Kolme syytä lukea uusi Trendi

Toimitus

Uusi, oivaltava ja inspiroiva Trendi on nyt kaupoissa! Löydät siitä muun muassa nämä helmet:

1. Kolme ratkaisua täydelliseen vaatekaappiin

Rakastatko vaatteita – ja ympäristöä? Niin mekin! Siksi tapasimme neljä kiinnostavaa naista. He kertovat, miten oman tyylinsä voi luoda luontoa säästävällä tavalla. Yksi vinkeistä on muuten aarrekartta!

 

2. Armoa kympin tytöille

Tuntuuko sinustakin, että kympin tyttöydestä on tullut huono ominaisuus eikä tunnollisuutta enää arvosteta? Pohdimme jutussamme sitä, miksi koulussa pärjänneen tytön työura ei ehkä sujukaan hänen toiveidensa mukaan.

 

3. Selkeyttä kauneusihanteisiin

Pidennetyt ripset, pullistetut huulet ja korkeat poskipäät. Instagramin kuvavirrassa tietyt kauneuden muodot korostuvat – mutta se ei ole koko totuus. Kauneusihanteissa on nyt kaksi megatrendiä ja molempiin niihin pyritään yhä kovemmin keinoin. 

 

Kerro, mitä pidit uudesta lehdestä!

Mari, päätoimittaja

 

P.S. Jos haluat Trendin jatkossa suoraan kotiisi, voit tilata sen täällä.

P.P.S. Jos kaipaat lisää lukemista, tilaa uutiskirjeemme. Joka toinen viikko jaamme ihania vinkkejä ja fiksuja oivalluksia.

Kommentit

smagardi
astu harhaan

Mitkä mahtais olla ne kolme syytä minkä vuoksi lehti tulee aina ostettavaksi kauppoihin aiemmin kuin se saapuu tilaajille kotiin? Mielestäni asian pitäisi olla toisin päin. :>

Toimitus
Toimitus

Moi! Tosi harmillista, ettet ole saanut lehteä ajoissa. Lähtökohtaisesti lehden pitäisi olla ilmestymispäivänä sekä tilaajilla että kaupoissa. Postista johtuen tässä voi kuitenkin olla pieniä viivästyksiä. Jos lehden tulo venyy, kannattaa olla yhteydessä A-lehtien asiakaspalveluun: https://asiakaspalvelu.a-lehdet.fi/asiakaspalvelu/ota-yhteytta

Ihanaa loppuviikkoa! <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.