Kookosöljy - ratkaisu akneen?

Toimitus

Valley of the Dolls -palstan Otto kertoo löytäneensä ratkaisun iho-ongelmiin kylmäpuristetusta luomukookosöljystä, ja kertoo sinullekin, kuinka tätä ihmetuotetta käytetään.

Samaisen öljyn ylistyslaulua aknehoitona laulaa myös Lottastiina. Olethan jo tutustunut Lottastiinan Kukkiva ongelma -palstaan, jolla pureudutaan ongelmaan nimeltä A-K-N-E oikein toden teolla?

Ja onhan siitä kookosöljystä moneksi muuksikin, kuten hiushoidoksi ja deodorantiksi. Niin ja syötäväksi. Kookosöljyn monista käyttötavoista meille kertoi kesällä Iltaisin, aamuisin -palstan Netta Jasminet.

Kuva Kukkiva ongelma

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Joo just. Ihotautilääkärille vaan, ei ne hormonitemppuilut millään öljyillä poistu.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ruokavaliolla voi todellakin vaikuttaa akneen. Kannattaa tutustua nujerraakne.fi -sivuihin (http://www.nujerraakne.fi/) ja ladata ilmainen pdf-opas sieltä. Kookosöljystä ja monest muustakin oppaassa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Pitäisi siivota netistä pois nämä höpöilyneuvot aknen hoitoon. Itsekin hyväuskoisena kokeillut kaikkea ruokavalioista ja jojobaöljyyn.

E-pillerit ja roacuttan ovat ainoa pysyvä apu akneen.
Ja roacuttanillla Annastiinakin on tällä hetkellä, jos huomasitte.

Toimitus
Toimitus

Hei, emme tietenkään väitä kookosöljyn olevan kaikille toimiva ratkaisu akneen, mutta jos useampikin lilyläinen kokee saaneensa apua jostakin, vinkkaamme tietenkin siitä mielellämme myös muille!

 

Vierailija (Ei varmistettu)

...ei ole höpöhöpöhommaa ruokavalion ja aknen yhteys. Epäilijät, ylittäkää itsenne ja käykää nujerraakne.fi:ssä.

Itse olen syönyt pari Roaccutan-kuuria enkä saanut apua. Itselläni viljat, sokeri yms. sekoittaa kropan ja naama kukkii! Kohtuullinen hiilareiden käyttö, oikeat rasvat ja yleensä ottaen terveellinen ruoka pitää ihon ja koko kropan kunnossa.

Varsinaiseen pahaan akneen mulla on toiminut vain lääkekuuri (ruokavaliolla ei ole juurikaan ollut merkitystä) mutta juuri tänään ostin kaupasta kookosöljyä testattavaksi. Tarkoitukseni ei ole mitään pahaa aknea sillä lähestyä, vaan minimoida uuden aknen synty (edellinen lääkekuuri syöty viime talvena). Nyt on siis muutama näppy tullut takaisin ja olen valmis kokeilemaan mitä tahansa, ettei tarvitsisi uutta kuuria syödä. Niissä kun on omat huonot puolensa. Kerron lisää omassa blogissani kun tuloksia (hyviä tai huonoja) alkaa mahdollisesti näkymään.

Vierailija (Ei varmistettu)

Pakko vinkata tosta Natusanin sinkkivoiteesta!
Itselläni ei tosin akneihoa ole, että kokemusta ei siltä puolelta ole (vaikka tosi moni sanoo kyllä olevan apua), mutta mulla on tosi herkkä ja punoitteleva iho, ihan kerran käytön jälkeen huomasin jo apua.
Sen verran vielä, että tätähän EI kannata kokeilla kiireisenä työaamuna. Levittyy tosi huonosti ja jättää jälkensä vaikka miten yrittäis pyyhkiä, että ehkä enemmän iltakamaa ja antaa sitten yön rauhassa kuivua. Uskomattoman hyvää kamaa :)

mantamaa (Ei varmistettu)

Hei, mikäli kiinnostaa kattavampi artikkeli aiheesta kookosöljy ja akne kannattaa vierailla sivulla: http://kookosoljy.com/kookosoljyn-kaytto/kookosoljy-ja-akne/

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.