Kolme vuotta sitten

InstagramCapture_badb6281-b72d-4449-9116-57d6b1c8c31f_jpg.jpg

 

Kolme vuotta on pitkä aika. Sinä aikana ehtii kasvaa erilleen entisestä minästään, kuten Laura de Lille -blogin Laura Pollari. Lapseton yksin asuva punavuorelaistyttö voi muuttua kolmessa vuodessa kahden lapsen äidiksi ja vaimoksi, niin kuin Puutalobabyn Kristaliina. Kolmen vuoden takainen voi myös olla yksi oman elämän parhaista vuosista, joka innostaa kaipaamaan silloin vallinnutta flow’ta kuten Pitkät iloiset päivät -blogin Sasulle kävi.

Kuka olit kolme vuotta sitten -haaste innosti myös meidät toimituksessa muistelemaan, mitä kaikkea tapahtuikaan tammikuussa 2012.

Vuosi 2012 alkoi jännittävissä tunnelmissa, sillä sen veikattiin päättyvän maailmanloppuun. Mayojen kalenterin nimittäin laskettiin päättyvän joulukuun 21. päivä. Tammikuun 13. päivä kuulimme huonoja uutisia Italiasta, kun risteilyalus Costa Concordia ajoi karille maan länsirannikolla.

Suomessa uusi vuosi toi tullessaan kiristyneen tupakkalain, ja Sarat olivat tapetilla, sillä Miss Suomeksi valittiin Sara Chafak ja Hulluna Saraan -elokuva sai ensi-iltansa. Leffan näyttelijä Emilie De Ravin vieraili myös Lilyn toimituksessa.

Kolme vuotta sitten presidentinvaalien loppukiri lähestyi. Toimituksen blogissa kysyttiin presidenttiehdokkailta, miten nämä rentoutuvat rankan työpäivän jälkeen. Neuvoimme myös seitsemän varmaa keinoa selviytyä sosiaalisista mokista ja listasimme ammattilaisten vinkit, joilla matkustat halvalla, muttet tingi mukavuudesta.

Trendissä tammikuussa 2012 puolestaan esiteltiin himotuimmat uudet suomalaiset vaatemerkit. Mukana olivat muun muassa Terhi Pölkki, Sasu Kauppi ja R/H  kuumia nimiä yhä. Neuvoimme, miten kannattaa pukeutua kukonaskelkuvioon, ja muotijutussa pakkasimme laukkuun käärmekuosia, farkkua ja nahkaa sekä ripauksen tänäkin keväänä kiinnostavaa 1970-lukulaista huolettomuutta ja suuntasimme Kaliforniaan. Kelpaisi nytkin.

Tammikuun 2012 Trendin tutkiminen todistaa myös tiettyjen rakkauksien pysyvyyttä. Listasimme tuolloin viisi syytä rakastaa Ryan Goslingia – paidan kanssa ja ilman. Totta yhä joka sana.

Päivän kysymys kuuluukin: Mitä sinulle tapahtui kolme vuotta sitten?
 

Kysyy Johanna, joka aloitti kolme vuotta sitten journalismiopinnot.

Kuvat: Johanna Keponen ja All Over Press

 

Kommentit (5)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *