinvointiamme tilaan, jossa olemme kuin yksinäinen, kitisevä viulu tyhjiössä, joka päivä on syytä ottaa vielä yksi hetki itselle ja pysähtyä jonkun meitä viisaamman ajattelijan (Dalai Lama, Paolo Coelho, Tuntematon ajattelija) ääreen. Siksi haluan tarjota teille, tällä kertaa aivan ilmaiseksi, yhden pysäyttävän ajatuksen: Käy vessassa aina kun voit.” Urho Kekkonen.

 

Tämä kaikki on totta.

 

Lue myös nämä Virpi Salmen aiemmat kolumnit:
 Superseksikesä!Nainen, vältä näitä kaikkiaTämä on jokasyksyinen laihdutusjuttuJumppasalin tyypit

 

 

Kommentit (1)
  1. Kultainen ohjenuora! 
    Tosin siitä unohtui Negatiiviset Energiasyöppö Ihmiset joita tulee välttää kaikin tavoin. Oli ne sitten opettajia, viranomaisia, lasten koulun rehtoreita, sukulaisia tai ystäviä. Mikään ei saa dropata tunnelmaa. 

    Mikäli kyseisten ihmisten kanssa on pakko olla tekemisissä kannattaa aina muistaa mainita kuinka heistä säteilee negatiivista energiaa. Lahjaksi heille voi vaikka antaa ruusukvartsia ja puhdistavaa salvia suitsuketta ja vinkata Hidasta Elämää sivuille. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *