Kolme helppoa välipalaa kesään – tarvitset vain marjoja

Toimitus


1. MUSTIKKASMOOTHIE
Sekoita tehosekoittimessa 2 desilitraa maustamatonta jogurttia, 1 desilitra mustikoita, 2 taatelia ja noin sentin pätkä inkivääriä. Inkivääri tuo mustikkasmoothieen raikkaan vivahteen. Se tunnetaan myös flunssaa ja pahoinvointia helpottavana luonnonlääkkeenä.
 

2. MANSIKKAHILLO
Kesän tuorein hillo syntyy, kun surautat sekaisin 2 desilitraa mansikoita, ruokalusikallisen sitruunamehua, 2 ruokalusikallista hunajaa ja 2 ruokalusikallista chiasiemeniä. Anna seoksen vetäytyä hyytelömäiseksi, ja nauti valmis hillo esimerkiksi turkkilaisen jogurtin tai pannukakkujen ravitsevana seuralaisena.
 

3. MANSIKKA-BANAANISEOS
Jotkut kutsuvat sitä jäätelöksi, me sanomme sitä kylmäksi mansikka-banaanimössöksi. Joka tapauksessa tämä  herkku tekee aamiaisesta päivän parhaan aterian. Pilko illalla banaani ja 2 desilitraa mansikoita pieniksi paloiksi ja pane ne pakastimeen. Nosta aamulla mansikat ja banaanit hetkeksi sulamaan. Pane tehosekoittimeen 1 desilitra turkkilaista jogurttia, ruokalusikallinen hunajaa sekä sekä banaani- ja mansikkapalat ja surauta kohmeiseksi seokseksi.

 

Teksti: Heini Maksimainen
Kuva: All Over Press

 

Kommentit

sonjahannus
Urban Zen

Ihana vinkki tuo hillo! Ei pahemmin houkuttele kaupan sokeripommihillot, mutta letut maistuu kyllä, ja ne tarvii mansikoita kaveriksi ;)

Toimitus
Toimitus

Ei ole lettu lettu ilman mansikkaa, kuuluu vanha lilyläinen sananparsi. <3 Hyviä hillotuksia!

Kommentoi