Kotivaalennus ja varoituskolmiopermis – Katso kuvat toimituksen karmeimmista tukkatyyleistä! #mitäoikeinajattelin

Kanan perse, varoituskolmiopermis, epäonnistunut shokkivärikokeilu tai kotivaalennuksessa katkeillut purkkatukka – jokaisella meistä on oma synkkä (tai joidenkin tapauksessa kanariankeltainen) hiushistoriamme.

Jotta tukkamokilta vältyttäisiin jatkossa, kokosimme uuteen Trendiin kattavan oppaan, jonka avulla opit puhumaan sujuvasti kampaajaa. Tiedätkö, mitä lasitukka tarkoittaa? Ymmärrätkö hiusvärien koodit? Trendin nikseillä opit, mitkä sanat ovat hiusalan ammattilaisten huulilla juuri nyt ja kuinka löydätte kampaajasi kanssa yhteisen kielen niin, että lähdet tuolista tyytyväisenä – joka kerta.

Kampaaja-suomi-kampaaja -sanakirja tulee tarpeeseen myös toimituksessa – ainakin jos näitä kuvia katsoo:

mari_nelio.png

Mari: ”Toiveissa kauniit, loivat kiharat juhliin? Älä ylisuorita: pienillä foliorullilla syntyikin yön aikana afro, joka oli pakko avata ja koota sotkuiseksi niskanutturaksi.”

christina.jpg

Christina: ”Tee itse – ja et ainakaan säästä! Arki-iltana tylsistymisellä saattaa olla kohtalokkaita seurauksia. Olin haaveillut liukuvärjätystä tukasta, mutta koska luottokampaaja oli muuton jäljiltä jäänyt toiseen kaupunkiin, tuntui muutos malttamattomalle liian kaukaiselta haaveelta. Siksi eräänä iltana tylsyyspäissäni päätin tarttua kaupan väriin. Edes se, että valmisväri oli harjoineen ja ohjeistuksineen tarkoitettu juuri ombre-värjäykseen, ei taannut menestystä. Hienovaraisen liukuvärjäyksen sijaan tummaa tumma tyvi tyssäsi keskeltä latvaa alkavaan keltaiseen palkkiin. Säästöäkään ei tästä DIY-katastrofista kertynyt, sillä tilanteen pelastava kampaamokäynti sisälsi myös junaliput Jyväskylään, luottokampaajaan hoiviin. Kohtalokkaan tiistai-illan tuloksia jouduttiin korjaamaan vielä pariin kertaan, jotta palkki saatiin häivytettyä.”

essi2.jpg

Essi: ”Jos saisin antaa yhden neuvon 16-vuotiaalle itselleni, sanoisin, että älä ikinä, siis IKINÄ vaalenna hiuksiasi kotona – ainakaan kolmea kertaa samana iltana. Lukioikäisenä noudatin hiusten suhteen mottoa: mulle kaikki heti nyt. Yhtenä päivänä halusin mustat hiukset, toisena platinanvaaleat. Kun kerta toisensa jälkeen kotivaalennuksen lopputulos olikin hohtavan valkoisen sijaan kuiva, katkeillut ja keltainen, turvauduin aina luottoväriini punaiseen. Puhki käsitellyssä hiuksessa punainen näytti hyvältä ehkä noin viisi minuuttia, joten lopulta minun oli palattava aina takaisin mustaan – voilà, kierre oli valmis! 

P.S. Luulitteko, että otsatukan kasvattaminen pois on kamalaa? Kokeilkaapa 2010-luvun alun hittiä: sivusiiltä!”

Mikä on mieleenpainuvin tukkamokasi? Haastamme sinut jakamaan oman kuvasi somessa hashtagilla #mitäoikeinajattelin.

101td0818_jpg.jpg

Trendin uusi nautinto-numero on nyt kaupoissa! Löydät sieltä seitsemän konkreettista neuvoa, joista kannattaa ottaa vaarin ennen seuraavaa kampaajakäyntiä. Päätoimittajamme Mari listasi myös kolme muuta hyvää syytä lukea uusi lehti.

Kommentit (1)
  1. Mitä kautta tänne voi laittaa palautetta?
    Nykyisellään sivusto tursuaa mainoksia. Ensimmäinen tulee jo ennen kuin pääsee sivulle asti (joku mainos ja ”jatka sivustolle lily.fi tästä”). Toinen on JOKAISEN blogin alareunassa nyt, Aurinkomatkat. Raivostuttavaa klikata se pois joka kerta kun avaa uuden blogin. Kolmas pamahtaa joissain blogeissa vielä sivupalkkiin ja sitten taas klikkaillaan. Onko nämä kaikki nyt tarpeellisia, vähempikin voisi riittää? En itse vastusta mainoksia, niin kauan kun homma hoidetaan hyvin, mutta jos täytyy jokaisen blogin kohdalla samat mainokset klikkailla pois, alkaa se jo vaikuttaa koko sivuston käyttöön.
    Lisäksi ongelmana on ollut adblocker, joka on ollut käytössä. Jossain vaiheessa se blokkasi myös sitten kaikki blogien kuvat. Onkohan tähän tehty jo joku muutos?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *