Kolme syytä lukea uusi Trendi

Toimitus

 

Trendin uusi Nautinto-numero on nyt kaupoissa! Päätoimittaja Mari valitsi kolme kiinnostavaa juttua.

 

1. Toimivampi alusvaatekaappi

Joskus itsevarmuus syntyy alusvaatteista – enkä tarkoita nyt seksuaalista itsevarmuutta. Jos rintaliivin olkanauha tippuu jatkuvasti, sukkahousut valuvat ja alushousut eivät pysy paikoillaan, sitä on aika vaikea tuntea olonsa varmaksi. Ajattelenkin, että jokaisen asun perusta on hyvissä, asuun sopivissa alusvaatteissa. Siksi teimme alusvaateoppaan, joka auttaa sinua pukemaan aina miellyttävät asut ihoasi vasten.

2. Uusimmat kasvohoidot testissä

Haluaisitko näyttää puna-valkoiselta Polkka-karkilta kasvohoidon jälkeen? Onneksi se on vain hetkellinen vaihe uuden kasvohoidon jälkeen. Testasimme 4 uutta ja kiinnostavaa kasvohoitoa puolestasi ja kerromme, menisimmekö hoitoon uudestaan. Pysyvät lopputulokset vaativat toki usein sarjahoitoa, mutta moni hoidoista sopisi mainiosti pikahoidoksi ennen pikkujouluja.

3. Nettitreffien tulevaisuus

Huh, miten kiinnostava juttu deittailusta! Videotreffejä, deittien sopimista ulkomaille ja uusia ilmiöitä kuten submarining ja kitten fishing! Parisuhteen löytämisen nykyaika ja tulevaisuus vaikuttavat erittäin kiinnostavilta. Lupaan, että juttu kiinnostaa myös muita kuin sinkkuja!

Kerro, mitä pidit uudesta lehdestä!

Mari, päätoimittaja

P.S. Jos haluat Trendin jatkossa suoraan kotiisi, voit tilata sen täällä.

P.P.S. Jos kaipaat lisää lukemista, tilaa uutiskirjeemme. Joka toinen viikko jaamme ihania vinkkejä ja fiksuja oivalluksia.

Kommentit

smagardi
astu harhaan

Mitkä mahtais olla ne kolme syytä minkä vuoksi lehti tulee aina ostettavaksi kauppoihin aiemmin kuin se saapuu tilaajille kotiin? Mielestäni asian pitäisi olla toisin päin. :>

Toimitus
Toimitus

Moi! Tosi harmillista, ettet ole saanut lehteä ajoissa. Lähtökohtaisesti lehden pitäisi olla ilmestymispäivänä sekä tilaajilla että kaupoissa. Postista johtuen tässä voi kuitenkin olla pieniä viivästyksiä. Jos lehden tulo venyy, kannattaa olla yhteydessä A-lehtien asiakaspalveluun: https://asiakaspalvelu.a-lehdet.fi/asiakaspalvelu/ota-yhteytta

Ihanaa loppuviikkoa! <3

Sade87 (Ei varmistettu)

Moikka! Kiva, että uudessa lehdessä oli huomioitu myös Mimosa Partanen, rahasta kertovassa artikkelissa. Hänen tilanteensa oli hyvin erilainen, paljon hankalampi kuin muilla haastatelluilla. Nykyään rahasta ja sijoittamisesta kertovat jutut ovat lisääntyneet, mikä on sinänsä hyvä asia, mutta ne on usein kirjoitettu hyvin toimeentulevien, perusterveitten ihmisten näkökulmasta. Välillä tuntuu, että jutut lisäävät eriarvoistumisen tunteita, kun artikkeleissa nostetaan esille erittäin hyvin toimeentulevia ihmisiä, joilla on mahdollisuus kerryttää esimerkiksi sijoittamalla valtavia omaisuuksia.

Kuitenkin myös köyhyys ja tuloerot ovat tätä päivää. Kaikille säästäminen ja sijoittaminen ei ole edes mahdollista. Toivoisin Trendiin enemmän tätä näkökulmaa ja ehkä lisää Mimosan kaltaisia rohkeita ihmisiä kertomaan, miten selviävät äärimmäisen pienillä tuloilla.

Muotikuvat olivat jälleen kerran ihania, niissä silmä lepää.

puppe (Ei varmistettu)

Nimenomaan! Kiitokset Mimosan tarinasta. Itse olen (ollut) samanlaisessa tilanteessa. Kun huomasin Trendissä olevan juttu rahasta ja sijoittamisesta, ahdistuin, koska tiesin, ettei aihe voisi tilanteeni takia koskettaa minua ja kokisin itseni jälleen ulkopuoliseksi ja epäonnistuneeksi. Suurin osa ihmisistä ei ymmärrä kuinka onnekkaita ovat, kun heillä on mahdollisuus säästää ja sitten sijoittaa. Kelan taloudellisilla etuuksilla se on mahdotonta. Jotkut ihmiset on kuitenkin tuomittu kyseiseen taloudelliseen tilanteeseen sairauksiensa tai heikompien lähtökohtiensa takia. Epäreilua, mutta totta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei Toimitus! Loytyyko teilta/ A-lehdilta ymparistovastuustrategiaa (en loytanyt yhtakaan viitetta tasta mistaan)? Kuinka se nakyy toiminnassanne? Millainen on teidan kantanne IPCC: raportiin ilmastonmuutoksesta, ja oletteko laatineet suunnitelmaa, kuinka yrityksen toimintaa pitaisi muuttaa kamppailussa ilmaston lampenemista vastaan? Aiotteko suitsia esimerkiksi lentomatkojen mainostamista/ bloggailua aiheesta? Tulipa vaan mieleen Mungon viimeisimmasta bloggauksesta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Entä ylipäätään Lilyn linja? Vrt.mainittu blogi ja sen valitsema suunta.

Toimitus
Toimitus

Lilyssä on yli 10 000 bloggaajaa, joiden henkilökohtaiset mielipiteet eivät edusta Lilyn, Trendin tai A-lehtien kantaa.

Monipuolinen ja avoin keskustelukulttuuri, jossa voidaan puhua rakentavasti vaikeistakin asioista, on Lilyn ydintä. Etusivulla suositellut postaukset nousevat sinne algoritmin perusteella ja suurin osa suositelluista blogeista on noussut ns. yhteisöstä käsin: ne ovat lilyläisten lukemia, tykkäämiä ja suosittelemia. Toimitus suosittelee etusivun blogeja aina kokonaisuutena, ei yksittäisiä postauksia.

Toimitus
Toimitus

Moi! Varsinaista strategiaa meiltä ei ihan vielä löydy, mutta aiheesta puhutaan talossa kyllä kovasti tälläkin hetkellä. :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Toivoisin myös jotain kommenttia tähän? Jos järkyttävän määrän seuraajia omaava mielipidevaikuttaja käyttää teidän alustalla omaa vaikutusvaltaansa siihen, että luo ”hällä väliä” ilmastonmuutos, maailmanloppu tulee and i dont give A shit and mayby you shouldnt eather” asennetta, odottaisin jotain kommenttia edes. Voiko lilyn bloggaajana kirjoittaa tosiaaan mitä vaan, ajaa se sitten hyvää tai pahaa asiaa?

Toimitus
Toimitus

Lilyssä on yli 10 000 bloggaajaa, joiden henkilökohtaiset mielipiteet eivät edusta Lilyn, Trendin tai A-lehtien kantaa.

Monipuolinen ja avoin keskustelukulttuuri, jossa voidaan puhua rakentavasti vaikeistakin asioista, on Lilyn ydintä. Etusivulla suositellut postaukset nousevat sinne algoritmin perusteella ja suurin osa suositelluista blogeista on noussut ns. yhteisöstä käsin: ne ovat lilyläisten lukemia, tykkäämiä ja suosittelemia. Toimitus suosittelee etusivun blogeja aina kokonaisuutena, ei yksittäisiä postauksia.

Vierailija (Ei varmistettu)

Trendihän voisi vähentää lentäen toteutettuja kuvausmatkoja ja koittaa etsiä muotieditoriaalien kuvauspaikkoja kotosuomesta, näin lehden päätöt vähentyisivät.

Toimitus
Toimitus

Tämä on tosi hyvä idea! Suurin osa Trendin jutuista kuvataan Suomessa, mutta pyrimme jatkossa tekemään myös muotijuttuja entistä enemmän kotimaassa. :) Teemme myös paljon yhteistyötä paikallisten valokuvaajien, mallien ja stailaajien kanssa. 

MSK (Ei varmistettu)

Jään odottamaan vastausta myös yllämainittuihin kysymyksiin. En tiedä haluanko olla seuraamassa välinpitämättömyyden ilmapiiriä.

Loppui kuin sian (Ei varmistettu)

Taisi loppua sanat ja eri väännökset ympäripyöreyksien osalta..!

@Trendi: Älkää pyrkikö. Aloittakaa, tehkää, lopettakaa. Minäkin pyrin aina syömään terveellisesti, mutta jos ei syö terveellisesti, ei yksinkertaisesti syö terveellisesti. Pitää vaan olla syömättä scheibaa. Itse asiassa aika yksinkertaista, kun niin vain tekee, eikä ajattele pyrkivänsä tekemään.

Kommentoi