Kolme syytä lukea uusi Trendi

Toimitus

 

Trendin uusi Hyvä olo -numero on nyt kaupoissa! Päätoimittaja Mari valitsi kolme kiinnostavaa juttua.

 


 

1. Puhutaan enemmän terapiasta

”Terapia on sukupolvikysymys”, sanoo yksi terapia-aiheisen juttumme haastateltavista. Olen huomannut samaa. Kun minun ystäväpiirissäni puhutaan terapiakäynneistä melko avoimesti, lähes samaan tyyliin kuin osteopaatilla käymisestä, edellisen sukupolven voi olla vaikeampi puhua siitä – saati hakeutua vastaanotolle. Jutussamme kokemuksistaan kertoo kolme terapiassa käynyttä sekä yksi terapeutti. Toivon, että heidän kokemuksensa hälventävät häpeää ja pelkoja.

2. Ole parempi kaveri itsellesi

Olet varmasti kuullut monta kertaa, ettei muita ihmisiä voi muuttaa, vain itseään voi – ja tiedät, ettei se ole ihan helppoa. Uuden lehden jutussamme annamme tärkeän ajatuksen siitä, milloin itseään ainakin kannattaisi muuttaa. Juttumme haasteltava, positiiviseen psykologiaan erikoistunut Rosa Nenonen jakaa hyvää olon vinkkejään myös alkuvuonna Trendin & Lilyn uutiskirjeessä. Jos et jo tilaa sitä, tilaa se nyt.

3. Mieti, millä värjäät hiuksia

Miltä sinun oma hiusväri näyttää? Oletko värjännyt vuosia, etkä ole ihan varma asiasta? Et varmasti ole yksin. Me suomalaiset olemme hyvin ahkeria värjäämään hiuksia. Siksi pohdimmekin jutussamme, kannattaisiko vaihtaa synteettiset hiusvärit kasviväreihin. Olisiko se turvallisempaa? Jutusta selviää, ettei se ole kaikille sopiva tapa – eikä ihan niin yksinkertainen vaihdos kuin voisi luulla.

Inspiroivia lukuhetkiä! Kerro, mitä pidit uudesta lehdestä!

Mari, päätoimittaja

 

P.S. Jos haluat Trendin jatkossa suoraan kotiisi, voit tilata sen täällä.

P.P.S. Jos kaipaat lisää lukemista, tilaa uutiskirjeemme. Joka toinen viikko jaamme ihania vinkkejä ja fiksuja oivalluksia.

Kommentit

smagardi
astu harhaan

Mitkä mahtais olla ne kolme syytä minkä vuoksi lehti tulee aina ostettavaksi kauppoihin aiemmin kuin se saapuu tilaajille kotiin? Mielestäni asian pitäisi olla toisin päin. :>

Toimitus
Toimitus

Moi! Tosi harmillista, ettet ole saanut lehteä ajoissa. Lähtökohtaisesti lehden pitäisi olla ilmestymispäivänä sekä tilaajilla että kaupoissa. Postista johtuen tässä voi kuitenkin olla pieniä viivästyksiä. Jos lehden tulo venyy, kannattaa olla yhteydessä A-lehtien asiakaspalveluun: https://asiakaspalvelu.a-lehdet.fi/asiakaspalvelu/ota-yhteytta

Ihanaa loppuviikkoa! <3

Sade87 (Ei varmistettu)

Moikka! Kiva, että uudessa lehdessä oli huomioitu myös Mimosa Partanen, rahasta kertovassa artikkelissa. Hänen tilanteensa oli hyvin erilainen, paljon hankalampi kuin muilla haastatelluilla. Nykyään rahasta ja sijoittamisesta kertovat jutut ovat lisääntyneet, mikä on sinänsä hyvä asia, mutta ne on usein kirjoitettu hyvin toimeentulevien, perusterveitten ihmisten näkökulmasta. Välillä tuntuu, että jutut lisäävät eriarvoistumisen tunteita, kun artikkeleissa nostetaan esille erittäin hyvin toimeentulevia ihmisiä, joilla on mahdollisuus kerryttää esimerkiksi sijoittamalla valtavia omaisuuksia.

Kuitenkin myös köyhyys ja tuloerot ovat tätä päivää. Kaikille säästäminen ja sijoittaminen ei ole edes mahdollista. Toivoisin Trendiin enemmän tätä näkökulmaa ja ehkä lisää Mimosan kaltaisia rohkeita ihmisiä kertomaan, miten selviävät äärimmäisen pienillä tuloilla.

Muotikuvat olivat jälleen kerran ihania, niissä silmä lepää.

puppe (Ei varmistettu)

Nimenomaan! Kiitokset Mimosan tarinasta. Itse olen (ollut) samanlaisessa tilanteessa. Kun huomasin Trendissä olevan juttu rahasta ja sijoittamisesta, ahdistuin, koska tiesin, ettei aihe voisi tilanteeni takia koskettaa minua ja kokisin itseni jälleen ulkopuoliseksi ja epäonnistuneeksi. Suurin osa ihmisistä ei ymmärrä kuinka onnekkaita ovat, kun heillä on mahdollisuus säästää ja sitten sijoittaa. Kelan taloudellisilla etuuksilla se on mahdotonta. Jotkut ihmiset on kuitenkin tuomittu kyseiseen taloudelliseen tilanteeseen sairauksiensa tai heikompien lähtökohtiensa takia. Epäreilua, mutta totta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei Toimitus! Loytyyko teilta/ A-lehdilta ymparistovastuustrategiaa (en loytanyt yhtakaan viitetta tasta mistaan)? Kuinka se nakyy toiminnassanne? Millainen on teidan kantanne IPCC: raportiin ilmastonmuutoksesta, ja oletteko laatineet suunnitelmaa, kuinka yrityksen toimintaa pitaisi muuttaa kamppailussa ilmaston lampenemista vastaan? Aiotteko suitsia esimerkiksi lentomatkojen mainostamista/ bloggailua aiheesta? Tulipa vaan mieleen Mungon viimeisimmasta bloggauksesta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Entä ylipäätään Lilyn linja? Vrt.mainittu blogi ja sen valitsema suunta.

Toimitus
Toimitus

Lilyssä on yli 10 000 bloggaajaa, joiden henkilökohtaiset mielipiteet eivät edusta Lilyn, Trendin tai A-lehtien kantaa.

Monipuolinen ja avoin keskustelukulttuuri, jossa voidaan puhua rakentavasti vaikeistakin asioista, on Lilyn ydintä. Etusivulla suositellut postaukset nousevat sinne algoritmin perusteella ja suurin osa suositelluista blogeista on noussut ns. yhteisöstä käsin: ne ovat lilyläisten lukemia, tykkäämiä ja suosittelemia. Toimitus suosittelee etusivun blogeja aina kokonaisuutena, ei yksittäisiä postauksia.

Toimitus
Toimitus

Moi! Varsinaista strategiaa meiltä ei ihan vielä löydy, mutta aiheesta puhutaan talossa kyllä kovasti tälläkin hetkellä. :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Toivoisin myös jotain kommenttia tähän? Jos järkyttävän määrän seuraajia omaava mielipidevaikuttaja käyttää teidän alustalla omaa vaikutusvaltaansa siihen, että luo ”hällä väliä” ilmastonmuutos, maailmanloppu tulee and i dont give A shit and mayby you shouldnt eather” asennetta, odottaisin jotain kommenttia edes. Voiko lilyn bloggaajana kirjoittaa tosiaaan mitä vaan, ajaa se sitten hyvää tai pahaa asiaa?

Toimitus
Toimitus

Lilyssä on yli 10 000 bloggaajaa, joiden henkilökohtaiset mielipiteet eivät edusta Lilyn, Trendin tai A-lehtien kantaa.

Monipuolinen ja avoin keskustelukulttuuri, jossa voidaan puhua rakentavasti vaikeistakin asioista, on Lilyn ydintä. Etusivulla suositellut postaukset nousevat sinne algoritmin perusteella ja suurin osa suositelluista blogeista on noussut ns. yhteisöstä käsin: ne ovat lilyläisten lukemia, tykkäämiä ja suosittelemia. Toimitus suosittelee etusivun blogeja aina kokonaisuutena, ei yksittäisiä postauksia.

Vierailija (Ei varmistettu)

Trendihän voisi vähentää lentäen toteutettuja kuvausmatkoja ja koittaa etsiä muotieditoriaalien kuvauspaikkoja kotosuomesta, näin lehden päätöt vähentyisivät.

Toimitus
Toimitus

Tämä on tosi hyvä idea! Suurin osa Trendin jutuista kuvataan Suomessa, mutta pyrimme jatkossa tekemään myös muotijuttuja entistä enemmän kotimaassa. :) Teemme myös paljon yhteistyötä paikallisten valokuvaajien, mallien ja stailaajien kanssa. 

MSK (Ei varmistettu)

Jään odottamaan vastausta myös yllämainittuihin kysymyksiin. En tiedä haluanko olla seuraamassa välinpitämättömyyden ilmapiiriä.

Loppui kuin sian (Ei varmistettu)

Taisi loppua sanat ja eri väännökset ympäripyöreyksien osalta..!

@Trendi: Älkää pyrkikö. Aloittakaa, tehkää, lopettakaa. Minäkin pyrin aina syömään terveellisesti, mutta jos ei syö terveellisesti, ei yksinkertaisesti syö terveellisesti. Pitää vaan olla syömättä scheibaa. Itse asiassa aika yksinkertaista, kun niin vain tekee, eikä ajattele pyrkivänsä tekemään.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä kans kaipaan aikakauslehdiltä, myös naistenlehdiltä ja erityisesti niiden fiksuimmasta päästä olevalta Trendiltä, blogiportaaleineen selkärankaa ja vastuullisuutta esim. aihe- ja kirjoittajavalinnoissa. On ihan turha julkaista kerran kaudessa eettistä tai ekologista kuluttamista, matkailua ym. käsittelevä artikkeli ja kuitata vastuullisuus sillä. Todellista selkärankaa olisi olla ottamatta tekijöikseen Mungo-Annan kaltaisia kerskakuluttajia, jotka postauksineen toimivat kyseenalaisina esimerkkeinä joka päivä.

Kommentoi