Kolme idioottivarmaa trenditärppiä keväälle

halkiohame.jpg

 

1. Halkiohame

Kesä 2014 tullaan muistamaan halkiohameista (ja toivottavasti nyt jostain muustakin). Miami-blogin Mia F pakkasi halkiohameen mukaansa jo vuodenvaihteen rantalomalle, mutta se tulee olemaan yhtä ajankohtainen myös kevään koittaessa.

 

sandaalit.jpg

2. Matalat sandaalit

Huonoja uutisia sinulle, joka sait inhon väristyksiä viime kesän Birkenstock-villityksestä: tämän kesän ehdottomasti isoin kenkätrendi on matalat sandaalit. Mi Mi Mendine luottaa muun muotimaailman tavoin terveyssandaali-tyyliin, mutta niiden kaveriksi on nousemassa nyt myös ihan uudet kaiffarit. Mitkä, se selviää seuraavasta Trendistä.

 

puuteri.jpg

3. Puuteripinkki

Sara K hankki tammikuun raikastukseksi uuden poskipunan, mutta kylmä persikan sävy näyttää kauniilta myös päälle puettuna – sekä nyt, että ensi keväänä. Ilmiselvien pastellien lisäksi kevään näytöksissä nähtiin myös odottamattomampia värejä ja materiaaleja – niistä ja kaikista muista kevätjutuista lisää helmikuun Trendissä, joka ilmestyy 4.2.

Kivaa kevään odotusta toivottaa muotituottaja Noora, joka viimeistelee parhaillaan helmikuun lehteen juttua, josta puhutaan toimituksessa nimellä catwalk-pläjäys. Sana, jota nettisanakirja ei tunnista.

Kuvat blogeista.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *